Πάβλοβα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΕΛΕΝΗ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
ΥΛΙΚΑ:
  • 4 ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική
  • 2 κ.γ. άσπρο ξύδι
  • 500 ml κρέμα γάλακτος 35-37%
  • 150 ml κρέμα γάλακτος φυτική
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 500 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 κ.γ. κορν φλάουρ
  • 1 κ.γ. άρωμα βανίλιας
  • φρούτα επιλογής
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ετοιμάζουμε την μαρέγκα και σε 2 ταψιά φτιάχνουμε δίσκους με το κορνέ.
Ψήνουμε στους 100 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά και αφήνουμε τους δίσκους να κρυώσουν.
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος βάζοντας σταδιακά μέσα την άχνη.
Στο τέλος προσθέτουμε το άρωμα βανίλιας.
Στήνουμε εναλλάξ δίσκο και κρέμα και γαρνίρουμε με τα φρούτα επιλογής μας.
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ