ΜΑΡΙΑ

 
Έλενα 7
Κωνσταντίνος 7
Ματούλα 6
Ανδριανή 6
Ηλικία: 20
Επάγγελμα: Ιδιωτική Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 26
Η εβδομάδα ξεκινάει από την Παλλήνη, με την 20χρονη Μαρία, την πρώτη οικοδέσποινα, να πηγαίνει βόλτα το γέρικο σκυλάκι της. Στην κουζίνα μαγειρεύει απλές συνταγές που κυριαρχεί η παρμεζάνα. Στο δείπνο συμπεριφέρεται με άνεση και εξωστρέφεια και κερδίζει τους καλεσμένους της, παρά το νεαρό της ηλικίας της.
 

 

ΕΛΕΝΑ

 
Κωνσταντίνος 0
Ματούλα 0
Ανδριανή 0
Μαρία 0
Ηλικία: 28
Επάγγελμα: Κομμώτρια
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 0
Με γυμναστικές επιδείξεις και ακροβατικά ξεκινάει τη μέρα της η Έλενα, καθώς λατρεύει τον υγιεινό τρόπο ζωής. Στην κουζίνα μετράει το κάθε τι, όχι μόνο ως προς τη γεύση, αλλά και ως προς το πόσο ωφέλιμο είναι.

 

ΜΑΤΟΥΛΑ

 
Ανδριανή 0
Κωνσταντίνος 0
Μαρία 0
Έλενα 0
Ηλικία: 26
Επάγγελμα: Δημοσιογράφος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 0
Η Ματούλα είναι δημοσιογράφος. Αν και βαθιά νυχτωμένη από λογοτεχνία, φιλοδοξεί να ξημερώσει η μέρα έκδοσης του δικού της μυθιστορήματος, που γράφει στον ελεύθερο χρόνο της. Της αρέσει να πειραματίζεται στην κουζίνα, να παραλλάσει συνταγές και να κάνει και εκεί τα δικά της. Στο δείπνο μετράει τις μπουκιές των συνδαιτυμόνων της και σαν ρεπόρτερ προσπαθεί να ανιχνεύσει τις εντυπώσεις τους.

 

ΑΝΔΡΙΑΝΗ

 
Κωνσταντίνος 0
Μαρία 0
Έλενα 0
Ματούλα 0
Ηλικία: 23
Επάγγελμα: Φοιτήτρια
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 0
Πληθωρική προσωπικότητα, με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, η οικοδέσποινα της Πέμπτης. Η Ανδριανή αγαπά τη ζωγραφική, την ποίηση, αλλά και τη μαγειρική, όπου δεν φαίνεται να στερείται ταλέντου. Στο δείπνο κυριεύει τους καλεσμένους της με τη θεατρικότητα και την τσαχπινιά της, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο, τους… κόβει την όρεξη!

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 
Ανδριανή 0
Μαρία 0
Έλενα 0
Ματούλα 0
Ηλικία: 33
Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 0
Με τον άντρα της παρέας κλείνει η εβδομάδα. Ευγενής, αρρενωπός, με αίσθηση του χιούμορ, ο Κωνσταντίνος ξεκινάει τη μέρα του με γυμναστική, ενώ στην κουζίνα ποντάρει στον φρουτένιο μόσχο του. Ιδανικός οικοδεσπότης, φέρεται όπως πρέπει στα κορίτσια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.