«Τι ψήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα»
 
Κάτι ψήνεται αυτή την εβδομάδα στην Πάτρα!
Πρώτος οικοδεσπότης και μοναδικός άνδρας της παρέας ο Άγγελος. Αφού έπαιξε ρακέτες με τον κολλητό του στην παραλία του Ρίο, επέστρεψε στο σπίτι γεμάτος όρεξη να μαγειρέψει για τους τέσσερις άγνωστους καλεσμένους του. Ο πάγος έσπασε γρήγορα και οι τέσσερις κυρίες τον αντάμειψαν με 28 βαθμούς.
Την Τρίτη χρέη οικοδέσποινας ανέλαβε η Κλέα. Η πολυτάλαντη Πατρινή μπήκε στην κουζίνα αποφασισμένη να κλεψει τις εντυπώσεις με τα πιάτα της. Η βραδιά έκλεισε με γέλια και χαρές, και την Κλέα να συγκεντρώνει 26 βαθμούς.
Την Τετάρτη σειρά είχε η ξανθιά Νίκη της παρέας. Η οικοδέσποινα δε φάνηκε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την προετοιμασία του ορεκτικού και του κυρίως πιάτου, όμως, το επιδόρπιο της τα χάλασε με αποτέλεσμα να σερβίρει σκέτο παγωτό! Η παρέα δε φάνηκε να πτοείται ιδιαιτέρως... Σύνολο 25 βαθμοί για τη Νίκη.
Την Πέμπτη τη μαγειρική σκυτάλη πήρε η μελαγχρινή Νίκη. Η 20χρονη φοιτήτρια με τη μεγάλη οικογένεια και την ακόμα μεγαλύτερη καρδιά μαγείρεψε, αλλά και διασκέδασε τους νέους της φίλους μετά μουσικής! Ωστόσο, κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 24 βαθμούς.
Τελευταία οικοδέσποινα της εβδομάδας είναι η Αλεξάνδρα. Μαγείρεψε με μεγάλη άνεση και έδειξε να ξέρει τι της γίνεται στην κουζίνα. Σύνολο 25 βαθμοί και για την Αλεξάνδρα. Έτσι νικητής της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Άγγελος. Συγχαρητήρια και σε καλή μεριά.
 
 
 
 

ΑΓΓΕΛΟΣ Ρ.
 
Κλέα Τζ. 6
Νίκη Κ. 8
Νίκη Γ. 8
Αλεξάνδρα Κ. 6
Ηλικία: 21
Επάγγελμα: Κομμωτής
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 28
Πρώτος στην κουζίνα μπαίνει ο Άγγελος. Μαγειρεύει με την ίδια άνεση που παίζει ρακέτες; Πως θα φανούν στους καλεσμένους του τα πιάτα που θα ετοιμάσει;
 

ΚΛΕΑ ΤΖ.
 
Άγγελος Ρ. 6
Νίκη Κ. 6
Νίκη Γ. 9
Αλεξάνδρα Κ. 5
Ηλικία: 18
Επάγγελμα: Βοηθός Νοσηλευτή
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 26
Δεύτερη οικοδέσποια της εβδομάδας αναλαμβάνει η Κλέα. Μπαίνει στην κουζίνα αποφασισμένη να καταπλήξει τους καλεσμένους της, θα τα καταφέρει;
 

ΝΙΚΗ Γ.
 
Άγγελος Ρ. 5
Κλέα Τζ. 9
Αλεξάνδρα Κ. 5
Νίκη Κ. 6
Ηλικία: 18
Επάγγελμα: Απόφοιτη Λυκείου
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 25
Την Τετάρτη τις κουτάλες πιάνει η γλυκιά Νίκη. Η νεαρή οικοδέσποινα, πριν πετάξει για σπουδές στις Βρυξέλλες, κάνει μια στάση στην κουζίνα της και μαγειρεύει για τους τέσσερις νέους της φίλους.
 

ΝΙΚΗ Κ.
 
Άγγελος Ρ. 8
Νίκη Γ. 6
Κλέα Τζ. 3
Αλεξάνδρα Κ. 7
Ηλικία: 20
Επάγγελμα: Φοιτήτρια Φυσικοθεραπείας
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 24
Την Πέμπτη, τραπέζι στρώνει η δεύτερη Νίκη της παρέας. Η όμορφη μελαγχρινή οικοδέσποινα βάζει τα δυνατά της, θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους απαιτητικούς καλεσμένους της;
 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  Κ.
 
Άγγελος Ρ. 8
Κλέα Τζ. 5
Νίκη Γ. 4
Νίκη Κ. 8
Ηλικία: 29
Επάγγελμα: Αισθητικός
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 25
Το τελευταίο δείπνο της εβδομάδας στρώνει η Αλεξάνδρα. Μετά τον χορό η τελευταία οικοδέσποινα της εβδομάδας μπαίνει στην κουζίνα με σκοπό να κλέψει τις εντυπώσεις και τη νίκη!