ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ: ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
 
Δες το και στο www.alphatv.gr/live
 
Κυριακή 01/04 - 23:45
4.7  ?
Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2007
 
Ο Νικ αφήνει πίσω του τη στρατιωτική ζωή για να επιστρέψει στην επαρχιακή πόλη που γεννήθηκε. Εκεί διαπιστώνει ότι ο πατέρα του, που είναι ο σερίφης της πόλης, έχει προβλήματα με μια άγρια συμμορία, που τρομοκρατεί τους κατοίκους για να τους αναγκάσει να πουλήσουν τις επιχειρήσεις τους προς δικό της όφελος. Όταν ο Χάρβεϊ Μόρρις, αρχηγός της συμμορίας, σκοτώσει τον σερίφη πατέρα του, ο Νικ δεν έχει άλλα περιθώρια. Με τη βοήθεια μιας πράκτορος του FBI, θα φορέσει το αστέρι του σερίφη και θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τον έλεγχο της πόλης. Ξέρει ότι έχει το δίκιο με το μέρος του, και αυτό θα είναι αρκετό για ό,τι ακολουθήσει...
 
Συνέχεια της ομώνυμης επιτυχίας, με πρωταγωνιστή τον τηλεοπτικό ΗΡΑΚΛΗ, Κέβιν Σόρμπο, σε μια ταινία αδρεναλίνης και έντασης, όπου η δικαιοσύνη δεν επιβάλλεται, αλλά κερδίζεται. 
 
 
Σκηνοθεσία: Τριπ Ριντ
Σενάριο: Τζο Χάλπιν, Μπράιαν Στράσμαν
Ηθοποιοί: Κέβιν Σόρμπο, Χάλεϊ Ραμ, Ρίτσαρντ Ντίλαρντ, Υβέτ Νιπάρ, Τζένη Σέικσαφτ

Διάρκεια: 87 λεπτά

 
 
 

Η βαθμολογία της ταινίας προκύπτει από ελεύθερη ψηφοφορία των χρηστών του IMDb.
Aπό το Wikipedia: H Internet Movie Database (IMDb) (στα ελληνικά: Διαδικτυακή Βάση Δεδομένων Ταινιών) είναι μία διαδικτυακή βάση δεδομένων με πληροφορίες για ηθοποιούς, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παρουσιαστές της τηλεόρασης,video games και συντελεστές παραγωγής ταινιών ή προγραμμάτων. Είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο Internet.
 

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΕ;

ΕΛΕΝΗ
Τζουράσικ παρκ» & «Βασικός ύποπτος»
ΕΛΕΝΗ
«Οι εκδικητές», «Η ζουγκλοπαρέα» & «Απάτη σε μαύρο φόντο»
ΕΛΕΝΗ
«Rampage: Το απόλυτο χάος» & «Η προσβολή»
ΕΛΕΝΗ
«Ο ήλιος του μεσονυχτίου»

Pages

TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ