Η εκπομπή που κάνει τα δύσκολα εύκολα!
 
 
 
Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές. Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας… «Έτσι απλά».
 
Το «Έτσι απλά», ακολουθώντας την τάση του «DΙΥ» που εξαπλώνεται όλο και περισσότερο, μας προτρέπει να φτιάχνουμε μόνοι μας όλα αυτά που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας.
Με θέματα διακόσμησης, χειροτεχνίας, κατασκευών και μαγειρικής, ήρθε για να μας δώσει ιδέες για να δημιουργήσουμε πρωτότυπα αντικείμενα, να μας προτείνει έξυπνες λύσεις για να οργανώσουμε το χώρο μας με λειτουργικότητα και αισθητική, για να μας δείξει πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα, αλλά και να μας μυήσει σε ιδιαίτερες γαστρονομικές απολαύσεις.
 
Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation artist και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer μας έδειξαν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας έδωσε χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεψε απλά, γρήγορα, και πάνω απ’ όλα νόστιμα. Επίσης, μας συμβουλεψε για το πώς μπορούμε να αξιοποιούμε τα υλικά μας, αλλά και πώς να διαλέγουμε την καλή πρώτη ύλη.
Οι ιδέες τους εμπνέουν, λύνουν τα χέρια και μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε, με έναν διαφορετικό τρόπο, τις υποχρεώσεις στο σπίτι.

Ηεκπομπή ασχολήθηκε με ένα διαφορετικό θέμα, ενώ φιλοξενούσε ένα πρόσωπο από το χώρο του design, της τέχνης, της μόδας και του κοσμήματος που αφηγήθηκε τη δική του ενδιαφέρουσα πορεία.

 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ