Ανανεωμένη και με τις αποσκευές της γεμάτες αισιοδοξία και πολύχρωμες εικόνες, η πιο κεφάτη παρέα του Σαββατοκύριακου ξεκινά τη διαδρομή της δυνατά και με διάθεση «Μες στην καλή χαρά»!

 
 
 
Κάθε Σαββατοκύριακο, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος και o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.
Ενδιαφέροντα θέματα και ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, χρηστικές συμβουλές, έρευνες, περίεργες ειδήσεις, gossip, ιδέες για δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας, προτάσεις μαγειρικής, μόδας, ομορφιάς και διακόσμησης, μουσική αλλά και παιχνίδια. Αγαπημένα πρόσωπα απ’ όλους τους χώρους μοιράζονται μαζί μας τις δικές τους μεγάλες και μικρές χαρές, τις ιστορίες τους από το χθες αλλά και τα σχέδιά τους για το μέλλον.
Το «Μες στην καλή χαρά» θα φτιάχνει συχνά βαλίτσες και θα δραπετεύει από το πλατό. Η… χάρη του και η χαρά του θα φτάσει μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας, αλλά θα ταξιδεύει και σε ολόκληρο τον κόσμο, εκεί όπου υπάρχουν Έλληνες.
Φέτος, έχουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να γίνουμε μέρος αυτής της μεγάλης χαρούμενης παρέας. Κινητό, υπολογιστής και tablet μπαίνουν στην πρώτη γραμμή καθώς μέσω των social media και της ιστοσελίδας της εκπομπής μπορούμε να συμμετάσχουμε ενεργά σε διαδραστικά παιχνίδια, μοναδικούς διαγωνισμούς και ψηφοφορίες.
 


Με μία εκπομπή γεμάτη αγαπημένη ελληνική μουσική, θα γιορτάσει το «Μες στην καλή χαρά», την Κυριακή του Πάσχα.
Η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης σ’ ένα ξεχωριστό Κυριακάτικο πρωινό αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενη την Κυριακή του Πάσχα.
Οι Πετρολούκας Χαλκιάς και Αντώνης Κυρίτσης, αλλά και ο Παναγιώτης Λάλεζας θα μας διασκεδάσουν παραδοσιακά.
Ο Πέτρος Ίμβριος θα μας ξεσηκώσει με το λαϊκό του πρόγραμμα και ο Νίκος Ζωιδάκης θα μας απογειώσει με την Κρητική μουσική και τις μαντινάδες του.
Ακόμα, στο πασχαλινό τραπέζι θα γιορτάσουν μαζί μας και οι ηθοποιοί Σύλβια Δεληκούρα και Χρήστος Σπανός, αλλά και ο Δημήτρης Μάρκος, η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Σόφη Πασχάλη, η Άννα Σαρηγιάννη και ο Δημήτρης Δερμετζόγλου.
Τέλος, ο Δήμος Βερύκιος θα κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη γεμάτη ευχές και αναμνήσεις.