Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια
 
 
 
Η μακροβιότερη εκπομπή έρευνας και αναζητήσεων της ελληνικής τηλεόρασης, το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, για άλλη μία χρονιά τόλμησε, έφερε στο φως  αποκαλύψεις που σόκαραν, συγκίνησε και καθήλωσε τους τηλεθεατές.
 
Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και εμμένοντας στη μαχητική έρευνα, το «Φως στο Τούνελ» κατάφερε να δώσει λύσεις σε δύσκολες υποθέσεις και συνέβαλε στην εξιχνίαση δολοφονιών. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, με την πολύτιμη βοήθεια των τηλεθεατών- εθελοντών, βρέθηκαν συνολικά 52 αγνοούμενοι, από τους οποίους οι 18 εντοπίστηκαν νεκροί.
 
Ενημερωθείτε όλο το καλοκαίρι για τις υποθέσεις σε εξέλιξη και τις ολοκληρωμένες υποθέσεις της εκπομπής. Θυμηθείτε τις πιο συγκλονιστικές έρευνες και ξαναδείτε όλες τις εκπομπές στο webtv του Φως στο Τούνελ.
 
Οι ιδιαίτερες στιγμές της φετινής σεζόν:
 
  • Μία δικαστική απόφαση-σταθμός σε υπόθεση που ερεύνησε και φώτισε η εκπομπή, σημάδεψε τη φετινή σεζόν και απασχόλησε την κοινή γνώμη. Ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου «δικαιώθηκε» ενάμισι χρόνο μετά τη δολοφονία του. Χάρη στα ευρήματα της εκπομπής, οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή και ανθρωποκτονία του καταδικάστηκαν χωρίς να υπάρξει ομολογία τους για το πού βρίσκεται το πτώμα του άτυχου νέου. Ιδιαίτερη ήταν σε αυτή την υπόθεση η συμβολή του γενετιστή Γιώργου Φιτσιάλου. Σε συνεργασία με την εκπομπή και ως τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, ανίχνευσε το πλυμένο αίμα του Μάριου στο αυτοκίνητό του, κάτι που δεν είχε εντοπίσει η Σήμανση της ΕΛ.ΑΣ. Αυτή είναι μία από τις πέντε ανάλογες δικαστικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί στη χώρα μας για καταδίκη των ενόχων χωρίς πτώμα και ομολογία, μετά από τα αποκαλυπτικά ευρήματα της εκπομπής.
 
  • Κατά τη διάρκεια του φετινού κύκλου, μία ακόμη εξιχνίαση προστέθηκε στη λίστα με τις υποθέσεις, που ενώ αρχικά είχαν δηλωθεί ως εξαφάνιση, έκρυβαν δολοφονία. Πρόκειται για την άτυχη Ελένη Μπόνια, μία 52χρονη μητέρα από το Νέο Πετρίτσι Σερρών, που την έσπρωξε ζωντανή σε γκρεμό ο 62χρονος φίλος της. Η Αγγελική Νικολούλη, από την πρώτη στιγμή των ερευνών, είχε εντοπίσει τις αντιφάσεις του φίλου και συγχωριανού της που προσπάθησε να παρουσιάσει την εξαφάνισή της ως σκηνοθετημένη.
 
  • Η επίμονη έρευνα στην υπόθεση του Ελληνοελβετού πιλότου Νίκου Χρυσολούρη, έφερε τη μεγάλη ανατροπή. Μάρτυρας- κλειδί από την Αλάσκα των ΗΠΑ, αποκάλυψε στην εκπομπή ότι η φίλη του πιλότου του ομολόγησε ότι είχε δει τη δολοφονία του. Η μαρτυρία του έφθασε στο FBI, το «Φως στο Τούνελ» μίλησε με τον αρμόδιο πράκτορα και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της.
 
  • Στην Αγγελική Νικολούλη μίλησε μετά την καταδίκη της σε ισόβια, η γυναίκα-αράχνη. Η «μαύρη χήρα», που συνελήφθη χάρη στις έρευνες της εκπομπής τον Ιούνιο του 2010, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τα αποτρόπαια εγκλήματά της.
 
  • Ακόμη, ένα παιχνίδι ζωής εκτυλίχθηκε στο «Φως στο Τούνελ». Μία έκκληση από την εκπομπή ήταν αρκετή για να βρει τις ρίζες της, 66 χρόνια μετά, μία γυναίκα από την Καλαμάτα. Βρήκε τα αδέλφια της, αλλά η μητέρα της είχε πεθάνει λίγες ημέρες πριν την αναζήτηση.
 
Οι εξαφανίσεις που ερεύνησε η πολυβραβευμένη εκπομπή, δεν σταματούν εδώ. Δύσκολες υποθέσεις και θρίλερ έχουν πάρει ήδη τον δρόμο για την εξιχνίαση.
 
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης. Η μεθοδική έρευνα συνεχίστηκε με την επιστημονική συνδρομή του Γιώργου Φιτσιάλου. Την υπόθεση ερευνά ο Ανακριτής Κοζάνης.
 
Για άλλη μία χρονιά, η συμβολή των τηλεθεατών έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Οι πληροφορίες τους, αλλά και η κινητοποίησή τους σε πολλές υποθέσεις, ήταν καθοριστική. Πολλοί ήταν και οι ηλικιωμένοι που σώθηκαν χάρη στην παρατηρητικότητα και την αλληλεγγύη πολιτών, που ειδοποίησαν εγκαίρως τις Αρχές.
 
 
Η εκπομπή Φως στο Τούνελ ξανά στους δέκτες σας με το νέο πρόγραμμα του Αlpha το φθινόπωρο.