Μαριναρισμένο λαυράκι

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΕΛΕΝΗ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
ΥΛΙΚΑ:
  • 500 γρ. λαβράκι
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 μικρή πιπεριά τσίλι
  • χυμός από 4 λάιμ
  • 2 κ.σ. χυμός πορτοκάλι
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 1 αβοκάντο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/4 κούπας κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόψτε το κρεμμύδι σε μέγεθος ζουλιέν και βάλτε το σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για 10 λεπτά.
Αφαιρέστε και στραγγίξτε καλά.
Κόψτε το λαβράκι σε κύβους και αναμείξτε σε ένα μπολ μαζί με το αλάτι, το χυμό λάιμ, το χυμό πορτοκάλι και την πιπεριά τσίλι.
Βάλτε το μπολ στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Κόψτε το αβοκάντο σε κύβους παρόμοιου μεγέθους με του λαβρακίου και ανακατέψτε μέσα στο μπολ.
Προσθέστε τον κόλιανδρο και το ελαιόλαδο και σερβίρετε είτε σκέτο ή πάνω σε μπρουσκετάκια ή τορτίγιες τραγανές.

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ