ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤ.
 
Μανώλης Γ. 8
Ανδρέας Θ. 8
Αναστασία Μπ. 6
Γεωργία Ν. 5
Ηλικία: 35
Επάγγελμα: Κρεοπώλης
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 27
Από τα ορεινά του Λουτρακίου ξεκινάει η εβδομάδα στην Κόρινθο με την Αγγελική, την πρώτη οικοδέσποινα, να αφήνει στην άκρη τον μπαλτά, να πιάνει τα πινέλα -ούσα κρεοπώλης-μακιγιέζ-  και να μακιγιάρει την αδελφή της.   Στην κουζίνα καταπιάνεται με το βουκολικό μενού της, ενώ στο δείπνο κερδίζει την καινούργια παρέα με την πληθωρική προσωπικότητά της  αλλά και με τις χορευτικές φιγούρες της.
 

ΜΑΝΩΛΗΣ Γ.
 
Αγγελική Στ. 8
Ανδρέας Θ. 7
Αναστασία Μπ. 8
Γεωργία Ν. 6
Ηλικία: 38
Επάγγελμα: Ιδιοκτήτης καφετέρειας
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 29
Ο Μανώλης τα ζυγίζει όλα στη ζωή του από τον καφέ στην καφετιέρα του ως και τις λέξεις του, σαν από τα χείλη του να κρέμεται το μέλλον της ανθρωπότητας.  Καλός μάγειρας, του αρέσουν οι παραδοσιακές γεύσεις, αλλά για κάποιον λόγο -ανεξήγητο στους κοινούς θνητούς- ετοιμάζει ιταλικές συνταγές. Η παρέα απολαμβάνει τα πιάτα αλλά και τη φιλοξενία του σοβαρού οικοδεσπότη. 
 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠ.
 
Αγγελική Στ. 7
Ανδρέας Θ. 7
Μανώλης Γ. 8
Γεωργία Ν. 6
Ηλικία: 30
Επάγγελμα: Βοηθός Λογιστή
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 28
Η Αναστασία φτιάχνει τα μαλλιά της στο κομμωτήριο εν’ όψει της δικής της βραδιάς. Στην κουζίνα μαγειρεύει απαιτητικά πιάτα μέσα σε μια καταιγίδα σουρεαλισμού. Στο δείπνο αγωνιά για τις εντυπώσεις των καλεσμένων της, αφού ως νιόπαντρη τα θέλει όλα τέλεια. Το κέφι κορυφώνεται με χορούς και με κλαρίνα.
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Θ.
 
Γεωργία Ν. 5
Αναστασία Μπ. 6
Μανώλης Γ. 8
Αγγελική Στ. 6
Ηλικία: 35
Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 25
Ο οικοδεσπότης της Πέμπτης λατρεύει τη γυμναστική και όπως είναι φυσικό ξεκινάει τη μέρα του με βάρη. Στην κουζίνα μαγειρεύει γλυκόξινα πιάτα, φροντίζοντας πάντα για τις πρωτεΐνες που έχουν ανάγκη οι μύες του. Στο δείπνο, οι καλεσμένοι του δεν συμμερίζονται τα ίδια γούστα και ως Κορίνθιοι ξαφνιάζονται και λίγο παραπάνω από τα γλυκόξινα συκώτια του Ανδρέα.
 

ΓΕΩΡΓΙΑ Ν.
 
Ανδρέας Θ. 7
Αγγελική Στ. 6
Αναστασία Μπ. 6
Μανώλης Γ. 8
Ηλικία: 48
Επάγγελμα: Ελεύθερη Επαγγελματίας
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 27
Στη Γεωργία αρέσουν οι κατασκευές και τα χειροποίητα, τίποτε όμως δεν συγκρίνεται με την αγάπη της για τη μαγειρική και τα τραπεζώματα στο εξοχικό της σπίτι. Το μενού της  φέρει σφραγίδα Σαίξπηρ και ξεχωρίζει από την πολύπλοκη διακόσμηση των πιάτων της. Η παρέα ωστόσο δεν συγκινείται ούτε από  τις λογοτεχνικές ανησυχίες της οικοδέσποινας, ούτε από το ταλέντο της στο food styling.