Τι ψήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα
 
Κάτι Ψήνεται στις όμορφες γειτονιές της Αθήνας και πέντε οικοδεσπότες δίνουν με μεγάλο ενθουσιασμό τον καλύτερο τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους.
Πρώτη οικοδέσποινα της εβδομάδας ήταν η Μαρία. Η νεαρή κοπέλα ετοίμασε με χαρά και φαντασία  το πρώτο δείπνο της εβδομάδας. Την Τρίτη σειρά είχε η Έλενα, όπου οι « φορτωμένες πατάτες » της εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τους συμπαίκτες της  όπως και το ανατρεπτικό της γλυκό  « να το φάς στο ποτήρι », χαρίζοντας της τους 30 βαθμους. Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα και όλοι φύγανε ικανοποιημένοι και χορτασμένοι.
Την Τετάρτη την σκυτάλη έλαβε η Ματούλα. , η οποία ήθελε να ικανοποιήσει με τα πιάτα της όλους τους καλεσμένους της και είχε μεγάλη περιέργεια να δει τις εντυπώσεις για τα « αλμυρά ξεμαλλιάσματα ». Την Πέμπτη σειρά είχε η Ανδριανή, η νεαρή φοιτήτρια άφησε για λίγο τα βιβλία και καταπιάστηκε με την μαγειρική. Σύνολο 25 βαθμοί, όχι και άσχημα!
Τελευταίος οικοδεσπότης της εβδομάδας ανέλαβε και ο μοναδικός άνδρας του συγκεκριμένου επεισοδίου. Ο  Κωνσταντίνος έχοντας στο πλευρό του την γυναίκα του και το παιδί του θέλει να ενθουσιάσει τους καλεσμένους του προσκαλώντας τους σε ένα παιχνίδι γεύσεων , φαντασίας και γέλιου κερδίζοντας τους και χαρίζοντας του τους περισσότερους βαθμούς,31. Έτσι νικητής της εβδομάδας ανακηρύχτηκε ο Κωνσταντίνος. Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε και σε καλή μεριά!
 
 

 

 

ΜΑΡΙΑ

 
Έλενα 8
Κωνσταντίνος 8
Ματούλα 7
Ανδριανή 7
Ηλικία: 20
Επάγγελμα: Ιδιωτική Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 30
 

 

ΕΛΕΝΑ

 
Κωνσταντίνος 8
Ματούλα 8
Ανδριανή 7
Μαρία 7
Ηλικία: 28
Επάγγελμα: Κομμώτρια
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 30
 

 

ΜΑΤΟΥΛΑ

 
Ανδριανή 7
Κωνσταντίνος 6
Μαρία 7
Έλενα 8
Ηλικία: 26
Επάγγελμα: Δημοσιογράφος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 28
 

 

ΑΝΔΡΙΑΝΗ

 
Κωνσταντίνος 7
Μαρία 6
Έλενα 6
Ματούλα 6
Ηλικία: 23
Επάγγελμα: Φοιτήτρια
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 25
 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 
Ανδριανή 10
Μαρία 7
Έλενα 7
Ματούλα 7
Ηλικία: 33
Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 31