100 Έλληνες έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις στις πιο απλές καθημερινές ερωτήσεις. Ποιος θα καταφέρει να τρυπώσει στο μυαλό τους και να βρει τις δημοφιλέστερες; Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις δεν χρειάζονται, κοινή λογική, φαντασία και μπόλικο χιούμορ, όμως, ναι!
 
 
  
Ο πρώτος κύκλος της εκπομπής Άκου τι είπαν! ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Με σύνθημα τη γνωστή πλέον φράση: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…», τα απογεύματά μας γέμισαν με χιούμορ, αυτοσαρκασμό, αβίαστο γέλιο και πολλή αγωνία! Περισσότερες από 1.700 ανατρεπτικές ερωτήσεις για τα πιο απλά καθημερινά ζητήματα προκάλεσαν πνεύμα συνεργασίας ή… σκέτης αντιλογίας ανάμεσα στους παίκτες.
 
Συνολικά, 160 πεντάδες πέρασαν από το πλατό του Άκου τι είπαν! σε 80 αναμετρήσεις, και δοκίμασαν τις επιδόσεις τους στην πρόβλεψη της κοινής γνώμης. Ανάμεσά τους και τέσσερις πεντάδες απρόβλεπτες και ξεκαρδιστικές που άφησαν ιστορία… για καλό σκοπό: oι ομάδες των Μες στην καλή χαρά, Δέστε Τους!, Ελένη και Happy Day στον Alpha.  
 
Μεγάλοι νικητές της σεζόν αναδείχθηκαν Τα Καλά Παιδιά που κατάφεραν να «τρυπώσουν» στο μυαλό του κόσμου και να φύγουν με το μεγάλο έπαθλο των 15.000 ευρώ, ενώ 14 ακόμη ομάδες πρόβλεψαν σωστά τον σφυγμό της κοινής γνώμης και κέρδισαν από 5.000 ευρώ η κάθε μία.
 
Τον δικό του ρόλο στο παιχνίδι είχε και το ζωντανό κοινό που πυροδότησε τις αναμετρήσεις και ανέβασε ακόμη περισσότερο την αδρεναλίνη. Περίπου 2.000 άτομα βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής για να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα.
 
Οι αιτήσεις για την επόμενη σεζόν ξεπερνούν τις 8.000 μέχρι αυτή τη στιγμή!          
 
Οι πεντάδες θα γράψουν και πάλι ιστορία στον Alpha!