ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Τετάρτη 22:00
 
Μαθήματα δύναμης και απίστευτα παιχνίδια της ζωής φέρνει στο φως το άνοιγμα των τελευταίων πακέτων για το 2017, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.
 
Παραλήπτης του πρώτου πακέτου είναι ένας άνδρας που από τη στιγμή που γεννήθηκε έμαθε να επιβιώνει στα δύσκολα. Οι παιδικές του μνήμες είναι γεμάτες από εικόνες ξεριζωμού και προσωπικής απομόνωσης. Ο ίδιος, λόγω μιας ευαίσθητης οικογενειακής του ιστορίας, έγινε ένας ιδιαίτερα δοτικός άνθρωπος στην πορεία της ζωής του.
Ποιος είναι ο νεαρός αποστολέας που τον φέρνει στην εκπομπή; Ποια είναι η δική του ιστορία που θα συγκινήσει και είναι ένα μάθημα ζωής για τους δυνατούς ανθρώπους που ποτέ δεν το βάζουν κάτω;
 
Η Joanne έρχεται από την Νέα Υόρκη με την ελπίδα να βρει την βιολογική της οικογένεια. Ήξερε από μικρή ότι είναι υιοθετημένη, αλλά ποτέ δεν την απασχόλησε να βρει τους βιολογικούς της συγγενείς, όσο οι θετοί ήταν στην ζωή, από φόβο μήπως τους πληγώσει. Οι άνθρωποι αυτοί, άλλωστε, της πρόσφεραν απλόχερα αγάπη και δεν ένιωσε στιγμή καμία έλλειψη.
Άραγε πως θα νιώσει όταν μάθει πως υπάρχουν ακόμα τέσσερα αδέρφια από την ίδια μητέρα και τον ίδιο πατέρα; Πώς θα αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα της, όταν μάθει ότι η μητέρα της έφυγε με τον καημό της από την ζωή; Θα μπορέσει να διαχειριστεί το γεγονός, ότι με τον έναν της τον αδερφό ζουν μόλις λίγα μίλια μακριά, ο ένας από τον άλλο, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης;
 

 
 
Σε νέα ημέρα και νέα ώρα
 
 
Πραγματικές ιστορίες, αληθινοί πρωταγωνιστές. Αυτό είναι το «Πάμε πακέτο». Μια εκπομπή, που εδώ και 12 χρόνια καταφέρνει με επιτυχία να συντονίζει χιλιάδες τηλεθεατές στη συχνότητα των συναισθημάτων.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, φέτος, μας υποδέχεται κάθε Τετάρτη στις 22:00. Κάθε Τετάρτη και ένα νέο «σενάριο» που μόνο η ζωή μπορεί να γράψει. Και αυτή τη χρονιά θα βιώσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.
 
Άνθρωποι που τολμούν να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής τους, που θέλουν να κλείσουν κύκλους αναζητήσεων, που έχουν ανάγκη να λυτρωθούν, που θέλουν ν’ αγαπήσουν και ν’ αγαπηθούν. «Σ’ αγαπώ», «Σ’ ευχαριστώ», «Συγνώμη», «Μου έλειψες», είναι φράσεις που χωρούν στο πακέτο. Γίνονται αφορμή να ξεδιπλωθούν ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ψάχνουν την αλήθεια, προσδοκούν μια συνάντηση, επιθυμούν τη λύτρωση και τελικά αναζητούν την αγάπη.
 
 
«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!