Μπαίνουμε ξανά στο παιχνίδι από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, σε ΝΕΑ ώρα, 18:00!
 
 
Επιστρέφει, παίζει μέχρι τελικής… γνώσης και αλλάζει ώρα!
Το Quizdom Τhe Show με τον Λάμπρο Φισφή επανέρχεται στον Alpha με 60 παιχνίδια και 30 επεισόδια. Γρήγορο, έξυπνο και απρόβλεπτο, από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:00, μπαίνει ξανά στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου και συνεχίζει να μοιράζει γνώσεις και κέρδη.
 
Στον α’ κύκλο επεισοδίων συμμετείχαν 51 παίκτες, απαντήθηκαν 984 ερωτήσεις και μοιράστηκαν 43.800€. Τι θα συμβεί στον β’ κύκλο επεισοδίων; Πόσα χρήματα θα δοθούν; Ποιες ερωτήσεις θα δυσκολέψουν τους συμμετέχοντες; Ποιοι παίκτες θα κάνουν τη διαφορά; Θα καταφέρει κάποιος να σπάσει το σερί των 17 νικών του προηγούμενου κύκλου; Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής;
 
Στις σταθερές αξίες του παιχνιδιού ο αριθμός των παικτών (δύο), ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους (δέκα δευτερόλεπτα), ο αριθμός των ερωτήσεων (16), αλλά και οι κατηγορίες τους: 20ος Αιώνας, Τέχνες, Celebrities, Αθλητικά, Γεωγραφία, Επιστήμη, Θρησκεία, Ιστορία, Σώμα & Υγεία, Λέξεις, Σινεμά, Μουσική, Πολιτική, Φαγητό, Ζώα.
 
Στο τέλος και αυτού του κύκλου επεισοδίων, οι δέκα καλύτεροι παίκτες, εκείνοι με τη μεγαλύτερη διάρκεια νικών και τα υψηλότερα κέρδη, θα επιστρέψουν στο στούντιο για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 30.000€.
 
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00.
 
Quizdom The Show: Όποιος ξέρει, κερδίζει.

 
 
 
 
Γρήγορο, έξυπνο, απρόβλεπτο, ανανεωμένο. Το Quizdom Τhe Show με τον Λάμπρο Φισφή επιστρέφει στον Alpha κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00.

Καινούργια σεζόν, καινούργιες ερωτήσεις, καινούργιοι κανόνες. Το Quizdom The Show μπαίνει ξανά στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου.
 
Ρωτήσαμε τη γνώμη σας και το Quizdom The Show αλλάζει στα… σημεία. Συγκεκριμένα, τα χρηματικά μπόνους για κάθε σωστή τετράδα απαντήσεων πηγαίνουν πλέον στο προσωπικό πουγκί του κάθε διαγωνιζόμενου, όπως συμβαίνει και με το μπόνους του πιο γρήγορου παίκτη το οποίο φτάνει πλέον τα 100 ευρώ, από 50 ευρώ που ήταν πέρυσι!
 
Στις φετινές αλλαγές σημειώστε πως, στο τέλος της χρονιάς, οι δέκα καλύτεροι παίκτες, εκείνοι με το μεγαλύτερο σερί νικών και τα υψηλότερα κέρδη, επιστρέφουν στο στούντιο για μία επιπλέον μάχη μέχρι τελικής γνώσεως.
 
Τέλος, φέτος οι τελικοί θα είναι δύο -ο πρώτος την παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο δεύτερος στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν-, εκεί όπου οι καλύτεροι παίκτες θα διεκδικήσουν τα δύο μεγάλα έπαθλα που θα αγγίζουν τα 60.000 ευρώ.
 
Στις σταθερές αξίες του παιχνιδιού ο αριθμός των παικτών (δύο), ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους (δέκα δευτερόλεπτα), ο αριθμός των ερωτήσεων (δεκαέξι), αλλά και οι κατηγορίες τους: 20ος Αιώνας, Τέχνες, Celebrities, Αθλητικά, Γεωγραφία, Επιστήμη, Θρησκεία, Ιστορία, Σώμα & Υγεία, Λέξεις, Σινεμά, Μουσική, Πολιτική, Φαγητό, Ζώα.
 
 
Quizdom The Show: Όποιος ξέρει, κερδίζει.