Ιρένα 6
Ζαμπία 6
Μαρίνα 6
Αναστασία 7
Ηλικία: 50
Επάγγελμα: Ιδ. Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 25
Ο Δημήτρης έχει πάθος με τη μαγειρική αλλά και την κηπουρική. Σκοπός και στόχος του για το πρώτο δείπνο της εβδομάδας είναι να εντυπωσιάσει τους άγνωστους για σήμερα καλεσμένους του. Άραγε αυτοί θα είναι έτοιμοι για τα τρία πρωτότυπα πιάτα, όπως υποστηρίζει, που θα τους σερβίρει;
 

 
Δημήτρης 3
Ζαμπία 7
Μαρίνα 7
Αναστασία 5
Ηλικία: 28
Επάγγελμα: Τουριστική πράκτορας
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 22
Δεύτερη οικοδέσποινα της εβδομάδας είναι η Ιρένα με καταγωγή από την Ρωσία. Ήρεμη και με αυτοπεποίθηση πιστεύει πως με έναν συνδυασμό γεύσεων από την πατρίδα της και την ευρωπαϊκή κουζίνα, θα κατορθώσει να ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα τους καλεσμένους της. Θα δικαιωθεί;
 

 
Δημήτρης 2
Ιρένα 7
Ζαμπία 8
Αναστασία 6
Ηλικία: 42
Επάγγελμα: Δημ. Υπάλληλος
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 23
Με καταγωγή από την Κρήτη, η γλυκύτατη Ζαμπία ελπίζει πως οι αυστηροί, όπως αποδεικνύεται, καλεσμένοι αυτή την εβδομάδα θα φύγουν από το σπίτι της με γεμάτα στομάχια. Όπως δηλώνει όμως, θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να ικανοποιήσει τους φιλοξενούμενούς της, ευχόμενη να μην της τύχει καμία μαγειρική αστοχία.
 

 
Δημήτρης 0
Ιρένα 0
Ζαμπία 0
Αναστασία 0
Ηλικία: 37
Επάγγελμα: Οικιακά
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 0
Η Μαρίνα δεν είναι η τυπική οικοδέσποινα που όλοι έχουν συνηθίσει. Μεγάλο πάθος της είναι να κάνει αλλά και να της κάνουν τατουάζ. Χωρίς καθόλου άγχος η Μαρίνα ετοιμάζει τα τρία πιάτα της και είναι σίγουρη πως τόσο οι μαγειρικές της ικανότητες όσο και ο χαρακτήρας της είναι αρκετά για την θέσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 

 
Δημήτρης 0
Ιρένα 0
Ζαμπία 0
Μαρίνα 0
Ηλικία: 29
Επάγγελμα: Οικιακά
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 0
Μια ακόμα Κρητικοπούλα, η όμορφη Αναστασία, ετοιμάζει το τελευταίο δείπνο της εβδομάδας. Η τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγο της Αναστασία ελπίζει πως τα τρία της πιάτα θα εκτιμηθούν υπέρ του δέοντος από τους καλεσμένους της αλλιώς, όπως δηλώνει, με την κρητική της κατσούνα θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
 
 

ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ!

WEB TV: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ