ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Σάββατο 21:00
Μελίνα Ασλανίδου
Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, στις 21:00, η εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενούν ένα αφιέρωμα στην Μελίνα Ασλανίδου, μία από τις πλέον δημοφιλείς ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς.
 
Η αγαπημένη τραγουδίστρια, με τη χαρακτηριστική χροιά και το ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής της, μας θυμίζει δικά της κομμάτια, και όχι μόνο, έχοντας για κοινό φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές.
 
Μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου μοναδικές ερμηνείες μάς χαρίζουν οι: Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Μανώλης Καραντίνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κώστας Λειβαδάς, Ραλλία Χρηστίδου, Χρήστος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Καρασσαβίδης.
Συμμετέχουν οι: Κυριάκος Ντούμος, Σοφία Βογιατζάκη, Θανάσης Πάτρας, Σπύρος Πούλης, Γωγώ Μπρέμπου, Πηγή Δεβετζή, Φαίδρα Δρούκα, Μιχάλης Μαρκάτης, Παρθένα Χοροζίδου, Όλγα Βλαχοπούλου, Άννα Πολύζου και Κωνσταντίνα Κομματά.
 

 

 
Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!
 
 
Αναμνήσεις που ζωντανεύουν, ιστορίες που δεν ξεχνιούνται, μελωδίες που ταξιδεύουν, παρέες που ξανασμίγουν. Αυτό είναι το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»!
 
Με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ανεβασμένη διάθεση και ζεστή ατμόσφαιρα, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, δημιουργοί αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι, συναντούν μελωδικά για να τραγουδήσουν παρέα.
 
«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!