ΠΕΤΡΟΣ Κ.

 
Πόπη Κ. 8
Δημήτρης Κ. 7
Μαρία Μ. 6
Μαρία Δ. 7
Ηλικία: 37
Επάγγελμα: Ελ. Επαγγελματίας
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 28

Με … ποδηλατάδα στον Λευκό Πύργο ξεκινάει η εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Στην κουζίνα ο Πέτρος μαγειρεύει παραδοσιακά πιάτα με τις δικές του γκουρμέ πινελιές.  Στο δείπνο αξιοποιεί το χιούμορ του, ενώ τα αστεία και οι  ατάκες του θα τον καταστήσουν πρωταγωνιστή της παρέας όλη την εβδομάδα.

 

ΠΟΠΗ Κ.

 
Δημήτρης Κ. 7
Μαρία Μ. 6
Μαρία Δ. 7
Πέτρος Κ. 5
Ηλικία: 19
Επάγγελμα: Φοιτήτρια
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 25
Η Πόπη, η οικοδέσποινα της Τρίτης, φτιάχνει τα νύχια μιας φίλης της πριν μαγειρέψει, με αντάλλαγμα να της πλύνει τα πιάτα  μετά το τραπέζι!  Μαγείρισσα από ανάγκη  -τα καταφέρνει αρκετά καλά-  ενώ στο δείπνο φαίνεται να απολαμβάνει τα κοπλιμέντα της παρέας.ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ.

 
Πέτρος Κ. 6
Μαρία Μ. 8
Πόπη Κ. 7
Μαρία Δ. 6
Ηλικία: 37
Επάγγελμα: Δημ. Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 27
Με άγριες διαθέσεις ξεκινάει τη μέρα του ο Δημήτρης και μποξ μέχρι τελικής πτώσης.  Με τόση  γυμναστική  πώς να μην είναι ήρεμος στην κουζίνα; Στο δείπνο συμπεριφέρεται άνετα στους καλεσμένους του.ΜΑΡΙΑ Μ.

 
Μαρία Δ. 7
Δημήτρης Κ. 8
Πέτρος Κ. 7
Πόπη Κ. 7
Ηλικία: 31
Επάγγελμα: Αργυροχρυσοχόος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 29
Πιο γρήγορη και από τη σκιά της η Μαρία της Πέμπτης φτιάχνει όμορφα  χειροποίητα πραγματάκια.  Στην κουζίνα μαγειρεύει χοροπηδώντας και στο δείπνο δεν βάζει γλώσσα μέσα.ΜΑΡΙΑ Δ.

 
Μαρία Μ. 6
Πέτρος Κ. 8
Πόπη Κ. 7
Δημήτρης Κ. 7
Ηλικία: 19
Επάγγελμα: Ιδ. Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 28
Η Μαρία της Παρασκευής κάνει τζόκινγκ στις εξοχές της Θεσσαλονίκης πριν μαγειρέψει για τους καινούργιους φίλους της. Απαιτητικά τα πιάτα της αλλά εκείνη τα καταφέρνει χωρίς πολύ κόπο.