Μαλακά μπισκότα με βρώμη, μπανάνα και σοκολάτα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΕΛΕΝΗ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
ΥΛΙΚΑ:
  • 3 ώριμες μπανάνες
  • 2 κούπες βρώμη
  • 1 ½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ.γ. σόδα μαγειρικής
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 3 κ.γ. κανέλα
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • 1/2 κούπα μέλι ή 1 κούπα καστανή ζάχαρη
  • 3/4 κούπας σταγόνες σοκολάτας
  • 1 πορτοκάλι ξύσμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόψτε τις μπανάνες σε κομμάτια. Προσθέστε όλα τα υλικά στο μίξερ. Ανακατέψτε με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Σε ένα ταψί απλώστε μια λαδόκολλα και τοποθετήστε 1 κουταλιά από το μίγμα για κάθε μπισκότο.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 12 λεπτά μέχρι να αλλάξουν λίγο χρώμα. Τα μπισκότα συντηρούνται για 5 ημέρες σε ένα κλειστό βαζάκι.
 
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ