ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΡΛΟΥ

Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά

ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα):
1 πακέτο χυλοπιτάκι
1 ματσάκι βασιλικός, ψιλοκομμένος
4 ντομάτες ώριμες, σε κυβάκια
2 πιπεριές, σε κυβάκια
1 μελιτζάνα, σε κυβάκια
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1/2 φλ. ελαιόλαδο
2 κολοκυθάκια, σε κυβάκια
2 κ.σ. Flora
1 σπιτικός ζωμός Knorr μυρωδικών
λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το flora και αχνίζουμε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια, τις πιπεριές και τις μελιτζάνες για 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το σπιτικό ζωμό και τα αχνίζουμε όλα μαζί για άλλα πέντε λεπτά. Ρίχνουμε τα μυρωδικά, προσθέτουμε το χυλοπιτάκι και 4 ποτήρια ζεστό νερό, αλατίζουμε το φαγητό και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά, σε μέτρια φωτιά με την κατσαρόλα σκεπασμένη, μέχρι να μελώσει το φαγητό. Αφήνουμε το φαγητό να σταθεί για 5 λεπτά και το σερβίρουμε με τριμμένη ξερή μυζήθρα.

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ