ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΗΣ 
 
Κυριακή 25/02 - 15:45
 
Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1973
 
Σε μια πολυκατοικία των Αθηνών, σε διπλανά διαμερίσματα που συγκοινωνούν με ένα μπαλκόνι, ζουν δύο περίεργα ζευγάρια. Στο ένα μένουν δύο άνδρες και στο άλλο δύο γυναίκες. Έτσι έχουν νοικιαστεί και έτσι πιστεύει κι όλος ο κόσμος – ακόμη και ο θυρωρός. Στην πραγματικότητα, όμως, τα δύο διαμερίσματα φιλοξενούν δύο ανδρόγυνα, που κρατούν κρυφούς τους γάμους τους, επειδή οι γυναίκες είναι αεροσυνοδοί και η αεροπορική εταιρεία δεν επιτρέπει το γάμο στις αεροσυνοδούς.
Η κατάσταση αυτή περιπλέκεται ξαφνικά και η μια παρεξήγηση διαδέχεται την άλλη, μέχρι τη στιγμή που μία αεροπειρατεία δεν… πραγματοποιείται και η μη πραγματοποίησή της βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Η αποκάλυψη του μυστικού τους όχι μόνο δεν έχει δυσμενείς συνέπειες, αλλά και η αμοιβή που εδόθη για την …αεροπειρατεία που δεν έγινε, βελτιώνει και τα οικονομικά τους, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να εργάζονται πλέον οι γυναίκες.
 
 
Σενάριο: Ασημάκης Γιαλαμάς-Κώστας Πρετεντέρης
Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης
Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Καίτη Παπανίκα, Γιάννης Βογιατζής, Έλια Καλλιγεράκη, Νίκος Ρίζος, Σταύρος Ξενίδης, Ρίτα Μπενσουσάν, Μαρίκα Κρεβατά.
Διάρκεια: 97 λεπτά
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ