ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Πέμπτη 16:45
2x2 
 
Ο 18χρονος Αλέξανδρος κατάγεται από την Νιγηρία, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το πάθος του είναι το μπάσκετ και ονειρεύεται πως η τύχη θα του χαμογελάσει και θα καταφέρει να ασχοληθεί γίνει επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Μια μέρα, εκεί που έπαιζε με τον κολλητό του σε ένα γηπεδάκι της γειτονιάς, δέχεται την πρόκληση δυο άγνωστων παιδιών, του Τζίμη και του φίλου του, για ένα παιχνίδι 2x2. Ο Αλέξανδρος και ο συμπαίκτης του κερδίζουν τον πρώτο αγώνα, όμως ο Τζίμης ζητά ρεβάνς και μάλιστα με χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ. Ο Αλέξανδρος και ο φίλος του κερδίζουν και σε αυτόν τον αγώνα και μοιράζονται τα χρήματα. Ωστόσο ξεσπά έντονος καβγάς μετά από τη ρατσιστική επίθεση που δέχεται ο Αλέξανδρος από τον Τζίμη. Λίγες μέρες μετά συνειδητοποιεί έντρομος πως ο Τζίμης είναι γιος τοκογλύφου που έχει δανείσει χρήματα στους γονείς του για να ανοίξουν το μαγαζί τους. Τα αντίποινα δεν θα αργήσουν. Ο Αλέξανδρος θα προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, θεωρώντας τον εαυτό του υπεύθυνο, αλλά τότε θα δεχθεί μια εκβιαστική πρόταση. Ο πατέρας του Τζίμη θα του προτείνει να δουλέψει για εκείνον  μέχρι να ξεχρεώσει το δάνειο που έχει πάρει η οικογένειά του.  
 

 
Νέα επεισόδια
 
Η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα από την αρχή της μετάδοσής της, παρουσιάζοντας ιστορίες με επίκεντρο τα οικογενειακά θέματα, επιστρέφει με νέα επεισόδια.
 
Οι «Οικογενειακές ιστορίες» μεταδίδονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:45 και θα εστιάζουν σε κοινωνικά θέματα και ζητήματα που πολλές οικογένειες καθημερινά καλούνται να επιλύσουν.
 
Στόχος της σειράς είναι να παρουσιάσει, με όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό τρόπο, ιστορίες της καθημερινότητας και να ξεδιπλώσει τη ζωή και τα προβλήματα απλών ανθρώπων.
 
Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, ζωές που ανατρέπονται λόγω ανεργίας και ερωτικές αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. 
 
 
 
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ