ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Πέμπτη 21:50
 
Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου η Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενεί δύο ιστορίες ζωής που θα συγκινήσουν.
 
Οι πρώτοι αποστολείς της εκπομπής είναι τέσσερα νέα παιδιά, που μεγάλωσαν στο Μύρτο, σε ένα μικρό, γραφικό παραθαλάσσιο χωριό της νοτιοανατολικής Κρήτης.
Ψάχνουν τον άνθρωπο που γνώρισαν πριν από 20 χρόνια, ο οποίος βρίσκεται μέχρι και σήμερα βαθιά ριζωμένος στην καρδιά και την ψυχή τους. Έχουν στη ζωή τους πάντα ως φωτεινό παράδειγμα το χαμόγελό του, τη γενναιοδωρία του, τις ηθικές του αξίες, στις οποίες στήριξαν και αυτά τη ζωή τους.
Κάτι αναπάντεχο, όμως, θα συμβεί που θα τους συγκινήσει και θα ανατρέψει όλα όσα μέχρι σήμερα πιστεύουν.
 
Το δεύτερο πακέτο το στέλνει η Αλίκη, μια 24χρονη κοπέλα που γεννήθηκε στην Ουκρανία και υιοθετήθηκε, στα δώδεκά της χρόνια, από μια ελληνική οικογένεια. Στην εκπομπή έρχεται γιατί αναζητά τα αδέρφια της.
Η ιστορία της τόσο τραγική, όσο και των άλλων τριών αδελφών της. Καθημερινά, ζητιάνευαν στις λαϊκές αγορές για να φάνε, η μητέρα της ήταν αλκοολική με πολύ βίαιη συμπεριφορά και έφτανε σε ακρότητες. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που επιχείρησε να ανταλλάξει τη μια της κόρη για ένα μπουκάλι βότκα!
Τα παιδιά μετά τη σύλληψή τους από την αστυνομία για επαιτεία, πήγαν σε ορφανοτροφεία και από τότε χωρίστηκαν. Είκοσι χρόνια ζουν χωριστά!
Μια πολύ δύσκολη έρευνα για τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής που όμως δεν θα μπορούσε να μην εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, δεν θα μπορούσε να μην κάνει τα πάντα, για να συναντηθούν και πάλι τα αδέλφια. Και τα κατάφερε, γιατί για πρώτη φορά οργανώθηκε αποστολή εκτός Ελλάδος για να βρεθούν επιτέλους αυτά τα τόσο βασανισμένα παιδιά, στη Ρωσία, στην πόλη Κρασνοντάρ όπου τα εντόπισε η εκπομπή.
 
Η συνέχεια επί της μικρής οθόνης…
 
 
 
                                                         

 
 

 
Ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!
 
 
 
Η εκπομπή Πάμε Πακέτο για 12η σεζόν με την Βίκυ Χατζηβασιλείου μας υποδέχεται στο ολοκαίνουριο πλατό. Σε μια κοινωνία που μεταβάλλεται και η καθημερινότητα γίνεται πιο άγρια, δύο ώρες κάθε Πέμπτη βράδυ, θα συντονιζόμαστε στην συχνότητα των πιο τρυφερών συναισθημάτων και θα βλέπουμε, όπως κάθε χρόνο, τις ζωές των ανθρώπων να αλλάζουν. Όλα αυτά φυσικά, με το άνοιγμα ενός πακέτου!
         
 
Πάμε πακέτο, με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!
 

Δες oλες τις εκπομπες στο WEB TV