Σπαγγέτι πουτανέσκα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΕΛΕΝΗ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
ΥΛΙΚΑ:
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 σκ. σκόρδο
  • 4 - 5 φιλετάκια αντζούγια
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • 1/4 κούπας κάπαρη
  • 1/4 κούπας ελιές ολόκληρες
  • 2 κούπες τοματάκια τσέρι
  • 3 κ.σ. μαϊντανό
  • 1 πακέτο σπαγγέτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε τα τοματίνια με 1 κ.σ. ελαιόλαδο για 1 λεπτό σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια, βάλτε τα στο φούρνο στους 180 για 8 λεπτά. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε το σκόρδο, την αντζούγια και το μπούκοβο σε μεσαία φωτιά, μέχρι να αποκτήσει το σκόρδο χρώμα, περίπου 4 λεπτά. Προσθέστε την κάπαρη, τις ελιές και μαγειρέψτε για 1 λεπτό. Προσθέστε στο τηγάνι τα τοματίνια μαζί με τα υγρά τους και τα μακαρόνια με 2 - 3 κ.σ. νερό από την κατσαρόλα που τα βράσατε.
Μετά από 1 λεπτό και αφού έχει δέσει η σάλτσα προσθέστε τον μαϊντανό.