Brownies με δυο σοκολάτες και μύρτιλα

Προετοιμασία: 20´
Ψήσιμο: 35´
Για 1 ταψάκι 20x20 εκ.
 
ΥΛΙΚΑ:
  • 225 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες Γιώτης
  • 115 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. ζάχαρη καστανή Fytro
  • 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 2 κουτ. γλυκού υγρή βανίλια
  • 4 αβγά
  • 150 γρ. φαρίνα Γιώτης
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι
  • 150 γρ. κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες Γιώτης
  • 400 γρ. μύρτιλα φρέσκα
  • 1 συσκευασία Γιώτης Crème, για το σερβίρισμα
  • λίγα μύρτιλα για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Βάζουμε τις σταγόνες κουβερτούρας σε ένα κατσαρολάκι με το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν και να ενωθούν τα υλικά.
Ρίχνουμε την λιωμένη σοκολάτα σε ένα μπολ, προσθέτουμε την κρυσταλλική ζάχαρη, την καστανή ζάχαρη, τα αβγά, την υγρή βανίλια, την φαρίνα, την κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες, τα μύρτιλα και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Στρώνουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε το μείγμα για τα brownies. Iσιώνουμε με ένα κουτάλι και ψήνουμε στο φούρνο για 35 λεπτά.
Βάζουμε σε ένα μπολ την φυτική κρέμα και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει. Βάζουμε την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με δαντελωτή μύτη και γαρνίρουμε το μπράουνις. Σκορπίζουμε και λίγα μύρτιλα και σερβίρουμε σε κομμάτια.