Από την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 18:00 και κάθε Παρασκευή, τα παιδία παίζει στο Άκου τι είπαν! για φιλανθρωπικό σκοπό.
 
Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι και στο Άκου τι είπαν!, δίνοντας απαντήσεις αυθόρμητες, με φαντασία και χιούμορ.
 
Κάθε Παρασκευή, παιδιά άνω των 10 ετών μπαίνουν σε πεντάδες και έρχονται για να παίξουν με στόχο το έπαθλο των €5.000, που θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής τους.
 

 
 
Εδώ γράφουν ιστορία οι πεντάδες
 
 
Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και όλοι μας απάντησαν: να συνεχίσει το Άκου τι είπαν!!
Ύστερα από απαίτηση του κοινού λοιπόν, το τηλεπαιχνίδι που μπλέκει λογική και φαντασία έρχεται για τρίτη χρονιά στον Alpha! 
 
Ο Χρήστος Φερεντίνος θα συνεχίσει να τα βλέπει όλα... πενταπλά, απευθύνοντας καθημερινά, με τον μοναδικό του τρόπο, την ίδια πρόκληση στους διαγωνιζόμενους: Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις.
 
Ερωτήσεις ανατρεπτικές, απαντήσεις απρόβλεπτες. 
Γιατί η κοινή λογική θέλει τόλμη, ρίσκο και χιούμορ.
 
Αυτή τη σεζόν, όμως, κάποιες ερωτήσεις θα έχουν... φύλο! Τι έχουν απαντήσει 100 γυναίκες; Ποιες μπορεί να είναι οι απαντήσεις 100 ανδρών; Το να προβλέψεις σωστά γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Το παιχνίδι αλλάζει πίστα!
 
Κάθε απόγευμα, δύο πεντάδες - οικογένειες, συγγενείς, φίλοι, γείτονες, συμμαθητές, συνάδελφοι, εσείς - αναμετρώνται με την κοινή γνώμη. Μία μόνο θα νικήσει, μία θα διεκδικήσει 5.000€
 
Το παιχνίδι, που έγινε το καθιερωμένο απογευματινό μας χαμόγελο, επιστρέφει.
 
Άκου τι είπαν!: Καθημερινά στις 18:00, στον Alpha!