ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Σάββατο 21:00
Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα
 
 
Το Σάββατο 1η  Νοεμβρίου στις 21:00, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, δημιουργοί αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι, θα συναντηθούν μελωδικά για ένα αφιέρωμα μνήμης και τιμής στον συνθέτη Μάριο Τόκα.
Ο Κώστας Μακεδόνας, η Πέγκυ Ζήνα, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Σκουλάς,
ο Λούκας Γιώρκας, η Μυρτώ Καμβυσίδη και το χορωδιακό σύνολο VIVA VOCCE από το 3ο  δημοτικό σχολείο Βούλας, ερμηνεύουν πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.
Η Aμαλία Τόκα (σύζυγός του), ο Φίλιππος Γράψας (στιχουργός), ο Μηνάς Βηντιάδης (δημοσιογράφος - συγγραφέας),  ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο Πάνος Σκουρολιάκος,
ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, η Γωγώ Μπρέμπου, η Έυη Φραγκάκη, η Πηγή Δεβετζή,
η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, ο Τάκης Παπαματθαίου, η Βάνα Ραμπότα και η Σοφία Τσίπα τιμούν με τη σειρά τους τον Μάριο Τόκα και αφηγούνται ιστορίες από την επαφή τους μαζί του.
 
 

  
 
Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!
 
 
Αναμνήσεις που ζωντανεύουν, ιστορίες που δεν ξεχνιούνται, μελωδίες που ταξιδεύουν, παρέες που ξανασμίγουν. Αυτό είναι το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»!
 
Με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ανεβασμένη διάθεση και ζεστή ατμόσφαιρα, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, δημιουργοί αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι, θα συναντηθούν μελωδικά για να τραγουδήσουν παρέα.
 
«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!