ΧΟΜΠΙΤ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ
 
Δες το και στο www.alphatv.gr/live
 
Τετάρτη 07/03 - 23:50
7.4  ?
 
Μετά την ανάκτηση του Βασιλείου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και
οι δεκατρείς Νάνοι έχουν ανοίξει, άθελά τους, τις πύλες τής καταστροφής. Κυριευμένος από οργή, ο Νοσφιστής δεν αργεί να ξεδιπλώσει τις πραγματικές του διαθέσεις και εξαπολύει επίθεση στους κατοίκους της Λιμνούπολης, ενώ την ίδια στιγμή, ο Θόριν Δρύασπις αποφασίζει ότι τα πλούτη είναι πιο σημαντικά από την τιμή και τη φιλία. Ωστόσο, ο Γκάνταλφ ξέρει ότι τα χειρότερα είναι ακόμα μπροστά. Και δεν θα αργήσει να επιβεβαιωθεί, όταν καταλάβει ότι στρατιές από Όρκς κατευθύνονται απειλητικά προς το Βουνό της Μοναξιάς υπό τις διαταγές του άσπονδου εχθρού του, Σάουρον. Το δίλημμα που ανοίγεται, τώρα, μπροστά στη φυλή των Νάνων, των Ξωτικών και των Ανθρώπων είναι πλέον ξεκάθαρο: είτε θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε θα καταστραφούν. Ήδη τα τύμπανα του πολέμου αντηχούν από άκρη σε άκρη, ενώ η επική Μάχη των Πέντε Στρατών για το μέλλον της Μέσης Γης είναι πλέον προ των πυλών…. 
Υποψήφια για Όσκαρ® στις τεχνικές κατηγορίες, η ταινία άγγιξε, όπως και οι προηγούμενες, το 1 δις σε εισπράξεις διεθνώς, ικανοποιώντας για άλλη μια φορά τους πιστούς θαυμαστές  του Τόλκιν και της κινηματογραφικής εποποιίας των Χόμπιτ.
 
   

Η βαθμολογία της ταινίας προκύπτει από ελεύθερη ψηφοφορία των χρηστών του IMDb.
Aπό το Wikipedia: H Internet Movie Database (IMDb) (στα ελληνικά: Διαδικτυακή Βάση Δεδομένων Ταινιών) είναι μία διαδικτυακή βάση δεδομένων με πληροφορίες για ηθοποιούς, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παρουσιαστές της τηλεόρασης,video games και συντελεστές παραγωγής ταινιών ή προγραμμάτων. Είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο Internet.
 

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΕ;

ΕΛΕΝΗ
Τζουράσικ παρκ» & «Βασικός ύποπτος»
ΕΛΕΝΗ
«Οι εκδικητές», «Η ζουγκλοπαρέα» & «Απάτη σε μαύρο φόντο»
ΕΛΕΝΗ
«Rampage: Το απόλυτο χάος» & «Η προσβολή»
ΕΛΕΝΗ
«Ο ήλιος του μεσονυχτίου»

Pages

TOSPIRTO.NET
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Ο Ant-Man και η Σφήκα
TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

TOSPIRTO.NET
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Ο Ant-Man και η Σφήκα
TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ