ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ
Τρίτη 22:50
 
Η Ελληνοφρένεια αποφασίζει να κάνει mannequin challenge, όπως η… συνάδελφος Ellen DeGeneres, αλλά τελικά της βγαίνει να παίζει «στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα και αγέλαστα».
Στα γραφεία του καναλιού, εισβάλει ένας ΟΝΝΕΔίτης που πουλάει κάρτες μέλους του «Koulis plus» και ο Μπαλούρδος αποκτά… «έναν εκνευρισμό» και τον πετάει έξω κλοτσηδόν.
Μία μεγάλη αποκάλυψη γίνεται στη συνέχεια της εκπομπής. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν το βίντεο της βάφτισης του Μπαλούρδου, που εξηγεί πολλά πράγματα για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα του.
 
Ακόμα, στην Ελληνοφρένεια:
Δημοσκόπηση–σοκ από την «Πάμπλικ πλύσου» για τις τάσεις του εκλογικού σώματος.
Γιατί το μετρό της Θεσσαλονίκης (όταν και αν γίνει) δεν θα έχει οδηγό;
Πώς θα χωρίσει ο Άδωνις Γεωργιάδης τα μέλη της ΝΔ στον αγώνα paintball που οργανώνει;
Και πώς ένας Έλληνας βουλευτής χόρεψε χορό της κοιλιάς μέσα στο κοινοβούλιο;
 
Ελληνοφρένεια: Γιατί η πραγματικότητα έχει ακόμα λίγα περιθώρια να γίνει τελείως τρελή.
 
 

 
ΝΕΑ ΩΡΑ: 22:50
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη
 
 
 
Η Ελληνοφρένεια αλλάζει ώρα! Ο Τσολιάς και ο Μπαλούρδος θα βρίσκονται ιν άκσιον κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:50.
 
Τη φετινή σεζόν, το φανταστικό κανάλι του Μπαλούρδου απογειώνεται, αφού στο τιμόνι της ενημέρωσής έχει τον ίδιο! Ο δημοσιογράφος-ΜΑΤ, αναλαμβάνει τον κομβικό ρόλο του διευθυντή ενημέρωσης. Από αυτή τη θέση ευθύνης, στοχεύει, μέσα στην αναδιαμορφωμένη αίθουσα των ειδήσεων, να δώσει το δικό του στίγμα στη δημοσιογραφία, την πορεία του καναλιού και την ελεύθερη ενημέρωση. Καθοδηγεί τους υπόλοιπους δημοσιογράφους να επιτελέσουν το καθήκον τους, δίνοντας εντολές με τον δικό του τρόπο… Όταν δεν τα καταφέρνει… αναλαμβάνει δράση ο ίδιος!
 
Ο Τσολιάς, από την άλλη, κλασική αξία της ελληνικής τηλεόρασης, βρίσκεται σε ανταγωνιστικό κανάλι από τον Μπαλούρδο. Από φέτος, επισημοποιεί τη συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα, σε κοινή εβδομαδιαία εκπομπή, ενώ δεν σταματά τις εξορμήσεις του στους δρόμους της Μνημονιακής Αθήνας.
 
 Ελληνοφρένεια: Δευτέρα και Τρίτη, στις 22:50
 

Δες oλες τις εκπομπες στο WEB TV