Βιετναμέζικες φτερούγες

ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ
 
ΥΛΙΚΑ:
  • 24 φτερούγες
 
Για τη μαρινάδα:
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 160 γρμ. soy sauce
  • 2  κ.σ. hoisin sauce
  • 2 κ.σ. πολύ ψιλοκομμένο κόλιανδρο
  • 2 σκ. σκόρδο λιωμένες μέχρι να γίνουν πάστα
 
Για το dip:
  • 250 γρμ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 20 γρμ. τζίντζερ τριμμένο
  • 1/4 σκ. σκόρδο λιωμένη
  • 1 κουταλιά του τσαγιού μέλι
  • 20 φυλλαράκια δυόσμο
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
 
Χτυπάμε όλα τα υλικά σε ένα multi. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για τη μαρινάδα.
Μαριναρούμε το κοτόπουλο για 5 - 6  ώρες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 20 λεπτά με τη μαριναδά.
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ