Τα πανευκολάκια

ΤΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑΚΙΑ
 
Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά
Αναμονή: 30 λεπτά
 
ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα):
 
Βασική συνταγή:
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1 κεσεδάκι BITAM
  • 1 κεσεδάκι τριμμένη φέτα
  • 1 κεσεδάκι νόστιμο τυρί
  • 400 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
 
Παραλλαγή 1:
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1 κεσεδάκι BITAM
  • 1 κεσεδάκι τριμμένη φέτα
  • 1 κεσεδάκι νόστιμο τυρί
  • 400 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • λίγο σουσάμι
 
Παραλλαγή 2:
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1 κεσεδάκι BITAM
  • 1 κεσεδάκι τριμμένη φέτα
  • 400 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 πακετάκι χαλούμι
  • 1/2 ματσάκι δυόσμος
  • λίγο σουσάμι
     
Παραλλαγή 3:
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1 κεσεδάκι ΒΙΤΑΜ
  • 1 κεσεδάκι τριμμένη φέτα
  • 1 κεσεδάκι νόστιμο τυρί
  • 400 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κ.γ. τοματοπελτές
  • 6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • λίγο σουσάμι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
 
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει το μίγμα. Πλάθουμε σε μπαλάκια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά, πάνω σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ