Σπαγγέτι integrali με βραστά φιλέτα μπακαλιάρου και πέστο Genovese Barilla

ΣΠΑΓΓΕΤΙ INTEGRALI ΜΕ ΒΡΑΣΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ GENOVESE BARILLA

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες):

400 γρμ. σπαγγέτι integrali Barilla
50 γρμ. πατάτες
50 γρμ. φασολάκια (τα λεπτά)
100 γρμ. φιλέτα μπακαλιάρου
200 γρμ. πέστο Genovese Barilla

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βράζουμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου. Αφαιρούμε το δέρμα και τα κόβουμε σε φέτες. Περιχύνουμε με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε στην άκρη. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους πάχους 1 εκατοστό και τις αφήνουμε σε κρύο νερό. Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα κόβουμε σε μήκος 2 εκατοστών. Μαγειρεύουμε τα λαχανικά ταυτόχρονα με τα ζυμαρικά, ώστε να έχουν τον ίδιο χρόνο βρασμού.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε βραστό νερό, μαζί με τα φασολάκια, τα φιλέτα μπακαλιάρου και τις πατάτες. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά al dente (διατηρώντας λίγο από το βραστό νερό). Περιχύνουμε με λίγο πέστο. Εάν είναι απαραίτητο προσθέτουμε μερικές σταγόνες από το βρασμένο νερό.

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ