Ανανεωμένη και με τις αποσκευές της γεμάτες αισιοδοξία και πολύχρωμες εικόνες, η πιο κεφάτη παρέα του Σαββατοκύριακου ξεκινά τη διαδρομή της δυνατά και με διάθεση «Μες στην καλή χαρά»!

 
 
 
Κάθε Σαββατοκύριακο, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος και o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.
Ενδιαφέροντα θέματα και ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, χρηστικές συμβουλές, έρευνες, περίεργες ειδήσεις, gossip, ιδέες για δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας, προτάσεις μαγειρικής, μόδας, ομορφιάς και διακόσμησης, μουσική αλλά και παιχνίδια. Αγαπημένα πρόσωπα απ’ όλους τους χώρους μοιράζονται μαζί μας τις δικές τους μεγάλες και μικρές χαρές, τις ιστορίες τους από το χθες αλλά και τα σχέδιά τους για το μέλλον.
Το «Μες στην καλή χαρά» θα φτιάχνει συχνά βαλίτσες και θα δραπετεύει από το πλατό. Η… χάρη του και η χαρά του θα φτάσει μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας, αλλά θα ταξιδεύει και σε ολόκληρο τον κόσμο, εκεί όπου υπάρχουν Έλληνες.
Φέτος, έχουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να γίνουμε μέρος αυτής της μεγάλης χαρούμενης παρέας. Κινητό, υπολογιστής και tablet μπαίνουν στην πρώτη γραμμή καθώς μέσω των social media και της ιστοσελίδας της εκπομπής μπορούμε να συμμετάσχουμε ενεργά σε διαδραστικά παιχνίδια, μοναδικούς διαγωνισμούς και ψηφοφορίες.
 
 
Το Σάββατο 26 Απριλίου η Ελένη Τσολάκη επισκέπτεται με την Κατερίνα Καραβάτου το πρώτο μέρος που αγάπησε στην Αθήνα, «κατεβαίνοντας» από τη Θεσσαλονίκη.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά την Σοφία Παπαμάργαρη, μια γυναίκα που μετά από πολλές προσπάθειες έφερε στον κόσμο ένα υγιές παιδί με την μέθοδο της  μικρογονιμοποίησης. 
Η Άση Μπήλιου δίνει τις προβλέψεις της για το υπόλοιπο της Άνοιξης και το καλοκαίρι.
Ακόμα, ο Βασίλης Καλλίδης έρχεται για μία απολαυστική συνέντευξη και μας μαγειρεύει ένα πλήρες γεύμα.
Τέλος, ο Θάνος Καλλίρης μοιράζεται μαζί μας ιστορίες από τη ζωή του, τις αναμνήσεις του από το «Μες στην καλή χαρά», την περίοδο που συμμετείχε στην εκπομπή και μας συγκινεί με τις επιτυχίες του.
 
 
Την Κυριακή 27 Απριλίου η Ειρήνη Χειρδάρη θα είναι στην παρέα μας για να μιλήσει για τις ερωτικές σχέσεις και τους λόγους που μας οδηγούν στην απιστία.
Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βασιλική Ανδρίτσου και η Ματίνα Νικολάου από την παράσταση «Το ΚΤΕΛ» θα είναι μαζί μας για μια ξεκαρδιστική συνέντευξη.
Τέλος, ο Μάνος Πυροβολάκης μας διασκεδάζει με την υπέροχη μουσική του.