ΝΙΚΟΣ
 
Κωνσταντίνα 6
Αλέξανδρος 5
Δήμητρα 6
Έλενα 6
Ηλικία: 50
Επάγγελμα: Ελ. Επαγγελματίας
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 23
Ο Νίκος είναι τεχνικός υπολογιστών στο επάγγελμα αλλά όπως υποστηρίζει οι μαγειρικές δημιουργίες δεν είναι άγνωστο πεδίο γι αυτόν. Ως πρώτος οικοδεσπότης δηλώνει πως έχει μεγάλο άγχος για το τελικό αποτέλεσμα αλλά πιστεύει πως στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις άγνωστοι για σήμερα καλεσμένοι του θα εκτιμήσουν την προσπάθεια του.
 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 
Νίκος 7
Αλέξανδρος 7
Δήμητρα 7
Έλενα 7
Ηλικία: 20
Επάγγελμα: Φοιτήτρια
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 28
Η Κωνσταντίνα με καταγωγή από την Λάρισα αν και μόλις 20 ετών δείχνει να γνωρίζει καλά τα κατατόπια της κουζίνας. Χωρίς άγχος και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της, η Κωνσταντίνα ευελπιστεί πως θα εντυπωσιάσει με τα τρία πιάτα της και θα θέσει γερές βάσεις έτσι ώστε να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 1500 ευρώ.
 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 
Νίκος 7
Κωνσταντίνα 7
Δήμητρα 6
Έλενα 6
Ηλικία: 28
Επάγγελμα: Ζαχαροπλάστης
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 26
Τετάρτη χρέη οικοδεσπότη αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος. Ως ζαχαροπλάστης που είναι, πιστεύει πως το γλυκό είναι το πιο εύκολο μέρος της μαγειρικής αποστολής του και γι αυτό το λόγο ρίχνει το βάρος και όλη του την προσοχή στα άλλα δύο πιάτα. Μαζί του στην κουζίνα έρχεται και ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλη Μητρόπουλος με τον Αλέξανδρο να ελπίζει πως οι καλεσμένοι δεν θα βρούνε φάλτσα και παραφωνίες στα πιάτα του.
 

ΔΗΜΗΤΡΑ
 
Νίκος 7
Κωνσταντίνα 7
Αλέξανδρος 5
Έλενα 6
Ηλικία: 18
Επάγγελμα: Φοιτήτρια
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 25
Η Δήμητρα με καταγωγή από την Πάτρα είναι η μικρότερη της παρέας. Παράλληλα με τις σπουδές της στο τμήμα Οινολογίας η Δήμητρα αρχίζει και μαθαίνει όλο και περισσότερα μυστικά και κόλπα της μαγειρικής. Παρόλα αυτά χωρίς καθόλου άγχος πιστεύει πως μόνο και μόνο με τον πρόσχαρο χαρακτήρα της θα κερδίσει την υψηλή βαθμολογία των καλεσμένων της.
 

ΕΛΕΝΑ
 
Νίκος 9
Κωνσταντίνα 8
Αλέξανδρος 8
Δήμητρα 7
Ηλικία: 50
Επάγγελμα: Ελ. Επαγγελματίας
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 32
Τελευταία οικοδέσποινα της εβδομάδας αναλαμβάνει η Έλενα. Η Έλενα πέρα από το γεγονός πως είναι μεταφράστρια είναι και φανατική του μοντελισμού. Με ιδιαίτερη άνεση μπαίνει στην κουζίνα της θέλοντας να προσφέρει τρία πιάτα προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή και να είναι αυτή που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 1500 ευρώ;
 
 

WEB TV: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ