Ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!
 
 
 
 
Πακέτα γεμάτα δυνατά συναισθήματα και έντονες στιγμές αναζητούν τον παραλήπτη τους. Θα μπορέσουν να εκμηδενίσουν τις χιλιομετρικές και συναισθηματικές αποστάσεις και να αλλάξουν ζωές; Θα τολμήσουν οι παραλήπτες τους να τα ανοίξουν και να συναντήσουν το πιο απροσδόκητο κομμάτι της ζωής τους;
 
Η εκπομπή «Πάμε πακέτο» στον Alpha χτίζει γέφυρες επικοινωνίας και δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε ανεκπλήρωτα όνειρα. Για ένατη σεζόν, η Βίκυ Χατζηβασιλείου προσπάθησε, με ευαισθησία και σεβασμό, να φέρει κοντά ανθρώπους που θέλουν να φτιάξουν από την αρχή το παζλ της ζωής τους. Ανθρώπους που θέλουν να ρωτήσουν «γιατί», να ακούσουν «συγγνώμη», να πουν «ευχαριστώ», να ζήσουν τα πιο δυνατά συναισθήματα μέσα από τις πιο απροσδόκητες συναντήσεις.
Το πακέτο ταξίδεψε, και φέτος, εντός και εκτός Ελλάδας για να πραγματοποιήσει επιθυμίες για ένα νέο ξεκίνημα ζωής και να φέρει στη μικρή μας οθόνη συγκλονιστικές ιστορίες που έγραψε η ίδια η ζωή.
 
Η 9η σεζόν του «Πάμε Πακέτο» κλείνει με τα πιο όμορφα συναισθήματα και με τους τηλεθεατές να μένουν πιστοί στο ραντεβού της Πέμπτης για δυνατές συγκινήσεις και ανατροπές. 
 
Κατά τη φετινή της πορεία, η εκπομπή κατάφερε να ενώσει οικογένειες, αλλά και να βοηθήσει, σε αρκετές περιπτώσεις, στα προβλήματά τους. Εξήντα οκτώ πακέτα παραδόθηκαν στους παραλήπτες τους εντός και εκτός Ελλάδος. Το «Πάμε πακέτο» ταξίδεψε στην Νότιο Αφρική, το Βέλγιο, την Βοσνία, την Πολωνία, την Βουλγαρία, το Ιράκ, τον Λίβανο, την Αμερική και για πρώτη φορά έφτασε στην Ινδονησία, στον Άγιο Δομήνικο και στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα.
 
Οι ιστορίες που ξεχώρισαν περισσότερο αυτή τη χρονιά είναι εκείνες όπου το τηλεοπτικό κοινό ευαισθητοποιήθηκε και βοήθησε με τον δικό του τρόπο τους πρωταγωνιστές τους. Πολλοί τηλεθεατές προσέφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους σε ανθρώπους που εμφανίστηκαν στην εκπομπή, είτε σε οικονομικό επίπεδο (οικονομική στήριξη για νοσήλια, προσφορά εργασίας, παραχώρηση στέγης) είτε σε ηθικό επίπεδο (ψυχολογική στήριξη, φιλία).
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον φετινό κύκλο, η εκπομπή συνέβαλλε και στην επανένωση μιας οικογένειας έπειτα από 49 ολόκληρα χρόνια! Μια γυναίκα βρέθηκε ξανά με τον ξενιτεμένο, στη Νότιο Αφρική, αδελφό της μετά από μισό αιώνα περίπου.
Πολλά τα συναισθήματα που χώρεσαν και φέτος σε ένα μικρό πακέτο!