ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ
Δευτέρα 21:50
 
O Τσότρας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του κάποιους παίχτες της ομάδας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όταν το μαθαίνει ο Μπάμπης, επιτάσσει το μαγαζί του και το παραχωρεί στον πιο  ακατάλληλο άνθρωπο του νομού.  Παράλληλα, κάνει την εμφάνισή του ο Αλέκος Γάτος, παίχτης- προπονητής και πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας  της Ραχούλας  στον επόμενο αγώνα. Προτείνει στον Μπάμπη,  τον Άρη και τη Μαργαρίτα να τους χαρίσει το μεταξύ τους  παιχνίδι, για να εκδικηθεί το Σκυρογιάννη, με τον οποίο έχουν  προηγούμενα. Ο Άρης αρνείται πεισματικά, όμως ο Μπάμπης έχει άλλα σχέδια. Εν τω μεταξύ, η Σαββούλα, πονηρά σκεπτόμενη,  προτείνει να δώσει στη Λένα αποζημίωση, μετά την παραίτησή της από την βιοτεχνία,  ενώ η Ζίτσα με το Ζλάταν προσπαθούν να επωφεληθούν από  την απουσία ταβέρνας πλέον, στο χωριό.    

 
 
 
Δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος.
Δύο ποδοσφαιρικές ομάδες.
Ένα τεράστιο έπαθλο!
Όλα παίζονται αυτήν τη σεζόν!
Ραχούλα: Ένα χωριό με ιστορία, χωρίς λεφτά και με μια ομάδα που έχει ψυχή.
Παραδείσι: Ένα χωριό που έχει λεφτά. Τίποτε άλλο.  
 
Στην μια μεριά του γηπέδου ο Αστέρας. Η ιστορική επαρχιακή ομάδα της Ραχούλας με πρόεδρο και εμψυχωτή τον τσιγκούνη Μπάμπη Καραγκούνη, η οποία χωρίς παπούτσια και μπάλες δέχεται τις ήττες με όποια αξιοπρέπεια της έχει απομείνει. Φέτος, όμως, τα ψέματα τελειώνουν. Φέτος υπάρχει σαν έπαθλο ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που όποιος το κερδίσει, σώζεται!
Από την άλλη το αδίστακτο Παραδείσι και η ομάδα του «Κεραυνός» με επικεφαλής τον φθονερό Ανέστη Σκυρογιάννη και την αιμοβόρα γυναίκα του, την Γιώτα, που χρησιμοποιούν όλα τα νόμιμα και παράνομα μέσα για να εξαφανίσουν οριστικά τη Ραχούλα!
Οι κάτοικοι της Ραχούλας συσκέπτονται και αποφαίνονται ότι «αν δεν φας θεριό, δεν θεριεύεις». Ο μόνος που μπορεί να τους βοηθήσει είναι ο Άρης Ζαγορίτης. Ένας πρώην προπονητής της Α’ Εθνικής με αρχές που δεν τις προδίδει ποτέ και καμιά φορά τις εκφράζει με… μπουνιές.  
Θα τον πείσουν να επιστρέψει στο χωριό και να τους βοηθήσει ή μήπως τελικά ο έρωτας θα το πετύχει;
 
Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Σουξές, Δανάη Λουκάκη, Παναγιώτης Νάτσης, Ηρώ Πεκτέση, Αμαλία Αρσένη, Μαρία Πετεβή, Μιχάλης Αβρατόγλου, Πένυ Αγοραστού, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Λεωνίδας Μαράκης, Βαγγέλης Ρωμνιός, Πέτρος Ιωάννου, κ.ά.
 
 
Στον ρόλο του Ανέστη Σκυρογιάννη ο Δάνης Κατρανίδης
Στον ρόλο της Γιώτας Σκυρογιάννη η Υρώ Μανέ.
 
Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς. Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Κρητικού.
 
Εκτέλεση παραγωγής ABC productions.