Γιατί όποιος αγαπά, μαγειρεύει!
 
 
Λένε πως σαν το φαγητό της μαμάς δεν υπάρχει άλλο. Εδώ στον Alpha έχουμε μια μαμά που μας κάνει να νοσταλγούμε τα κυριακάτικα τραπέζια και τις μυρωδιές του σπιτιού μας.
 
Η Νταϊάν Κόχυλα επιστρέφει κάθε Σάββατο στις 20:00, για να ανοίξει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και να δείξει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς.
 
Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής! 
 
Eπειδή ένα σπίτι δεν είναι μόνο η κουζίνα του, φέτος η Νταϊάν θα μας δείξει πώς να καλλιεργούμε τα δικά μας μυρωδικά, πώς να αποθηκεύουμε τις πρώτες ύλες που νοστιμεύουν το φαγητό, αλλά και πώς να κάνουμε το χώρο μας πιο λειτουργικό.
 
Αυτή τη σεζόν το σπίτι της δικής μας μαμάς θα είναι ανοιχτό και για άλλες μαμάδες!         
Αν θέλετε να μαγειρέψετε μαζί με τη Νταϊάν και να μοιραστείτε εμπειρίες και ιστορίες της κουζίνας σας, συμπληρώστε αυτή τη φόρμα.
 
«Τι θα φάμε σήμερα μαμά», κάθε Σάββατο στις 20:00 στον Alpha, γιατί όποιος αγαπά, μαγειρεύει.
 
 
Tο Μεγάλο Σάββατο, η κουζίνα της μαμάς μυρίζει Πάσχα. Η Νταϊάν μας δείχνει πώς να φτιάξουμε την παραδοσιακή μαγειρίτσα, μια κλασική και αγαπημένη γεύση της ημέρας αυτής. Το μενού όμως έχει και γεμιστά αυγά για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος και νηστικός.  Επειδή το πασχαλινό τραπέζι θέλει και το αρνί του, η Νταϊάν θα μοιραστεί μαζί μας μια συνταγή το πιο νόστιμο αρνάκι στο φούρνο με πατάτες.