«Μια τηλεοπτική σεζόν με σασπένς, ανατροπές αλλά κυρίως με αισιοδοξία ότι οι αλλαγές όσο επώδυνες κι αν είναι θα μας οδηγήσουν σε μια πιο υγιή κατάσταση ακόμη και στα τηλεοπτικά!»

Άση Μπήλιου

 
 
 
 
 
 
Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκίνησε από εδώ! Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν; Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράστηκε μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. Το «Stars System», ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της αστρολογίας, επέστρεψε ανανεωμένο σε νέα μέρα, με πλούσια θεματολογία.
Η Άση Μπήλιου ήταν κοντά μας για να μας δώσει τις εγκυρότερες αστρολογικές προβλέψεις και να αναλύει τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα.
Είχαμε, επίσης, την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τον γενέθλιο ωροσκόπιο καθώς και για τα συστήματα πρόβλεψης. Και φέτος, η Άση Μπήλιου φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής καταξιωμένους αστρολόγους αλλά και γνωστά πρόσωπα για τα οποία ανακάλυψε ιδιαίτερες πτυχές της προσωπικότητάς τους, βάσει του αστρολογικού τους χάρτη.
 
Stars System: Γιατί με ένα «Τι ζώδιο είσαι;» αρχίζουν όλα