ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:45


Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, στις 21:45, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να «ξεκλειδώσουμε» μαζί δύο πολύ ιδιαίτερα πακέτα, που θα αποκαλύψουν συγκλονιστικές ιστορίες ζωής.
 
Πρωταγωνιστές του πρώτου πακέτου είναι η Χρυσούλα και ο Στάθης. Κανένας από όσους τους γνωρίζει δεν θα φανταζόταν ότι κάτι θα μπορούσε να διαλύσει την τόσο δυνατή σχέση τους. Αποστολέας και παραλήπτης έχουν περάσει μαζί δια πυρός και σιδήρου και για πολλά χρόνια λειτουργούσαν σαν ένα σώμα. Για τον Στάθη, η Χρυσούλα ήταν τα πάντα, η ηρωίδα του. Όλα όμως «πάγωσαν» μέσα του, όταν η αποστολέας αποφάσισε να ακολουθήσει επικίνδυνα μονοπάτια. Η οργή του Στάθη ήταν τέτοια που έδιωξε την Χρυσούλα από το σπίτι και την τιμώρησε με την αδιαφορία του. Η Χρυσούλα έρχεται στην εκπομπή για να διεκδικήσει ξανά μια θέση στην καρδιά του. Άραγε εκείνος είναι έτοιμος να την δεχτεί στην ζωή του;
 
Αποστολή του δεύτερου πακέτου είναι να φέρει κοντά μια μητέρα με την κόρη της. Η Βανέσα μεγάλωσε σε ιδρύματα και βίωσε δραματικές καταστάσεις. Ακολουθώντας τον Έλληνα σύζυγό της, έφυγε από την Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής. Ήθελε να ξεφύγει από τα άσχημα παιδικά βιώματα που είχαν στιγματίσει την ψυχή της και που υπεύθυνη γι’ αυτά θεωρούσε τη μητέρα της. Πλέον, πολλά χρόνια μετά, η μητέρα της ζει μόνη σε ένα γηροκομείο. Κάποιος πήρε την πρωτοβουλία και απευθύνθηκε στην εκπομπή προκειμένου να ενώσει αυτές τις δυο γυναίκες πριν να είναι αργά. Άραγε η απόσταση και ο χρόνος έχουν γιατρέψει τις πληγές τους; Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;
 
 

 

 
Ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!
Νέα Ώρα | Κάθε Πέμπτη στις 21:45
 
Δέκα χρόνια δυνατών συγκινήσεων!
 
Δέκα χρόνια «Πάμε Πακέτο»! Δέκα χρόνια δυνατών συγκινήσεων. Δέκα χρόνια που οι τηλεθεατές συντονίζονται στην ίδια συχνότητα συναισθημάτων. Δέκα χρόνια που εκατοντάδες άνθρωποι άλλαξαν τη ζωή τους, κλείνοντας μεγάλους κύκλους αναζητήσεων, στέλνοντας απλά ένα πακέτο.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει και φέτος στο γνώριμο ραντεβού της Πέμπτης, αλλά σε νέα ώρα! Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, στις 21:45, ξεκινάει η διαδρομή του πακέτου. Προορισμός του κι αυτή τη σεζόν είναι η επανένωση ανθρώπων, η συγκίνηση, η λύτρωση, το χαμόγελο της πληρότητας.
 
Ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι μέσα σε ένα τόσο μικρό πακέτο θα χωρούσαν όλα αυτά τα μεγάλα συναισθήματα. Ποτέ δεν θα περίμενε κανείς πως ένα κλειδί, θα απελευθέρωνε συναισθήματα παγωμένα στον χρόνο, θα απαντούσε σε αναρίθμητα «γιατί» και θα εκμηδένιζε οποιαδήποτε συναισθηματική ή χιλιομετρική απόσταση. Εξάλλου, ο χάρτης της καρδιάς, δεν γνωρίζει από σημαίες και σύνορα. Ένα «σ’ αγαπώ», ένα «σ’ ευχαριστώ», μία «συγνώμη», ένα «μου έλειψες», όλα αυτά αποτελούν τη συναισθηματική «παλέτα» της εκπομπής και για άλλη μία χρονιά θα τα ζήσουμε μαζί.
 
Ραντεβού λοιπόν και φέτος για να ζήσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου περιμένει και αυτή τη χρονιά τις δικές σας ιστορίες, τα δικά σας πακέτα. Δηλώστε συμμετοχή στην ελπίδα, καλώντας στο 212 212 5010 ή στέλνοντας e-mail στο pamepaketo@alphatv.gr.
 
«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!