Δες το 2ο επεισόδιο στο WEBTV στις 27/03!
 
 
 
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Τρίτη 21:50
 
Tην Τρίτη 28 Μαρτίου, στις 21:50, η «Κονσέρβα», συνεχίζει το ταξίδι της με αμείωτους ρυθμούς και το κέφι τους κορυφώνεται για μια ακόμη φορά στην Αθήνα. Η λίστα με τις επιθυμίες τους στην πρωτεύουσα δεν έχει ολοκληρωθεί.
Πώς θα συνεχιστεί η διαδρομή τους, ποια επιθυμία θα την καθορίσει;
 
Νέες μοναδικές εμπειρίες, μαθήματα ζωής αλλά και το συναίσθημα τους πάντα σε πρώτο πλάνο!
 
  • Ο Γιώργος Μαυρίδης μαθαίνει ότι γίνεται οντισιόν για ρόλο ποδοσφαιριστή στη σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας». Αφού πάρει την άδεια του καναλιού, δηλώνει συμμετοχή μαζί με τον φίλο του, Γιώργο Λέντζα.
  • Μία επιθυμία του Γιώργου Λέντζα είναι να παίξει πόκερ με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας. Θα δεχθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης να παίξει μια παρτίδα μαζί του;
  • Ποιος από τους δύο Γιώργηδες είναι ο καλύτερος μπάρμαν; Ο νικητής θα κριθεί σε διαγωνισμό κοκτέιλ. Τρελό γέλιο, απίθανες ατάκες και ξεκαρδιστικές κόντρες ανάμεσα στους πρωταγωνιστές μας!
  • Η εκπομπή εκπληρώνει επιθυμίες κι άλλων ανθρώπων. Αυτή τη φορά ο φίλος των παιδιών, ο Χταπόδιας θέλει να πάει από τα Μέγαρα στη Σαλαμίνα μ’ έναν… ανορθόδοξο τρόπο! Θα τα καταφέρει;

Η Μόλυ έχει ζητήσει να ταΐσει αδέσποτα. Η επιθυμία της οδηγεί τους Γιώργηδες
σ’ ένα δημοτικό σχολείο όπου θα κάνουν τους δασκάλους για μια μέρα!

 

 
Η νέα εκπομπή του Alpha!
 
 
 
Μια παρέα. Πολλές επιθυμίες. Ένας σκοπός.
Τρεις φίλοι που αποφασίζουν ν’ αφήσουν πίσω τη ζωή που έκαναν.
Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας αγοράζουν ένα μεταχειρισμένο βαν, το ανακατασκευάζουν και βγαίνουν στο δρόμο για να ξεκινήσουν ένα road trip στην Ελλάδα. Σκοπός τους να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες επιθυμίες έχουν συμπεριλάβει στη λίστα τους.
Στο ταξίδι τους αυτό και η Μόλυ, μια όμορφη σκυλίτσα με ισχυρή προσωπικότητα!
 
Η λίστα παραμένει ανοικτή και ανανεώνεται, αφού στο δρόμο συναντούν φίλους αλλά και άγνωστους και εκπληρώνουν και τις δικές τους επιθυμίες, όσο τρελές ή τολμηρές κι αν είναι!
 
Η λίστα των επιθυμιών περιέχει διάφορες δράσεις και απρόοπτα.
- Ο Γιώργος Μαυρίδης επιχειρεί να τρέξει 42 χλμ στον κλασικό Μαραθώνιο, να περάσει από οντισιόν για να πάρει μέρος σε ελληνική σειρά αλλά και να προσγειωθεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου κάνοντας παρά πέντε, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αγώνας!
- Ο Γιώργος Λέντζας τολμά να κατέβει την πλαγιά ενός χιονισμένου βουνού με κανό, να ζητήσει σε ραντεβού τη γυναίκα των ονείρων του, ακόμη και να εμφανιστεί ακάλεστος σε γάμο!
- Η Μόλυ κυνηγά άπειρα μπαλάκια του τένις, ταΐζει αδέσποτα παρέα με τους Γιώργηδες, ενώ επισκέπτεται ακόμη και ψυχολόγο σκύλων με τον Γιώργο Μαυρίδη, γιατί η σχέση τους περνάει κρίση!
 
Για τρεις μήνες σπίτι τους είναι το βαν και γειτονιά τους όλη η Ελλάδα!
 
Στο δρόμο: Κάνουμε την επιθυμία μας πραγματικότητα.