ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Πέμπτη 21:45

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, ο αρχιμανδρίτης Πρόχορος, επιθυμεί να συναντήσει ξανά μετά από 45 χρόνια έναν άνθρωπο που τον στιγμάτισε. Ένα παιδί που βρέθηκε στον δρόμο του τα πρώτα χρόνια της μοναχικής ζωής του και θεώρησε ότι ήταν ο φύλακας άγγελός του. Έζησαν μαζί στο σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο για τρία χρόνια και από τότε που χώρισαν οι δρόμοι τους, ο αποστολέας δεν τον έχει βγάλει στιγμή από το μυαλό του. Αυτό όμως που δεν γνωρίζει ο αποστολέας, είναι πως ίσως να μην είχε την ευκαιρία να συναντήσει ξανά τον αγαπημένο φίλο του καθώς κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του πριν από 6 χρόνια σε μια ναυτική τραγωδία.  

 
Η αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι η Μαρίνα. Συνοδευόμενη από τη θετή μητέρα της, την Χρυστάλλα, αναζητά τη βιολογική της οικογένεια. Η σχέση τους είναι πολύ δυνατή και η Χρυστάλλα δεν ήθελε να της χαλάσει το χατίρι. Έβλεπε ότι για αρκετά χρόνια η Μαρίνα είχε την επιθυμία να μάθει τις ρίζες της, να μάθει την αλήθεια και τον λόγο για τον οποίο δόθηκε για υιοθεσία. Θεωρεί πως μαθαίνοντας την αλήθεια η κόρη της θα ηρεμήσει και θα μπορέσει να προχωρήσει στη ζωή της. Όμως, κάποια γεγονότα ανατρέπουν τις προσδοκίες της Μαρίνας, καθώς το πακέτο της παρέλαβε μόνο ο βιολογικός πατέρας της και όχι η μητέρα της. Άραγε θα πάρει η Μαρίνα τις απαντήσεις που αναζητά;
 

 

 
Ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!
Νέα Ώρα | Κάθε Πέμπτη στις 21:45
 
Δέκα χρόνια δυνατών συγκινήσεων!
 
Δέκα χρόνια «Πάμε Πακέτο»! Δέκα χρόνια δυνατών συγκινήσεων. Δέκα χρόνια που οι τηλεθεατές συντονίζονται στην ίδια συχνότητα συναισθημάτων. Δέκα χρόνια που εκατοντάδες άνθρωποι άλλαξαν τη ζωή τους, κλείνοντας μεγάλους κύκλους αναζητήσεων, στέλνοντας απλά ένα πακέτο.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει και φέτος στο γνώριμο ραντεβού της Πέμπτης, αλλά σε νέα ώρα! Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, στις 21:45, ξεκινάει η διαδρομή του πακέτου. Προορισμός του κι αυτή τη σεζόν είναι η επανένωση ανθρώπων, η συγκίνηση, η λύτρωση, το χαμόγελο της πληρότητας.
 
Ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι μέσα σε ένα τόσο μικρό πακέτο θα χωρούσαν όλα αυτά τα μεγάλα συναισθήματα. Ποτέ δεν θα περίμενε κανείς πως ένα κλειδί, θα απελευθέρωνε συναισθήματα παγωμένα στον χρόνο, θα απαντούσε σε αναρίθμητα «γιατί» και θα εκμηδένιζε οποιαδήποτε συναισθηματική ή χιλιομετρική απόσταση. Εξάλλου, ο χάρτης της καρδιάς, δεν γνωρίζει από σημαίες και σύνορα. Ένα «σ’ αγαπώ», ένα «σ’ ευχαριστώ», μία «συγνώμη», ένα «μου έλειψες», όλα αυτά αποτελούν τη συναισθηματική «παλέτα» της εκπομπής και για άλλη μία χρονιά θα τα ζήσουμε μαζί.
 
Ραντεβού λοιπόν και φέτος για να ζήσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου περιμένει και αυτή τη χρονιά τις δικές σας ιστορίες, τα δικά σας πακέτα. Δηλώστε συμμετοχή στην ελπίδα, καλώντας στο 212 212 5010 ή στέλνοντας e-mail στο pamepaketo@alphatv.gr.
 
«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!