Σουβλάκι με σπιτικό γύρο χοιρινό από τον Άκη Πετρετζίκη

Χρόνος εκτέλεσης: 20 λεπτά
 
ΥΛΙΚΑ (για τον γύρο - 4 μερίδες):
  • 1 ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • ελαιόλαδο
  • ξύδι
  • ρίγανη, θυμάρι, δενδρολίβανο
  • 1/2 κ.γ. μέλι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Για το γύρο ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
Μαρινάρουμε για τουλάχιστον 2 ώρες ή καλύτερα για όλο το βράδυ. Ψήνουμε σε ένα τηγάνι χωρίς επιπλέον λάδι σε δυνατή φωτιά για πολύ λίγο. Σερβίρουμε με πίτες!
 
Συμβουλή:
Το μυστικό είναι στο καλό μαρινάρισμα. 
Επίσης, για να κόψουμε πιο εύκολα λεπτές φέτες από το κρέας, μπορούμε να τα βάλουμε στην κατάψυξη για μια ώρα και μετά να το κόψουμε.

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ