Hot dog με λουκάνικο από κοτόπουλο

ΥΛΙΚΑ:
  • 6 ψωμάκια για hot dog
  • 6 λουκάνικα Φρανκφούρτης ΝΙΚΑΣ από κοτόπουλο ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ
Για την ΒΒQ sauce:
  • 3/4 κούπας κέτσαπ
  • 3/4 κούπας καστανή ζάχαρη
  • 1/4 κούπας μέλι
  • 1 κ.γ. ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 1 κ.σ. Worcestershire sauce
  • 1/2 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
Για την sour cream:
  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. χυμό λάιμ
Για το τραγανό κρεμμύδι:
  • 2 κρεμμύδια, κομμένα ζουλιέν
  • αλεύρι
  • αλάτι και πιπέρι
  • 3 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • ηλιέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Για την ΒΒQ sauce:
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα κατσαρολάκι και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. 
Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Για την sour cream:
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Για τα τραγανά κρεμμύδια:
Βάζουμε τα κομμένα κρεμμύδια σε κρύο νερό για 10 λεπτά να φύγει η αψάδα.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι και ότι άλλο μπαχαρικό μας αρέσει.
Στεγνώνουμε τα κρεμμύδια με χαρτί και σιγά σιγά τα περνάμε από το αλεύρι να καλυφθούν.
Τα τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο, σε δόσεις, μέχρι να γίνουν τραγανά και αφαιρούμε πάνω σε χαρτί να απορροφήσει το λάδι.
Για τα hot dog:
Βράζουμε τα λουκάνικα για 6 - 8 λεπτά.
Αν έχουμε τρυπητό για μαγείρεμα στον ατμό, βάζουμε τα λουκάνικα πάνω από τα ψωμάκια να ζεσταθούν και να πάρουν υγρασία, αλλιώς τα ζεσταίνουμε στον φούρνο.
Γεμίζουμε τα ψωμάκια με τα υλικά μας και απολαμβάνουμε.
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ