ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Πέμπτη 21:50
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει και αυτή την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στο γνώριμο ραντεβού μας στον Alpha, να βιώσουμε μαζί τα πιο δυνατά συναισθήματα μέσα από δύο ιστορίες.
 

Ο έρωτας της Ειρήνης και του Σπύρου, των «πρωταγωνιστών» του πρώτου πακέτου, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που περιλαμβάνουν τα μεγάλα ρομάντζα. Ξεκίνησε κατά την διάρκεια των παιδικών τους χρόνων, διακόπηκε απότομα λίγο πριν την ενηλικίωσή τους και συνεχίστηκε μετά από ένα διάλλειμα 13 χρόνων. Ένα διάλλειμα που έφερε στη ζωή της Ειρήνης τέσσερα παιδιά και άφησε πολλά τραύματα στην ψυχή της, εξαιτίας του αποτυχημένου γάμου της. Την κατάλληλη στιγμή εμφανίστηκε στη ζωή της ο παιδικός της έρωτας και ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ανατροφή των παιδιών της και ορκίστηκε πως θα την κάνει ευτυχισμένη. Αφού η σχέση των παιδιών της με τον Σπύρο, πέρασε από διάφορες διακυμάνσεις σήμερα του αναγνωρίζουν ότι τους στάθηκε καλύτερα κι από πατέρας, αφού ο βιολογικός τους πατέρας τόσα χρόνια επέλεξε να είναι απών από την ζωή τους.

Για ποιο λόγο η μάνα με τις κόρες της, φέρνουν τον Σπύρο στην εκπομπή; 
 
Ο Μπάμπης, είναι ο μεγαλύτερος από τα οκτώ παιδιά μιας οικογένειας, που μαστίζονταν από την φτώχεια. Από τότε που θυμάται τον εαυτό του, μοναδικό του μέλημα ήταν η προστασία των αδελφών του. Αυτό όμως το αίσθημα ευθύνης δε στάθηκε ικανό για να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη. Ο πατέρας του, έδωσε για λόγους που μέχρι και σήμερα ο αποστολέας δεν δικαιολογεί, τα τρία μικρότερα αδέλφια του για υιοθεσία. Τα χρόνια πέρασαν και μέσα από διάφορες συμπτώσεις τα δύο υιοθετημένα αδέρφια βρέθηκαν ξανά κοντά στη βιολογική τους οικογένεια. Έχουν βρεθεί οι επτά και τους λείπει ο ένας. Ο Μπάμπης δεν θα ξεχάσει την μέρα που ένα άγνωστο ζευγάρι πήρε από το σπίτι τους τον μικρό του αδερφό. Σαράντα οκτώ χρόνια η εικόνα αυτή είναι συνεχώς στο μυαλό του.
Πως θα αισθανθεί όταν μάθει ότι ο αδερφός του έχει εντοπιστεί; Ο παραλήπτης πως θα διαχειριστεί το αρχικό σοκ όταν μάθει πως έχει επτά ακόμα αδέρφια στον κόσμο;
Μια ιστορία που θα συγκλονίσει…
 

 

 
Ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!
 
 
 
 
Το «Πάμε Πακέτο», επιστρέφει για 11η σεζόν! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει στο γνώριμο πια ραντεβού της Πέμπτης, να βιώσουμε μαζί, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες. Μαζί, συντονιζόμαστε στην συχνότητα των πιο  δυνατών συναισθημάτων, μαζί ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να έρθουν κοντά άνθρωποι που έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο. Μαζί, βλέπουμε τις ζωές των ανθρώπων να αλλάζουν… κι όλα αυτά με το άνοιγμα ενός πακέτου.
 
«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!