Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον.

Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

 
Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ολοκλήρωσε με ιδιαίτερη επιτυχία τον 10ο χρόνο της και τον πρώτο στον Alpha.
 
Και αυτή τη σεζόν, η εκπομπή έδωσε έμφαση στην ποιότητα και επικεντρώθηκε στο καλό ελληνικό τραγούδι. Χωρίς στεγανά και διακρίσεις, απέδειξε με την ευρύτητα και την ποικιλομορφία των αφιερωμάτων ότι εστιάζει στο αυθεντικό και το διαχρονικό.
 
Κάθε Σάββατο βράδυ, γίναμε όλοι μια παρέα, μια φωνή και διασκεδάσαμε, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε. Περισσότεροι από 150 ερμηνευτές, 600 χορευτές, 250 μέλη χορωδιών και 850 εκλεκτοί καλεσμένοι συναντήθηκαν μαζί μας μελωδικά και μας χάρισαν πάνω από 1.000 τραγούδια σε 34 μοναδικά αφιερώματα.
 
Οι εκπομπές της σεζόν, που ξεχώρισαν, εστίασαν σε:
 
 
«Έχω πάρει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο γι’ αυτή την εκπομπή. Αρέσει πολύ και μου το λένε όπου κι αν με συναντήσουν. Αρέσει η αίσθηση παρέας που βγάζει. Αυτό το ελληνικό γλέντι, το παλιό, που το είχαμε χάσει… Ήταν ο καθένας στη διαμερισματάρα του, στην αμαξάρα του και σ’ ένα τρόπο διασκέδασης αρκετά περίεργο που μόνο επίδειξη περιείχε. Σιγά, σιγά αυτές οι συμπεριφορές συρρικνώνονται και στη θέση τους μπαίνουν ξανά τα παλιά γλέντια. Δεν είναι τυχαίο που η εκπομπή κάθε χρόνο πάει και καλύτερα. Δεν πιστεύω ότι εμείς γινόμαστε καλύτεροι. Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος είναι που το έχει περισσότερο ανάγκη. Πλέον και στην Αθήνα, ενώ παλιά συνέβαινε μόνο στην περιφέρεια, κάποιοι άνθρωποι περιμένουν το Σάββατο για να μαζευτούν με φίλους και να δουν την εκπομπή. Μου λένε πολλοί πως «δεν είσαι η διασκέδασή μας, είσαι η παρηγοριά μας». Κι αυτό γιατί λέγονται ουσιαστικά πράγματα. Δεν συμπεριφερόμαστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα… Δεν είμαστε κάποιοι που απλώς γλεντάνε και τραγουδάνε. Παίζει πολύ ο ενεστώς χρόνος. Μας αφορά το τι συμβαίνει γύρω μας. Η εκπομπή είναι και παρηγοριά εκτός από διασκέδαση».  Σπύρος Παπαδόπουλος.
 
 Ραντεβού το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του Αlpha.