Το σταθερό σας ραντεβού σε έναν κόσμο που αλλάζει!
 
Η Ελένη Μενεγάκη, η παρέα της – και δική σας παρέα πια, εδώ και χρόνια – είναι εκεί: ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Αντωνία Καλλιμούκου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Τάσος Τεργιάκης,  η Άση Μπήλιου και ο Βασίλης Καλλίδης. Μια μικρή «οικογένεια».
 
Μαζί βλέπουμε: συνεντεύξεις με πρόσωπα που όλοι αγαπάμε, κουβέντες με ανθρώπους της διπλανής πόρτας που έχουν μια ωραία ιστορία να μας πουν, πρακτικές, χρηστικές συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Μιλάμε για αστρολογία, μόδα, ομορφιά, σχέσεις, παιδί, σινεμά, Internet – εν ολίγοις, ό,τι συζητάμε όλοι στα σπίτια μας, στις παρέες μας, με τους φίλους μας. Μαγειρεύουμε, τρώμε, χορεύουμε και  τραγουδάμε,παίζουμε, γελάμε και προβληματιζόμαστε.
 
Αλλά πάντα με τον – οικείο πια σε όλους σας - τρόπο της Ελένης Μενεγάκη: γλυκά και ανάλαφρα, με αλήθεια, χιούμορ και αμεσότητα, κλείνοντας το μάτι στην καλή – και την καλύτερη - πλευρά των πραγμάτων. Απλά και αβίαστα. Όπως συμβαίνουν τα πράγματα στην αληθινή ζωή.
 
Αρχισυνταξία : Ελένη Γελαλή