ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Σάββατο 22:00
Μία ζεστή παρέα από γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς
 
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 22.00 ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μια μεγάλη και ζεστή παρέα γνωστών και αγαπημένων ηθοποιών λένε Στην υγειά μας ρε παιδιά.
 
Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκης Κούρκουλος, Αιμίλιος Χειλάκης, Μαρία Ναυπλιώτου, Αθηνά Μαξίμου, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Μέμος Μπεγνής, Νάντια Κοντογεώργη, Γιάννος Περλέγκας, Νάντια Μπουλέ, Μάκης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Κάππας, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Ευαγγελία Συριοπούλου.
 
Όλοι μαζί τραγουδούν, χορεύουν, ανταλλάσσουν πειράγματα και μας προσκαλούν σε μια γιορτή χαράς. Μαζί τους και οι τραγουδιστές Νίκος Ζιώγαλας, Δώρος Δημοσθένους, Μαρίζα Ρίζου και Τζωρτζίνα Καραχάλιου που χαρίζουν και αυτοί με τις ερμηνείες τους αυθεντικές στιγμές.
Στα highlights της βραδιάς, όταν ο Νίκος Ζιώγαλας ξεσηκώνει τους καλεσμένους τραγουδώντας επιτυχίες του, όπως «Βασιλική» και «Σαν σταρ του σινεμά», αλλά και όταν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Αιμίλιος Χειλάκης, Γιάννος Περλέγκας, Μαρία Ναυπλιώτου, Αθηνά Μαξίμου και Δώρος Δημοσθένους μεταμορφώνουν το στούντιο σε πάλκο και ερμηνεύουν «αλά παλιά» αγαπημένα ρεμπέτικα κομμάτια.
Στις κορυφαίες στιγμές της εκπομπής η μουσική «κόντρα» ανδρών και γυναικών με τους μεν να τραγουδούν «Αχ βρε παλιομισοφόρια» και «Μικρός Αρραβωνιάστηκα» και τις δε να απαντούν με το «Είμαι εγώ γυναίκα φίνα» και το «Θέλω τα ώπα μου». Η «μάχη» ολοκληρώνεται με ένα κομμάτι συμφιλίωσης, το «Εφτά τραγούδια θα σου πω».  
 
 
 

 
 

 
Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!
 
 
 
Όλα τα πρόσωπα. Όλες οι φωνές. Μία παρέα. Ένα τραγούδι. Η ζωή μας. Το Στην υγειά μας ρε παιδιά, για 13η χρονιά με έναν νέο κύκλο αφιερωμάτων και οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
 
Στην υγειά μας ρε παιδιά: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δες oλες τις εκπομπες στο WEB TV