ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Πέμπτη 21:50
 
 
Μαθήματα ανθρωπιάς και σκληρές αντιδράσεις κρύβει το άνοιγμα των πακέτων της Πέμπτης 30 Μαρτίου.
 
Σε μια εποχή που τα social media για πολλούς έχουν αντικαταστήσει τις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις, η αποστολέας του πρώτου πακέτου έρχεται να μας υπενθυμίσει πως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Πως μπορεί να δημιουργηθούν δυνατές σχέσεις και συναισθήματα για έναν άγνωστο άνθρωπο. Η αποστολέας, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, ένιωθε απογοήτευση. Χάρη σε μια άγνωστη γυναίκα, την παραλήπτρια, πίστεψε και πάλι στη δύναμη των ανθρώπων.
 
Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου, θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε μια μάνα με τον 19χρονο γιο της. Έχει να αγκαλιάσει το παιδί της 13 χρόνια παρότι τους χωρίζουν μόλις λίγα χιλιόμετρα. Το διαζύγιο των γονιών έχει αφήσει ανεξίτηλα τραύματα στη ψυχή του και ποτέ δεν συγχώρεσε την μητέρα του για κάτι που έκανε.
Ο νεαρός αποστολέας επέλεξε μόνος του να μείνει με τον πατέρα του και με την μητέρα του συναντιούνται μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού οι μηνύσεις εκατέρωθεν δεν έχουν σταματήσει ακόμα και σήμερα.
Για ποιο λόγο απόψε της στέλνει πακέτο; Θέλει να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους ή απλά να την πληγώσει; Γιατί η Βίκυ Χατζηβασιλείου αδυνατεί να συνεχίσει την εκπομπή; Θα φύγει το κεντρικό πακέτο;
 

 

 
Ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!
 
 
 
Η εκπομπή Πάμε Πακέτο για 12η σεζόν με την Βίκυ Χατζηβασιλείου μας υποδέχεται στο ολοκαίνουριο πλατό. Σε μια κοινωνία που μεταβάλλεται και η καθημερινότητα γίνεται πιο άγρια, δύο ώρες κάθε Πέμπτη βράδυ, θα συντονιζόμαστε στην συχνότητα των πιο τρυφερών συναισθημάτων και θα βλέπουμε, όπως κάθε χρόνο, τις ζωές των ανθρώπων να αλλάζουν. Όλα αυτά φυσικά, με το άνοιγμα ενός πακέτου!
         
 
Πάμε πακέτο, με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!
 

Δες oλες τις εκπομπες στο WEB TV