Πρώτη φορά αριστερά (Ιανουάριος), δεύτερη φορά αριστερά (Σεπτέμβριος), τρίτη φορά… Ελληνοφρένεια (Οκτώβριος). Μία τριάδα από διαδοχικά σημάδια της Αποκάλυψης!
Δεν είναι αρκετά; Υπάρχει και δεύτερο μεταφυσικό σχήμα: τρίτη φορά Ελληνοφρένεια, τρίτη φορά μνημόνιο! Από το κακό στο χειρότερο δηλαδή…
 
Η Ελληνοφρένεια, σταθερά στις επάλξεις, σατιρίζει τα κάθε λογής κείμενα με το γνωστό, ανατρεπτικό της χιούμορ. Για ακόμα μία χρονιά, οι συντελεστές της εκπομπής, μέτρησαν μνημόνια, υποσχέσεις, περικοπές, μειώσεις. Κατέγραψαν αριστερές ελπίδες και αριστερές απογοητεύσεις.
 
Εκτός των άλλων, η νέα σεζόν, επιφύλαξε και μια ιδιαίτερη έκπληξη. Ο βασικός συντελεστής τής εκπομπής, δημοσιογράφος - ΜΑΤ, Μπαλούρδος, άλλαξε. Όχι ρούχα, όχι στυλ, όχι μενταλιτέ, αλλά πολιτικές πεποιθήσεις. Για την ακρίβεια δεν άλλαξε ο Μπαλούρδος πεποιθήσεις, αυτές άλλαξαν από μόνες τους. Το ρεύμα της πρώτης (και δεύτερης) φοράς αριστεράς, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, πόσο μάλλον έναν ανερχόμενο δημοσιογράφο και ευσυνείδητο όργανο της τάξης, πιστό υπηρέτη της πρώτης και της τέταρτης εξουσίας ταυτόχρονα.
 
Ο Τσολιάς πάλι, συνεχίζει να λειτουργεί ως καθρέφτης της κοινωνίας. Γυρίζει στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης, ή και στους διαδρόμους της εξουσίας, αποφασισμένος, οργισμένος και έτοιμος για όλα.
 
Βασικοί συντελεστές της Ελληνοφρένειας  τηλεαστέρες, υπουργοί, βουλευτές, πρωθυπουργοί, πρόεδροι, αντιπρόεδροι και άλλες ειδικές περιπτώσεις, που κάνουν την επιστήμη να σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Δες oλες τις εκπομπες στο WEB TV