ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
 
ΥΛΙΚΑ:
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  • 25 ml ελαιόλαδο
  • ξύσμα από 2 λεμόνια
  • 100 ml ξινόγαλα
  • 1 κουταλιά της σούπας κύμινο
  • 1 κουταλιά της σούπας γκαράμ μασάλα
  • 1 κουταλιά της σούπας κουρκουμά (τουρμερίκ)
  • 300 γρμ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 4 στήθη κοτόπουλο κτυπημένα για να έχουν το ίδιο πάχος παντού
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Μαρινάρουμε τα κοτόπουλα για 3 ώρες. Στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας, λαδώνουμε και ψήνουμε στο BBQ.