Εδώ είμαστε κυρία μου!

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε σκληρός όπως πάντα! Σε μια εποχή που σηματοδοτεί καυτές εξελίξεις, ήρθε για να ανοίξει το καπάκι της κατσαρόλας που βράζει. Δείτε όλες τις εκπομπές στο WEB TV.      
 
Βάζοντας στο στόχαστρο της σάτιράς του την πολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, και λέγοντας μεγαλόφωνα αυτά που οι υπόλοιποι σκέφτονται. Με τη διεισδυτική του ματιά, τα εύστοχα σχόλιά του, το ανατρεπτικό, καυστικό χιούμορ του και τους προσκεκλημένους του, ψυχαγωγεί, συγκινεί αλλά και προβληματίζει. Ο μοναδικός σατιρικός λόγος του, τα ανατρεπτικά βίντεο, τα σκετς εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, φωνάζουν τις σκέψεις μας. Δείτε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής εδώ.
Για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα, τη σαιζόν 2012-2013 ο Αlpha καινοτόμησε μέσα από το Αλ Τσαντίρι Νιουζ Αfter, αναδεικνύοντας τη δυνατή σχέση αλληλεπίδρασης της τηλεόρασης και του διαδικτύου. Ο Λάκης κατόρθωσε με πρωτοφανή επιτυχία να χαράξει πορεία και να τολμήσει να δημιουργήσει ένα διαφορετικό δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ και κυρίως τους νέους. Σε αυτό το εγχείρημα είχε συνοδοιπόρους τους χρήστες του διαδικτύου και του Alpha Mobile App, οι οποίοι σφράγισαν αυτή την προσπάθεια βάζοντας φωτιά στους server. Με απόλυτη ελευθερία, χωρίς λογοκρισία, χωρίς φίμωση, ο Λάκης σέρφαρε για τρεις Τρίτες από τις 23:00, στους υπολογιστές, τα smartphones και τα tablets μας. Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ After προβλήθηκε αποκλειστικά μέσω live streaming, καθώς και στο Alpha Mobile App, τη δωρεάν εφαρμογή του Alpha για smartphones και tablets. Δείτε τις Web Exclusive εκπομπές εδώ.