«Τι ψήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα»
 
Κάτι ψήνεται με μπόλικο συνοδευτικό ρύζι αυτή την εβδομάδα στις γειτονιές της Αθήνας!
Πρώτος οικοδεσπότης ο μικρός της παρέας. Ο Στέλιος μετά από έναν γρήγορο αγώνα μπάσκετ με τον κολλητό του, αφήνει τη μπάλα και πιάνει τις κουτάλες. Σύνολο 25 βαθμοί.
Την Τρίτη η μαγειρική σκυτάλη περνάει στην κοκκέτα Γιάννα. Αφού φροντίζει για το άψογο μανικιούρ της, μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει ένα δείπνο όλο γλύκα. Το Αμοργιανό της καλωσόρισμα της εξασφάλισε 27 βαθμούς.
Την Τετάρτη χρέη οικοδεσπότη ανέλαβε ο τελειομανής Νίκος. Υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με παραδοσιακό βουλγάρικο ποτό και τους προσέφερε γεύσεις με άρωμα Ευρώπης. Σύνολο 26 βαθμοί.
Την Πέμπτη σειρά είχε η Πατρινιά Ζωή. Η δυναμική και λίγο ιδιότροπη ως προς τις γεύσεις της οικοδέσποινα ετοιμάζει ένα δείπνο με φρουτένιο επιδόρπιο, και παρά την απουσία σοκολάτας οι καλεσμένοι της την επιβραβεύουν με 26 βαθμούς.
Τελευταία οικοδέσποινα της εβδομάδας αναλαμβάνει η γλυκιά και χαμογελαστή μανούλα, Μαίρη. Το τελευταίο δείπνο κλείνει μ’ ένα ρεσιτάλ χορού κοιλιάς. Το μενού της αλλά και η διασκέδαση που πρόσφερε στους καλεσμένους της την έφεραν στην πρώτη θέση με 30 βαθμούς. Συγχαρητήρια και σε καλή μεριά.
 

 

ΣΤΕΛΙΟΣ Μ.
 
Γιάννα Π. 7
Νίκος Y. 7
Ζωή Ζ. 5
Μαίρη Κ. 6
Ηλικία: 24
Επάγγελμα: Νοσηλευτής
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 25
Πρώτος στην κουζίνα μπαίνει ο Στέλιος. Σκοπός του να πετύχει ένα μαγειρικό τρίποντο; Θα τα καταφέρει;
 

ΓΙΑΝΝΑ Π.
 
Στέλιος Μ. 6
Νίκος Y. 9
Ζωή Ζ. 6
Μαίρη Κ. 6
Ηλικία: 33
Επάγγελμα: Οικιακά
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 27
Την Τρίτη τις κουτάλες πιάνει η ναζιάρα Γιάννα. Η κοκέτα οικοδέσποινα μαγειρεύει όλο κέφι για τους καλεσμένους της υπό τους ήχους των τραγουδιών του Γιάννη Πλούταρχου. Θα της φέρει γούρι ο τραγουδιστής;
 

ΝΙΚΟΣ Y.
 
Στέλιος Μ. 7
Γιάννα Π. 7
Ζωή Ζ. 6
Μαίρη Κ. 6
Ηλικία: 35
Επάγγελμα: Οικονόμος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 26
Τρίτος οικοδεσπότης της εβδομάδας αναλαμβάνει ο Νίκος. Ο έμπειρος της παρέας στρώνει ένα τραπέζι με ευρωπαϊκό αέρα και ελπίζει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τα πιάτα του.
 

ΖΩΗ Ζ.
 
Στέλιος Μ. 6
Γιάννα Π. 6
Νίκος Y. 8
Μαίρη Κ. 6
Ηλικία: 37
Επάγγελμα: Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 26
Την Πέμπτη το τραπέζι στρώνει η αθλητική Ζωή. Η Πατρινή οικοδέσποινα που απεχθάνεται τα γλυκά ετοιμάζει ένα μενού βγαλμένο από μεξικάνικη σαπουνόπερα. Πως θα την βαθμολογήσουν οι καλεσμένοι της;
 

ΜΑΙΡΗ Κ.
 
Στέλιος Μ. 8
Γιάννα Π. 7
Νίκος Y. 9
Ζωή Ζ. 6
Ηλικία: 25
Επάγγελμα: Ιδιωτική Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 30
Τελευταία στην κουζίνα μπαίνει η μαμά Μαίρη. Η γλυκιά οικοδέσποινα ψήνει ένα δείπνο όλο αγάπη και προσφέρει για διασκέδαση στους καλεσμένους της έναν χορό όλο πάθος. Όλες οι απαντήσεις μαζί με την ανάδειξη του νικητή απόψε στις οκτώ.