ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Πέμπτη 21:45
Πρώτος παραλήπτης είναι ο τραγουδιστής και συνθέτης Ματθαίος Γιαννούλης, ο οποίος βρίσκεται για δεύτερη φορά καλεσμένος στην εκπομπή. Το πακέτο που παρέλαβε τον έχει πραγματικά αγχώσει και το μυαλό του πηγαίνει στο ενδεχόμενο να τον έχει καλέσει κάποιο παιδί που ίσως να έχει αποκτήσει. Πώς θα αντιδράσει βλέποντας το πρόσωπο του αποστολέα; Θα επιβεβαιωθούν οι υποψίες του; Πώς θα χειριστεί την κατάσταση ο Ναξιώτης καλλιτέχνης;
 
Το δεύτερο πακέτο στέλνει η 18χρονη Ελένη στον πατέρα της, τον οποίο δεν έχει γνωρίσει ποτέ. Νιώθει πληγωμένη, έχει μέσα της θυμό, αλλά πάνω απ’ όλα θλίψη. Θέλει όσο τίποτα άλλο να τον βρει, να τον κοιτάξει στα μάτια και να τον ρωτήσει γιατί την απορρίπτει, στερώντας της το δικαίωμα να τον γνωρίσει. Ωστόσο, και αυτή η προσπάθεια της Ελένης θα πέσει στο κενό, καθώς η εκπομπή εντόπισε και επικοινώνησε με τον πατέρα της, ο οποίος δεν δέχθηκε να παραλάβει το πακέτο του. Όμως, η έκπληξη έρχεται από έναν νεαρό άνδρα 20 ετών, που με τα ίδια στοιχεία ψάχνει κι εκείνος πολλά χρόνια τον πατέρα που δεν έχει γνωρίσει ποτέ. Δυο νεαρά παιδιά, λοιπόν, που δεν γνωρίζουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου θα μάθουν στην εκπομπή ότι είναι αδέλφια. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις τους και ποια θα είναι τελικά η έκβαση αυτής της ιστορίας;
 
 

 

 
Ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!
Νέα Ώρα | Κάθε Πέμπτη στις 21:45
 
Δέκα χρόνια δυνατών συγκινήσεων!
 
Δέκα χρόνια «Πάμε Πακέτο»! Δέκα χρόνια δυνατών συγκινήσεων. Δέκα χρόνια που οι τηλεθεατές συντονίζονται στην ίδια συχνότητα συναισθημάτων. Δέκα χρόνια που εκατοντάδες άνθρωποι άλλαξαν τη ζωή τους, κλείνοντας μεγάλους κύκλους αναζητήσεων, στέλνοντας απλά ένα πακέτο.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει και φέτος στο γνώριμο ραντεβού της Πέμπτης, αλλά σε νέα ώρα! Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, στις 21:45, ξεκινάει η διαδρομή του πακέτου. Προορισμός του κι αυτή τη σεζόν είναι η επανένωση ανθρώπων, η συγκίνηση, η λύτρωση, το χαμόγελο της πληρότητας.
 
Ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι μέσα σε ένα τόσο μικρό πακέτο θα χωρούσαν όλα αυτά τα μεγάλα συναισθήματα. Ποτέ δεν θα περίμενε κανείς πως ένα κλειδί, θα απελευθέρωνε συναισθήματα παγωμένα στον χρόνο, θα απαντούσε σε αναρίθμητα «γιατί» και θα εκμηδένιζε οποιαδήποτε συναισθηματική ή χιλιομετρική απόσταση. Εξάλλου, ο χάρτης της καρδιάς, δεν γνωρίζει από σημαίες και σύνορα. Ένα «σ’ αγαπώ», ένα «σ’ ευχαριστώ», μία «συγνώμη», ένα «μου έλειψες», όλα αυτά αποτελούν τη συναισθηματική «παλέτα» της εκπομπής και για άλλη μία χρονιά θα τα ζήσουμε μαζί.
 
Ραντεβού λοιπόν και φέτος για να ζήσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου περιμένει και αυτή τη χρονιά τις δικές σας ιστορίες, τα δικά σας πακέτα. Δηλώστε συμμετοχή στην ελπίδα, καλώντας στο 212 212 5010 ή στέλνοντας e-mail στο pamepaketo@alphatv.gr.
 
«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!