ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ
Απόψε 23:00
 
 
Το «Τούνελ» επανέρχεται δυναμικά στις οθόνες μας, με μια υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη και εξακολουθεί να πονοκεφαλιάζει τις Αρχές.
 
Η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε να μπει στο άβατο που διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα…
Τα όσα κατέγραψε η κάμερα της δημοσιογράφου στον τόπο, σοκάρουν…
Η ερευνήτρια συνδέει διεισδυτικά και μεθοδικά τα κομμάτια του αιματοβαμμένου παζλ και εντοπίζει νέα στοιχεία για τον μανιακό δράστη…
 
Μην χάσετε Απόψε, στις 23:00, την πρώτη αποκαλυπτική εκπομπή της χρονιάς.

 
 
 
Γιατί κανένα μυστικό δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια
 
 
 
730 εκπομπές που οδήγησαν στον εντοπισμό περισσότερων από 1.500 ατόμων.
23 δολοφονίες που αποκαλύφθηκαν.
Εκατοντάδες υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη και φιλοξενήθηκαν εκτενώς στον έντυπο Τύπο, τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και το Διαδίκτυο.
 
Το πολυβραβευμένο Φως στο Τούνελ, ανάβει τα φώτα του για 21η χρονιά για να καθηλώσει τους τηλεθεατές με ανεξιχνίαστες υποθέσεις και εγκλήματα που κρύβουν δυνατά μυστικά,  αλλά και με αναζητήσεις αγνοουμένων.
 
Η Αγγελική Νικολούλη έρχεται με την πολύχρονη εμπειρία της και τη μαχητική, μεθοδική και επίμονη έρευνά της, για να συνθέσει τα κομμάτια των πιο σκοτεινών παζλ και να φωτίσει τον δρόμο για τη λύση των πιο δύσκολων γρίφων.
 
Ίχνη, μάρτυρες-κλειδιά, κωδικοποιημένα μηνύματα που άφησαν πίσω τους οι πρωταγωνιστές περνούν από το μικροσκόπιο της δημοσιογράφου.
Τι θα δείξουν τα αποκαλυπτικά ευρήματα; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα;
 
Η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της, με τη βοήθεια των τηλεθεατών, των εθελοντών και των Αρχών, θα φωτίσουν γι’ άλλη μία χρονιά τα σκοτεινά τούνελ της κοινωνίας μας.
 
Δείτε όλες τις εξελίξεις των υποθέσεων της εκπομπής στο www.anikolouli.gr
 

Δες oλες τις εκπομπες στο WEB TV