Buritto

ΥΛΙΚΑ:

 
  • 6 - 8 κ.σ. καλαμποκέλαιο
  • 500 γρμ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια (λιωμένα στο multi με λίγο νερό)
  • 1 κ.γ. μπαχάρι
  • 2 κ.σ. μεξικάνικο mix
  • 1 - 2 πακέτα tortillas ή 10 αραβικές πιτούλες


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το καλαμποκέλαιο να ζεστάνει για λίγο και προσθέτουμε τον κιμά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ψηθεί και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
Σκεπάζουμε το καπάκι για 2 λεπτά περίπου μέχρι να ασπρίσει το κρεμμύδι μας.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας και τα αφήνουμε να σιγοψηθεί για 10 λεπτά.
Μόλις κρυώσει ο κιμάς, βάζουμε περίπου 1 με 2 κουταλιές της σούπας κιμά στην πίτα μας και την σερβίρουμε.


WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ