ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Πέμπτη 21:45
Την Πέμπτη 4 Ιουνίου, στις 21:45, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να ζήσουμε μαζί το άνοιγμα του πακέτου, που θα φέρει ανατροπές και δυνατές εναλλαγές συναισθημάτων.
 
Στο πρώτο πακέτο, ο νεαρός τραγουδιστής Στέλιος Λεγάκης γίνεται παραλήπτης και συνεργός, παράλληλα, μιας παρέας νεαρών κοριτσιών που θέλουν να κάνουν έκπληξη στην κολλητή τους φίλη, η οποία γιορτάζει τα 14α γενέθλιά της. Πως θα αντιδράσει η Αννέτα, μόλις συνειδητοποιήσει ότι ο αγαπημένος της τραγουδιστής αφιερώνει αποκλειστικά σε εκείνη το νέο του τραγούδι;
 
Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου έρχεται να αναθερμάνει τη σχέση δυο αδελφών, που έχουν σταματήσει κάθε επικοινωνία, περισσότερα από είκοσι χρόνια. Η προχωρημένη ηλικία και όλα αυτά που μεσολάβησαν το συγκεκριμένο διάστημα τους έχουν κάνει να ξεχάσουν ακόμα και τους λόγους που απομακρύνθηκαν.
Όμως,  ο αποστολέας δεν θα ησυχάσει αν δεν μάθει τι απέγινε η αδελφή του. Γιατί όμως το κλίμα γίνεται κάπως αμήχανο, όταν η παραλήπτρια δεν αναγνωρίζει καν τον αδελφό της;
 
Ο αποστολέας του τρίτου πακέτου είναι ένας 34χρονος άνδρας, ο οποίος από την πρώτη μέρα που ήρθε στον κόσμο, έμαθε να είναι μαχητής, αφού κάθε μέρα πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή. Ο Δήμος, σε μια κατάθεση ψυχής, μοιράζεται μαζί μας τον καθημερινό του αγώνα για επιβίωση, τις ατελείωτες νοσηλείες σε νοσοκομεία, τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία του. Συγκλονίζει με τα λόγια του, όταν περιγράφει την πιο δύσκολη στιγμή αυτού του αγώνα, τότε που τα κύρια ζωτικά του όργανα τον είχαν εγκαταλείψει, όπως και η ελπίδα.
Σήμερα, λίγους μήνες μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση πνευμόνων, ο Δήμος στέκεται δυνατός και έρχεται να μας δώσει ένα μάθημα ζωής. Άραγε σε ποιον άνθρωπο στέλνει αυτό το πακέτο;
Μια ιστορία ζωής που θα συγκλονίσει….
 

 

 
Ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!
Νέα Ώρα | Κάθε Πέμπτη στις 21:45
 
Δέκα χρόνια δυνατών συγκινήσεων!
 
Δέκα χρόνια «Πάμε Πακέτο»! Δέκα χρόνια δυνατών συγκινήσεων. Δέκα χρόνια που οι τηλεθεατές συντονίζονται στην ίδια συχνότητα συναισθημάτων. Δέκα χρόνια που εκατοντάδες άνθρωποι άλλαξαν τη ζωή τους, κλείνοντας μεγάλους κύκλους αναζητήσεων, στέλνοντας απλά ένα πακέτο.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει και φέτος στο γνώριμο ραντεβού της Πέμπτης, αλλά σε νέα ώρα, στις 21:45, ξεκινάει η διαδρομή του πακέτου. Προορισμός του κι αυτή τη σεζόν είναι η επανένωση ανθρώπων, η συγκίνηση, η λύτρωση, το χαμόγελο της πληρότητας.
 
Ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι μέσα σε ένα τόσο μικρό πακέτο θα χωρούσαν όλα αυτά τα μεγάλα συναισθήματα. Ποτέ δεν θα περίμενε κανείς πως ένα κλειδί, θα απελευθέρωνε συναισθήματα παγωμένα στον χρόνο, θα απαντούσε σε αναρίθμητα «γιατί» και θα εκμηδένιζε οποιαδήποτε συναισθηματική ή χιλιομετρική απόσταση. Εξάλλου, ο χάρτης της καρδιάς, δεν γνωρίζει από σημαίες και σύνορα. Ένα «σ’ αγαπώ», ένα «σ’ ευχαριστώ», μία «συγνώμη», ένα «μου έλειψες», όλα αυτά αποτελούν τη συναισθηματική «παλέτα» της εκπομπής και για άλλη μία χρονιά θα τα ζήσουμε μαζί.
 
Ραντεβού λοιπόν και φέτος για να ζήσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου περιμένει και αυτή τη χρονιά τις δικές σας ιστορίες, τα δικά σας πακέτα. Δηλώστε συμμετοχή στην ελπίδα, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ, καλώντας στο 212 212 5010 ή στέλνοντας e-mail στο pamepaketo@alphatv.gr.
 
«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!