ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Πέμπτη 21:50
Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, στις 21:50, η Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενεί δύο δυνατές ιστορίες και υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη ένταση και δυνατά συναισθήματα.
 
Ο Ανδρέας ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, έρχεται για να μοιραστεί μαζί μας την ιστορία ζωής με την γυναίκα του, που πολλοί θα την χαρακτήριζαν και ως μάθημα αγάπης. Ο Ανδρέας και η Γωγώ, είναι μαζί σχεδόν 21 χρόνια. Τα 14 χρόνια της πορείας αυτής δεν ήταν ρόδινα. Οι δυο τους δοκιμάστηκαν πολλές φορές. Η πιο κρίσιμη καμπή στην σχέση τους ήρθε όταν η παραλήπτρια έμαθε από τους γιατρούς ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να επιζήσει. Τότε ήταν που ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν, αφού δεν άντεχε να τον βλέπει να ταλαιπωρείται άλλο μαζί της. Άραγε για ποιο λόγο ο Ανδρέας την φέρνει απόψε στην εκπομπή; Γιατί η κίνησή του αυτή θα αφήσει άφωνη την γυναίκα του; Μια ιστορία ζωής που αποδεικνύει πως η αγάπη είναι το καλύτερο «φάρμακο», για όλες τις δυσκολίες.
 

Ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου, εύχεται να του δοθεί η ευκαιρία να συναντήσει την μοναχοκόρη του, μετά από 33 χρόνια. Ήταν μόλις δύο ετών όταν την είδε για τελευταία φορά και την ευθύνη για την απομάκρυνση την έχει αυτός. Αποξενώθηκε από την οικογένειά του, αφού υπήρξε παραδομένος στην νύχτα και τις απολαύσεις της. Έκτοτε ο Νίκος δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της, αλλά ούτε δημιούργησε καινούρια οικογένεια. Τώρα, θέλει τουλάχιστον να του επιτρέψει να της απευθύνει τον λόγο. Να τον ακούσει έστω για δύο λεπτά. Άραγε θα του δώσει αυτή την ευκαιρία; Πώς μεγάλωσε η ίδια χωρίς τον πατέρα της;

 
 
 

 

 
Ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!
 
 
 
 
Το «Πάμε Πακέτο», επιστρέφει για 11η σεζόν! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει στο γνώριμο πια ραντεβού της Πέμπτης, να βιώσουμε μαζί, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες. Μαζί, συντονιζόμαστε στην συχνότητα των πιο  δυνατών συναισθημάτων, μαζί ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να έρθουν κοντά άνθρωποι που έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο. Μαζί, βλέπουμε τις ζωές των ανθρώπων να αλλάζουν… κι όλα αυτά με το άνοιγμα ενός πακέτου.
 
«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!