«Μια τηλεοπτική σεζόν ξεκινά με σασπένς, ανατροπές αλλά κυρίως με αισιοδοξία ότι οι αλλαγές όσο επώδυνες κι αν είναι θα μας οδηγήσουν σε μια πιο υγιή κατάσταση ακόμη και στα τηλεοπτικά!»

Άση Μπήλιου

 
 
 
 
 
Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ! Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν; Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. Το «Stars System», ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της αστρολογίας, επιστρέφει ανανεωμένο σε νέα μέρα, με πλούσια θεματολογία.
Κάθε Σάββατο στις 14:15, η Άση Μπήλιου θα είναι κοντά μας για να μας δίνει τις εγκυρότερες αστρολογικές προβλέψεις και να αναλύει τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα.
Έχουμε, επίσης, την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τον γενέθλιο ωροσκόπιο καθώς και για τα συστήματα πρόβλεψης. Και φέτος, η Άση Μπήλιου φιλοξενεί στο πλατό της εκπομπής καταξιωμένους αστρολόγους αλλά και γνωστά πρόσωπα για τα οποία ανακαλύπτουμε ιδιαίτερες πτυχές της προσωπικότητάς τους, βάσει του αστρολογικού τους χάρτη.
 
Stars System: Γιατί με ένα «Τι ζώδιο είσαι;» αρχίζουν όλα!