Τι ψήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα
 
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιώργος πρωτοτύπησε, η Κατερίνα δημιούργησε, η Αργυρώ ξεκαθάρισε ότι είναι Σαρακατσάνα, η Ελένη ξεφάντωσε και ο Νίκος;  Μεγαλούργησε!
Οι 5 οικοδεσπότες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο σπίτι του… δυναμίτη Νίκου. Μετά το… ιδιαίτερο «ζέσταμά» του, ο οικοδεσπότης της Δευτέρας έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να περάσουν καλά οι καλεσμένοι του. Δεν τα πήγε και άσχημα, καθώς συγκέντρωσε 24 βαθμούς.
Την Τρίτη σειρά είχε η εντυπωσιακή Ελένη. Παρά τη βοήθεια του φίλου της στη μαγειρική, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους νέους της φίλους. Το… τζίνι φαίνεται πως δεν πραγματοποίησε και τις 3 της ευχές: η βραδιά τελείωσε με την Ελένη να συγκεντρώνει μόλις 20 βαθμούς και με απόλυτη ομοφωνία από τους συμπαίχτες της, οι οποίοι τη βαθμολόγησαν με 5!
Την Τετάρτη, η δυναμική Αργυρώ ετοίμασε ένα δείπνο που είχε άρωμα Ιταλίας: τόσο οι γεύσεις όσο και τα παιχνίδια στο κλείσιμο της βραδιάς το… απέδειξαν!.  Η Αργυρώ βαθμολογήθηκε με 26 βαθμούς! Το… 9άρι του Νίκου την έστειλε στην πρώτη θέση. Το… τράβηξε το κουπί της η Αργυρώ με επιτυχία! Συγχαρητήρια!
Την Πέμπτη, το σπίτι της άνοιξε η Κατερίνα. Η νέα μαμά με τη μανία της «πρασινάδας», ντύθηκε στην πένα,  κατάφερε να… χορτάσει  αλλά και να διασκεδάσει τους καλεσμένους της με όμορφους ήχους από την Κίμωλο, συγκέντρωσε όμως 22 βαθμούς.
Την Παρασκευή το δείπνο έγινε στο σπίτι του Γιώργου. Ο 50άρης σέρφερ κατάγεται από τη Σίφνο, γι’αυτό άλλωστε τα μισά πιάτα από το μενού του ήταν Σιφνέικα. Μπορεί να φάνηκε χαμηλών τόνων, η βαθμολογία που συγκέντρωσε όμως στο τέλος της βραδιάς μίλησε από μόνη της:  Κατάφερε να πάρει 26 βαθμούς, σε  ισοβαθμία με την Αργυρώ, και να μοιραστεί μαζί της το χρηματικό έπαθλο!! Μπράβο Γιώργο!
 
 

 

ΝΙΚΟΣ

 
Κατερίνα Γ. 7
Ελένη Τ. 7
Γιώργος Γ. 6
Αργυρώ Γ. 4
Ηλικία: 27
Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 24
Πρώτος στην κουζίνα μπαίνει ο μαχητικός Νίκος. Αφού ξεκινήσει τη μέρα του με το καθιερωμένο «ζέσταμα», ο 27χρονος θα μπει στην κουζίνα για να… ροκάρει! Πώς θα φανούν τα πιάτα του στους τέσσερις καλεσμένους του;

 

ΕΛΕΝΗ

 
Κατερίνα Γ. 5
Νίκος Φ. 5
Γιώργος Γ. 5
Αργυρώ Γ. 5
Ηλικία: 25
Επάγγελμα: Ιδιωτική Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 20
Την Τρίτη, στην κουζίνα μπαίνει η ωραία Ελένη δείχνοντάς μας τη σέξι της πλευρά. Θα μπορέσει να εντυπωσιάσει τους συμπαίχτες της;

 

ΑΡΓΥΡΩ

 
Κατερίνα Γ. 6
Νίκος Φ. 9
Γιώργος Γ. 6
Ελένη Τ. 5
Ηλικία: 21
Επάγγελμα: Δημόσια Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 26
Σήμερα Τετάρτη η πανέμορφη Αργυρώ θα… δαμάσει τα κύματα. Θα μαγειρέψει όμως αντίστοιχα καλά; Τι εκπλήξεις κρύβει η σημερινή βραδιά στη βαθμολογία;

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

 
Αργυρώ Γ. 4
Νίκος Φ. 5
Γιώργος Γ. 7
Ελένη Τ. 6
Ηλικία: 31
Επάγγελμα: Οικιακά
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 22
Σήμερα Πέμπτη, οι πράσινες δημιουργίες της Κατερίνας έχουν την τιμητική τους! Όπως και η Κίμωλος που παραδίδει μαθήματα… παραδοσιακού χορού! Θα καταφέρει η ευαίσθητη και αυθόρμητη Κατερίνα να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα;

 

ΓΙΩΡΓΟΣ

 
Ελένη Τ. 6
Νίκος Φ. 5
Αργυρώ Γ. 5
Κατερίνα Γ. 10
Ηλικία: 50
Επάγγελμα: Έμπορος σκαφών αναψυχής
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 26