ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Τετάρτη 21:50
 
Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ανοίγουμε μαζί δύο πακέτα ζωής που θα συγκινήσουν.
 
Η Βέφα Αλεξιάδου, μετά από πολύ καιρό, μπαίνει ξανά σε τηλεοπτικό πλατό, προκειμένου να ανοίξει το πακέτο της. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θυμάται την πρώτη φορά που την έβγαλε στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης. Η Βέφα, που ξέρει να αντέχει στα δύσκολα, μας αφηγείται τη δύσκολη διαδρομή που διένυσε από την πόλη του Βόλου όπου γεννήθηκε, μέχρι τα χρόνια της απόλυτης καταξίωσης. Ποιος είναι ο άνθρωπος που την φέρνει στο «Πάμε Πακέτο»;
 
Το δεύτερο πακέτο θα προσπαθήσει να ενώσει μια οικογένεια που έχει να βρεθεί περισσότερα από 21 χρόνια. Ο πόλεμος στο Ιράκ τούς ανάγκασε να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να σκορπιστούν σε διαφορετικά σημεία του ορίζοντα. Κανείς δεν τολμούσε, μέχρι τώρα, να ονειρευτεί τη συνάντηση αυτή αφού τα όνειρα στη ζωή τους ήταν απαγορευτικά. Έμαθαν απλά να επιβιώνουν στα δύσκολα. Ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτή τη συνάντηση; Μια ιστορία ζωής που θα συγκινήσει…
 


 
 
Σε νέα ημέρα και νέα ώρα
 
 
Πραγματικές ιστορίες, αληθινοί πρωταγωνιστές. Αυτό είναι το «Πάμε πακέτο». Μια εκπομπή, που εδώ και 12 χρόνια καταφέρνει με επιτυχία να συντονίζει χιλιάδες τηλεθεατές στη συχνότητα των συναισθημάτων.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, φέτος, μας υποδέχεται κάθε Τετάρτη στις 21:50. Κάθε Τετάρτη και ένα νέο «σενάριο» που μόνο η ζωή μπορεί να γράψει. Και αυτή τη χρονιά θα βιώσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.
 
Άνθρωποι που τολμούν να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής τους, που θέλουν να κλείσουν κύκλους αναζητήσεων, που έχουν ανάγκη να λυτρωθούν, που θέλουν ν’ αγαπήσουν και ν’ αγαπηθούν. «Σ’ αγαπώ», «Σ’ ευχαριστώ», «Συγνώμη», «Μου έλειψες», είναι φράσεις που χωρούν στο πακέτο. Γίνονται αφορμή να ξεδιπλωθούν ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ψάχνουν την αλήθεια, προσδοκούν μια συνάντηση, επιθυμούν τη λύτρωση και τελικά αναζητούν την αγάπη.
 
 
«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!