Chocolate chip cookie στο τηγάνι

ΥΛΙΚΑ:
  • 225 γρ. βούτυρο
  • 120 γρ. ζάχαρη
  • 220 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 2 κ.σ. σοκολατούχο γάλα σε σκόνη
  • 1 κ.σ. βανίλια
  • 2 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. μπέικιν σόδα
  • 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 πρέζα κανέλα
  • 1 αυγό
  • 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 340 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα τριμμένη (μπορεί και να είναι ανάμικτες σοκολάτες)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ να ομογενοποιηθούν, εκτός από το αυγό το αλεύρι και τη σοκολάτα.
Προσθέτουμε το αυγό και αφού απορροφηθεί τελείως, προσθέτουμε όλο το αλεύρι και την σοκολάτα.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι διαμέτρου 28 εκατοστών, αλείφουμε με βούτυρο όλη την επιφάνεια και απλώνουμε τη ζύμη να πάει παντού.
Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει για τουλάχιστον 30 λεπτά. 
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ