ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Πέμπτη 21:45
Την Πέμπτη 28 Μαΐου, στις 21:45, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να ζήσουμε μαζί το άνοιγμα του πακέτου, που θα φέρει ανατροπές και δυνατές εναλλαγές συναισθημάτων.
 
Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ένας νεαρός άνδρας, που έρχεται στην εκπομπή με σκοπό να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και η σχέση τους μετρά ένα χρόνο. Η Ελένη έχει, ήδη, στο ενεργητικό της δύο αποτυχημένους γάμους, που της έχουν αφήσει ανοιχτές πληγές. Ο Νίκος, όμως, δεν φοβάται την απόρριψη και είναι αποφασισμένος να την διεκδικήσει. Παράλληλα, ο Νίκος της ετοιμάζει ακόμα μια έκπληξη. Στέλνει δεύτερο πακέτο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο της Ελένης που έχει χρόνια να τον δει, προκειμένου να του κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος τους. Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο; Γιατί θα συγκινηθεί η Ελένη;
 
Το δεύτερο πακέτο θα προσπαθήσει να φέρει κοντά ένα ζευγάρι, που τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται σε διάσταση. Η αποστολέας, η Κατερίνα, έρχεται από το Ηράκλειο της Κρήτης με σκοπό να συγκινήσει τον σύζυγό της και να τον πείσει να επιστρέψει πίσω στο σπίτι τους. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για επτά χρόνια κι απέκτησαν μαζί ένα παιδί. Οι απανωτές σκηνές ζηλοτυπίας από την πλευρά της, οδήγησαν τον παραλήπτη να φύγει από το σπίτι πολλές φορές. Η τελευταία φορά, όμως, πριν από τρία χρόνια, ήταν και η οριστική. Η Κατερίνα έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να τον μεταπείσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μέσω της εκπομπής, παίρνει το ρίσκο και θέλει να του πει δημόσια ότι είναι ο άνδρας της ζωής της, δείχνοντάς του πόσο έχει αλλάξει. Πώς θα αντιδράσει ο Γιώργος όταν αντικρίσει το περιεχόμενο του πακέτου και συνειδητοποιήσει ότι αποστολέας είναι η εν διαστάσει σύζυγός του; Γιατί θα αποχωρήσει από την εκπομπή;
 

 

 
Ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!
Νέα Ώρα | Κάθε Πέμπτη στις 21:45
 
Δέκα χρόνια δυνατών συγκινήσεων!
 
Δέκα χρόνια «Πάμε Πακέτο»! Δέκα χρόνια δυνατών συγκινήσεων. Δέκα χρόνια που οι τηλεθεατές συντονίζονται στην ίδια συχνότητα συναισθημάτων. Δέκα χρόνια που εκατοντάδες άνθρωποι άλλαξαν τη ζωή τους, κλείνοντας μεγάλους κύκλους αναζητήσεων, στέλνοντας απλά ένα πακέτο.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει και φέτος στο γνώριμο ραντεβού της Πέμπτης, αλλά σε νέα ώρα, στις 21:45, ξεκινάει η διαδρομή του πακέτου. Προορισμός του κι αυτή τη σεζόν είναι η επανένωση ανθρώπων, η συγκίνηση, η λύτρωση, το χαμόγελο της πληρότητας.
 
Ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι μέσα σε ένα τόσο μικρό πακέτο θα χωρούσαν όλα αυτά τα μεγάλα συναισθήματα. Ποτέ δεν θα περίμενε κανείς πως ένα κλειδί, θα απελευθέρωνε συναισθήματα παγωμένα στον χρόνο, θα απαντούσε σε αναρίθμητα «γιατί» και θα εκμηδένιζε οποιαδήποτε συναισθηματική ή χιλιομετρική απόσταση. Εξάλλου, ο χάρτης της καρδιάς, δεν γνωρίζει από σημαίες και σύνορα. Ένα «σ’ αγαπώ», ένα «σ’ ευχαριστώ», μία «συγνώμη», ένα «μου έλειψες», όλα αυτά αποτελούν τη συναισθηματική «παλέτα» της εκπομπής και για άλλη μία χρονιά θα τα ζήσουμε μαζί.
 
Ραντεβού λοιπόν και φέτος για να ζήσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου περιμένει και αυτή τη χρονιά τις δικές σας ιστορίες, τα δικά σας πακέτα. Δηλώστε συμμετοχή στην ελπίδα, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ, καλώντας στο 212 212 5010 ή στέλνοντας e-mail στο pamepaketo@alphatv.gr.
 
«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!