Παραμένει στη Force India ο Hulkenberg
 
 
Μπορεί κάθε καλοκαίρι το όνομα του να βρίσκεται ψηλά στη λίστα κάθε μεγάλης ομάδας που ψάχνει για οδηγό αλλά κάθε Φθινόπωρο, καταλήγει εκτός χορού. Αποφασισμένος να βάλει τέλος στη διαρκή silly season γύρω από το όνομά του, ο Nico Hulkenberg αποφάσισε να δεσμευτεί με τη Force India.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που οριστικοποιήθηκαν τα μελλοντικά μου σχέδια. Ξέρω αυτή την ομάδα πολύ καλά, νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ και η μακροχρόνια δέσμευση ήταν λογική εξέλιξη. Η πρόοδος που έχει σημειώσει η ομάδα αυτή τη διετία με έχει εντυπωσιάσει, δίνοντας μου αυτοπεποίθηση και για το μέλλον. Αποτελείται από μία σπουδαία ομάδα ανθρώπων, που διψά για επιτυχία και θέλει να βελτιώνεται κάθε χρόνο. Έχουμε πολλά σπουδαία πράγματα ενόψει και θέλω να συνεχίσω να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της ομάδας μας», είπε ο Hulkenberg.

 

 
Ο Γερμανός οδηγός είναι στις τάξεις της ινδικής ομάδας από το 2011 όταν και εκτελούσε χρέη δοκιμαστή. Το 2012 πήρε προαγωγή σε ρόλο επίσημου οδηγού και έκλεισε τη σεζόν 11ος, έχοντας 63 βαθμούς στο ενεργητικό του.
 
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα στη Sauber, ο 28χρονος σήμερα οδηγός επέστρεψε στη Force India με την οποία πέρυσι είχε μία πολύ καλή σεζόν. Βαθμολογήθηκε σε 15 Grand Prix, μάζεψε συνολικά 96 πόντους και ήταν 9ος στην τελική βαθμολογία.
 
 

 
Φέτος, ο καλύτερος του τερματισμός ήταν στην Αυστρία όπου είδε την καρό σημαία έκτος. Και παρότι ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της παρουσίας στο βάθρο, οι ικανότητές του είναι εμφανείς.

«Δεν είναι μυστικό πως είμαι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Nico και είναι φανταστικό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως θα είναι οδηγός μας και για τις δύο επόμενες σεζόν. Είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο, με τεχνικές γνώσεις αλλά και ωριμότητα που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε σπουδαία αποτελέσματα», είπε ο ιδιοκτήτης της Force India, Dr. Vijay Mallya.