ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Σάββατο 21:00
Αποκριάτικο Πάρτυ
 
Άρωμα αποκριάς έχει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 21:00.
 
Ένα πάρτι χαράς που τον ρυθμό δίνουν ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας με το συγκρότημα «Μέλισσες» και μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους.
 
Σ’ αυτή την γιορτή κοντά μας είναι εκλεκτοί καλεσμένοι μεταξύ των οποίων οι Ολυμπιονίκες  Λευτέρης Πετρούνιας, Σπύρος Γιαννιώτης και Κλέλια Πανταζή.
 
Στην παρέα μας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ομάδα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Παύλος Σταματόπουλος, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Σάββας Πούμπουρας και Νάνσυ Παραδεισανού.
 
Ακόμα, η Μαίρη Συνατσάκη «ξεδιπλώνει» το ταλέντο της και στο τραγούδι, ο Λάκης Γαβαλάς με το μοναδικό του στυλ, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Συρίγος, η Άννα Πολύζου, ο Άρης Πλασκασοβίτης, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η διευθύντρια προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού DERTI Εύη Αγγελίνα, ο διαιτολόγος Κωσταντίνος Χαρδαβέλλας και οι παρουσιάστριες Έβελυν Καζατζόγλου και Ευαγγελία Τσιορλίδα.
 
Τέλος, στο μουσικό μέρος της εκπομπής συμμετέχουν επίσης οι: Ζωή Παπαδοπούλου, Πέννυ Μπαλτατζή, Γιάννα Φαφαλιού, Μαίρη Δούτση και Δήμητρα Κελεκίδη.
 

 
 
 
 

 
Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!
 
 
 
Όλα τα πρόσωπα. Όλες οι φωνές. Μία παρέα. Ένα τραγούδι. Η ζωή μας. Το Στην υγειά μας ρε παιδιά, για 13η χρονιά με έναν νέο κύκλο αφιερωμάτων και οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
 
Στην υγειά μας ρε παιδιά: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δες oλες τις εκπομπες στο WEB TV