ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΥΛΙΚΑ:
Για τα κεφτεδάκια:
1 κιλό κιμάς κοτόπουλο
250 γρμ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
350 γρμ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένη σε γάλα
1 κ.σ. σάλτσα sweet chili sauce
2 κ.σ. φρέσκο χυμό ντομάτας
2 αυγά
χυμός από 1 λεμόνι
1 κ.σ. ρίγανη ξερή
1/2 ματσάκι μυρώνι ψιλοκομμένο
75 ml ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
αλεύρι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Για τα κεφτεδάκια:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο για 6 - 7 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες. Μεταφέρουμε σε ένα μίξερ και ζυμώνουμε για 4 λεπτά. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια περίπου 30γρμ. το καθένα. Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε φριτέζα για 4 λεπτά στους 180 βαθμούς.

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ