Μεσογειακή μακαρονάδα

ΥΛΙΚΑ:
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 4 φιλετάκια αντζούγιας
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • 1 κ.σ. κάπαρη
  • 1 κούπα κολοκυθάκι, ψιλοκομμένο
  • 1/4 κούπας ελιές κομμένες
  • 2 κούπες τοματάκια τσέρι
  • 1/2 κούπα φέτα τριμμένη
  • 3 κ.σ. μαϊντανός
  • 1 πακέτο σπαγγέτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε τα τοματίνια με 1 κ.σ. ελαιόλαδο, για 1 λεπτό, σε δυνατή φωτιά.
Στη συνέχεια, βάλτε τα τοματίνια στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 8 λεπτά. 
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε το σκόρδο, την αντζούγια και το μπούκοβο, σε μεσαία φωτιά, μέχρι να αποκτήσει το σκόρδο χρώμα, για περίπου 4 λεπτά. 
Προσθέστε την κάπαρη, το κολοκυθάκι, τις ελιές και μαγειρέψτε για 1 λεπτό. 
Προσθέστε στο τηγάνι τα τοματίνια μαζί με τα υγρά τους και τα μακαρόνια με 2 - 3 κ.σ. νερό από την κατσαρόλα που τα βράσατε.
Προσθέστε στο τηγάνι τη μισή φέτα και τον μισό μαϊντανό. Μετά από 1 λεπτό και αφού έχει δέσει η σάλτσα, μεταφέρετε σε πιατέλα και διακοσμήστε με την υπόλοιπη φέτα και τον μαϊντανό.
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ