Νουντλς lo mein με κοτόπουλο

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΕΛΕΝΗ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
ΥΛΙΚΑ:
  • 250 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες
  • 2 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 2 κ.σ. νερό
  • 2 κ.σ. ηλιέλαιο
  • 1 σκ. σκόρδο κομμένη σε λεπτές φέτες
  • 1 μικρό λάχανο κομμένο τζουλιέν
  • 2 καρότα κομμένα τζουλιέν
  • 1 κ.σ. κρασί sherry
  • 500 γρ. νουντλς lo mein ή σπαγγέτι
  • 2 ½ κ.σ. σόγια σως
  • 1 κ.σ. σησαμέλαιο ψημένο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 2 κούπες φύτρες φασολιού
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα ζουλιέν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τα νουντλς και όταν είναι al dente τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε.
Σε ένα γουόκ ανακατεύουμε το κοτόπουλο με το κορν φλάουρ, το νερό και το λάδι, μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά να πάρει χρώμα και το αφαιρούμε.
Προσθέτουμε λίγο λάδι στο γουόκ και σοτάρουμε το σκόρδο, το λάχανο και το καρότο για περίπου 5 - 6 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τα νουντλς και το κοτόπουλο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τη σόγια σως, το σησαμέλαιο, το αλάτι, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά για μισό λεπτό.
Προσθέτουμε τις φύτρες φασολιού και το φρέσκο κρεμμυδάκι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ