ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Πέμπτη 21:45
Η αποστολέας του πρώτου πακέτου, η Ιωάννα, βίωσε την άρνηση των γονιών της από τις πρώτες ώρες που ήρθε στον κόσμο. Ο πατέρας της εξαφανίστηκε, ενώ η μητέρα της την άφησε, όταν ήταν τριών ημερών, στον παππού και τη γιαγιά. Τον πατέρα της δεν πρόλαβε να τον δει ποτέ, ενώ μετά τα 13 της χρόνια ανέκτησε την επικοινωνία με τη μητέρα της και βρέθηκε να συμβιώνει μαζί της και με την καινούρια της οικογένεια. Όμως, τότε βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη. Έφθασε στο σημείο να περιπλανιέται στους δρόμους και να ζητάει βοήθεια. Το πακέτο της, το στέλνει μετά από χρόνια και δεν φοβάται να μιλήσει στην παραλήπτρια για όλα αυτά που τόσο καιρό φύλαγε μέσα της. Μια κατάθεση ψυχής που θα συγκινήσει…
 
Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα προσπαθήσει να γίνει γέφυρα επικοινωνίας, ανάμεσα σε ένα πατέρα με την κόρη του που δεν έχουν καμία επαφή τα τελευταία 22 χρόνια. Οι δυο τους δεν έζησαν ποτέ σαν πατέρας με κόρη, αφού πολύ νωρίς οι γονείς επέλεξαν να χωρίσουν. Η παραλήπτρια, Σύλβια, δεν μεγάλωσε, όμως, ούτε με τη μητέρα της, αφού κι εκείνη την εγκατέλειψε στους γονείς της. Όταν η Σύλβια βρισκόταν στην εφηβεία, θέλησε να επισκεφθεί τον πατέρα της και να ζήσει μαζί του. Ωστόσο, εκείνος είχε δημιουργήσει καινούρια οικογένεια και η παραλήπτρια για δύο χρόνια αναγκάστηκε να ζήσει σε ίδρυμα. Μια παρεξήγηση, η οποία συνέβη μεταξύ τους πριν 22 χρόνια, στάθηκε αφορμή να χάσει ο ένας τα ίχνη του άλλου. Ο πατέρας έρχεται στην εκπομπή με την ελπίδα να τον αγκαλιάσει η κόρη του, αλλά ο ισχυρός χαρακτήρας του δεν του επιτρέπει να της ζητήσει συγνώμη. Αυτή η στάση του, άραγε θα εκτιμηθεί από εκείνη ή τα 22 χρόνια αποξένωσης είναι πολλά για να αναθερμανθεί αυτή η σχέση;
 

 

 
Ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!
Νέα Ώρα | Κάθε Πέμπτη στις 21:45
 
Δέκα χρόνια δυνατών συγκινήσεων!
 
Δέκα χρόνια «Πάμε Πακέτο»! Δέκα χρόνια δυνατών συγκινήσεων. Δέκα χρόνια που οι τηλεθεατές συντονίζονται στην ίδια συχνότητα συναισθημάτων. Δέκα χρόνια που εκατοντάδες άνθρωποι άλλαξαν τη ζωή τους, κλείνοντας μεγάλους κύκλους αναζητήσεων, στέλνοντας απλά ένα πακέτο.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει και φέτος στο γνώριμο ραντεβού της Πέμπτης, αλλά σε νέα ώρα! Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, στις 21:45, ξεκινάει η διαδρομή του πακέτου. Προορισμός του κι αυτή τη σεζόν είναι η επανένωση ανθρώπων, η συγκίνηση, η λύτρωση, το χαμόγελο της πληρότητας.
 
Ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι μέσα σε ένα τόσο μικρό πακέτο θα χωρούσαν όλα αυτά τα μεγάλα συναισθήματα. Ποτέ δεν θα περίμενε κανείς πως ένα κλειδί, θα απελευθέρωνε συναισθήματα παγωμένα στον χρόνο, θα απαντούσε σε αναρίθμητα «γιατί» και θα εκμηδένιζε οποιαδήποτε συναισθηματική ή χιλιομετρική απόσταση. Εξάλλου, ο χάρτης της καρδιάς, δεν γνωρίζει από σημαίες και σύνορα. Ένα «σ’ αγαπώ», ένα «σ’ ευχαριστώ», μία «συγνώμη», ένα «μου έλειψες», όλα αυτά αποτελούν τη συναισθηματική «παλέτα» της εκπομπής και για άλλη μία χρονιά θα τα ζήσουμε μαζί.
 
Ραντεβού λοιπόν και φέτος για να ζήσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου περιμένει και αυτή τη χρονιά τις δικές σας ιστορίες, τα δικά σας πακέτα. Δηλώστε συμμετοχή στην ελπίδα, καλώντας στο 212 212 5010 ή στέλνοντας e-mail στο pamepaketo@alphatv.gr.
 
«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!