ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Κυριακή 17:00
Βόλος
 
Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται «Στο δρόμο».
 
Την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 17:00, η «Κονσέρβα», καταφέρνει και φτάνει ως τον Βόλο, όπου το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας ανοίγει τις πύλες του και οι κρατούμενοι ανοίγουν την καρδιά τους.
 
Συνεχίζοντας το ταξίδι τους, οι παρουσιαστές βρίσκονται στο τρένο προς Αθήνα, αφού η «Κονσέρβα» για ακόμη μία φορά μένει στο δρόμο! Αυτή η διαδρομή περιλαμβάνει μαθήματα ζωής, με τους παρουσιαστές να προσπαθούν να αφυπνίσουν την κοινωνία και να ενεργοποιήσουν μηχανισμούς αλληλεγγύης. Ειδικά όταν τους κοινωνικούς προβληματισμούς διαδέχονται οι μοναδικές εμπειρίες ζωής που αποκτούν οι Γιώργηδες πραγματοποιώντας τις πιο τρελές τους επιθυμίες, κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος.
 
  • Πώς περνά την μέρα του ένας κρατούμενος στη φυλακή; Πώς είναι η καθημερινότητά του; Πώς μπορεί ένας χρωματιστός τοίχος να αλλάξει τη διάθεσή του; Πώς μπορεί ο ίδιος να ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο; Όλες οι απαντήσεις δίνονται από τον Γιώργο Μαυρίδη, που είχε την επιθυμία να γίνει μέρος της καθημερινότητας των κρατουμένων και να περάσει έτσι το δικό του μήνυμα τόσο στους ίδιους, όσο και στον κόσμο.
 
  • Πόσο ανεβαίνουν οι παλμοί σε μια ελεύθερη πτώση; Από πόσα «πόδια» πέφτεις; Τι αισθάνεσαι όταν «πετάς» στον ουρανό; Οι Γιώργηδες επιδίδονται με επιτυχία σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή extreme sports στον κόσμο και παίρνουν μαθήματα ζωής από τους «συνταξιδιώτες» τους.
 
  • Γίνεται να παίξεις kick boxing με έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή του αθλήματος και να βγεις… σώος και αβλαβής; Ο Γιώργος Λέντζας έχει πολύ σκληρές διαθέσεις, ο Γιώργος Μαυρίδης τον προπονεί και ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν μπορεί να τους χαλάσει χατίρι...

 
Η νέα εκπομπή του Alpha!
 
 
 
Μια παρέα. Πολλές επιθυμίες. Ένας σκοπός.
Τρεις φίλοι που αποφασίζουν ν’ αφήσουν πίσω τη ζωή που έκαναν.
Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας αγοράζουν ένα μεταχειρισμένο βαν, το ανακατασκευάζουν και βγαίνουν στο δρόμο για να ξεκινήσουν ένα road trip στην Ελλάδα. Σκοπός τους να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες επιθυμίες έχουν συμπεριλάβει στη λίστα τους.
Στο ταξίδι τους αυτό και η Μόλυ, μια όμορφη σκυλίτσα με ισχυρή προσωπικότητα!
 
Η λίστα παραμένει ανοικτή και ανανεώνεται, αφού στο δρόμο συναντούν φίλους αλλά και άγνωστους και εκπληρώνουν και τις δικές τους επιθυμίες, όσο τρελές ή τολμηρές κι αν είναι!
 
Η λίστα των επιθυμιών περιέχει διάφορες δράσεις και απρόοπτα.
- Ο Γιώργος Μαυρίδης επιχειρεί να τρέξει 42 χλμ στον κλασικό Μαραθώνιο, να περάσει από οντισιόν για να πάρει μέρος σε ελληνική σειρά αλλά και να προσγειωθεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου κάνοντας παρά πέντε, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αγώνας!
- Ο Γιώργος Λέντζας τολμά να κατέβει την πλαγιά ενός χιονισμένου βουνού με κανό, να ζητήσει σε ραντεβού τη γυναίκα των ονείρων του, ακόμη και να εμφανιστεί ακάλεστος σε γάμο!
- Η Μόλυ κυνηγά άπειρα μπαλάκια του τένις, ταΐζει αδέσποτα παρέα με τους Γιώργηδες, ενώ επισκέπτεται ακόμη και ψυχολόγο σκύλων με τον Γιώργο Μαυρίδη, γιατί η σχέση τους περνάει κρίση!
 
Για τρεις μήνες σπίτι τους είναι το βαν και γειτονιά τους όλη η Ελλάδα!
 
Στο δρόμο: Κάνουμε την επιθυμία μας πραγματικότητα.