ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Δευτέρα 16:45 
Κρυφή Κάμερα 
 
Η 19χρονη Νικολέτα είναι κολυμβήτρια, κάνει πρωταθλητισμό και έχει πολύ καλή σχέση με τον Μάρκο, τον 42χρονο προπονητή της. Το τελευταίο διάστημα προετοιμάζεται εντατικά. Όνειρό της είναι να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα και να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έπειτα από μια βραδινή προπόνηση, όμως, ο Μάρκος και η Νικολέτα θα μείνουν μόνοι τους και ο Μάρκος θα την πλησιάσει ερωτικά… 
 

 
Νέα επεισόδια, από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου
 
Η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα από την αρχή της μετάδοσής της, παρουσιάζοντας ιστορίες με επίκεντρο τα οικογενειακά θέματα, επιστρέφει με νέα επεισόδια.
 
Οι «Οικογενειακές ιστορίες»από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου θα μεταδίδονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:45 και θα εστιάζουν σε κοινωνικά θέματα και ζητήματα που πολλές οικογένειες καθημερινά καλούνται να επιλύσουν.
 
Στόχος της σειράς είναι να παρουσιάσει, με όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό τρόπο, ιστορίες της καθημερινότητας και να ξεδιπλώσει τη ζωή και τα προβλήματα απλών ανθρώπων.
 
Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, ζωές που ανατρέπονται λόγω ανεργίας και ερωτικές αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. 
 
 
 
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ