ΜΑΡΙΑ
 
Σοφία 7
Μιχάλης Γ. 6
Ελένη 5
Μιχάλης Χ. 6
Ηλικία: 25
Επάγγελμα: Οικιακά
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 24
Η Μαρία είναι μια γνήσια έξω-καρδιά Θεσσαλονικιά με κορμί λαμπάδα αφού σχεδόν καθημερινά γυμνάζεται σκληρά. Παρόλα αυτά δεν υστερεί και σε μαγειρικές ικανότητες αφού από μικρή έχει μάθει τα κόλπα της κουζίνας. Ένα είναι μόνο σίγουρο. Με τον πρόσχαρο χαρακτήρα της θα σπάσει από την πρώτη στιγμή τον πάγο στο πρώτο δείπνο της εβδομάδας.
 

 
ΣΟΦΙΑ
 
Μαρία 5
Μιχάλης Γ. 5
Ελένη 6
Μιχάλης Χ. 7
Ηλικία: 32
Επάγγελμα: Ιδ. Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 23
Την  Τρίτη, χρέη οικοδέσποινας αναλαμβάνει η γλυκύτατη Σοφία. Αισιόδοξη και πάντα χαμογελαστή, η Σοφία περνάει αυτή την εποχή ίσως την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού πρόσφατα παντρεύτηκε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Χωρίς καθόλου άγχος και ανεβασμένη διάθεση ετοιμάζει τα τρία πιάτα της και ευελπιστεί πως θα ικανοποιήσει στο μέγιστο τους τέσσερις καλεσμένους της.
 

 
ΜΙΧΑΛΗΣ Γ.
 
Μαρία 8
Σοφία 6
Ελένη 6
Μιχάλης Χ. 7
Ηλικία: 41
Επάγγελμα: Ιδ. Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 27
Τετάρτη και ο πρώτος από τους δυο άνδρες της παρέας αναλαμβάνει δράση. Ο Μιχάλης εκτός από καλός μάγειρας είναι δεινός ψαράς αλλά και επιδέξιος ψαροντουφεκάς. Αν και έχει λίγο παραπάνω άγχος για τις μαγειρικές του δημιουργίες, ωστόσο πιστεύει πως στο τέλος της βραδιάς οι καλεσμένοι θα φύγουν ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι.
 

 
ΕΛΕΝΗ
 
Μαρία 5
Σοφία 6
Μιχάλης Γ. 4
Μιχάλης Χ. 6
Ηλικία: 30
Επάγγελμα: Ψυχολόγος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 21
Η ωραία Ελένη της παρέας, με καταγωγή από την Τσεχία, θέλει να συστήσει στους τέσσερις καλεσμένους της γεύσεις από την  δεύτερη πατρίδα της.  Αν και γνωρίζει πως παίρνει ένα μεγάλο μαγειρικό ρίσκο, παρόλα αυτά, θεωρεί πως στο τέλος της βραδιάς θα δικαιωθεί για τις επιλογές της. Εκτός και αν δεν έχει «ψυχολογήσει» σωστά τις γευστικές προτιμήσεις των καλεσμένων της.
 

 
ΜΙΧΑΛΗΣ Χ.
 
Μαρία 9
Σοφία 10
Μιχάλης Γ. 5
Ελένη 10
Ηλικία: 37
Επάγγελμα: Έμπορος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 34
Ο δεύτερος άνδρας της παρέας, με το ίδιο όνομα με τον Μιχάλη της Τετάρτης, αναλαμβάνει δράση  στο τελευταίο δείπνο της εβδομάδας. Ο Μιχάλης είναι μεγάλος χιουμορίστας, ατακαδόρος αλλά πάνω απ’ όλα χαλαρός και σίγουρος για τις μαγειρικές του ικανότητες.  Θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή και να αποκαθηλώσει τον συνονόματο του από την κορυφή της βαθμολογίας;
 
 

WEB TV: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ