Ριγκατόνι με χωριάτικο λουκάνικο κοτόπουλου με γραβιέρα Ηπείρου ΝΙΚΑΣ και λαχανικά

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΕΛΕΝΗ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 500 γρ. χωριάτικο λουκάνικο κοτόπουλου με γραβιέρα Ηπείρου ΝΙΚΑΣ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ
  • 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 2 κ.σ. τομάτα πελτέ
  • 150 γρ. μπρόκολο κομμένο, τους ανθούς
  • 1 κούπα σπανάκι 
  • 500 γρ. τομάτα αποφλοιωμένη ολόκληρη
  • 1/2 κ.σ. ρίγανη
  • 8 - 10 φύλλα βασιλικού
  • 200 γρ. μοτσαρέλα
  • 100 γρ. παρμεζάνα
  • 1 πακέτο ριγκατόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σοτάρετε με το ελαιόλαδο το λουκάνικο, το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο για περίπου 5 λεπτά.
Προσθέστε τον πελτέ και μαγειρέψτε για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να σκουρύνει και να αρχίσει να κολλάει στον πάτο.
Προσθέστε το μπρόκολο, το σπανάκι, την τομάτα, τον βασιλικό και την ρίγανη και μαγειρέψτε για 8 - 10 λεπτά.
Προσθέστε στην κατσαρόλα το βρασμένο ριγκατόνι μαζί με τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα να λιώσουν τα τυριά και να δέσει η σάλτσα.
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ