Φετουτσίνι αλφρέντο

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 πακέτο φετουτσίνι
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
  • 1 αυγό
  • 1 κ.γ. κορν φλάουρ
  • ξύσμα λεμονιού
  • 1/2 κ.γ. πιπέρι
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τα φετουτσίνι σε όσο πιο λίγο νερό μπορούμε. Κρατάμε 2 κούπες από το νερό και ανακατεύουμε τα φετουτσίνι με το βούτυρο για να μην κολλήσουν.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα την παρμεζάνα, την κρέμα γάλακτος, το αυγό, το κορν φλάουρ, το ξύσμα και το πιπέρι, μαζί με το νερό από τα μακαρόνια.
Στην ίδια κατσαρόλα που βράσαμε τα μακαρόνια, μαγειρεύουμε την σάλτσα, σε μεσαία φωτιά, μέχρι να πήξει.
Προσθέτουμε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το σχοινόπρασο ή όποιο άλλο μυρωδικό μας αρέσει και σερβίρουμε.
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ