ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΜΕ
 
Σάββατο 11/11 - 22:15
5.8  ?
Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2006
 
Ο Γκάρι και η Μπρουκ ξεκινούν τη σχέση τους με τις καλύτερες προοπτικές. Η απόφασή τους να αγοράσουν μαζί ένα νέο σπίτι, θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά. Τόσο κοντά όμως, που θα κάνει πιο αισθητά και αυτά που τους εκνευρίζουν. Έτσι η ανάγκη του Γκάρι να βλέπει αθλητικά, να παίζει playstation και να αποφεύγει τις δουλειές του σπιτιού αποκτούν τώρα μια άλλη διάσταση, τόση, όση αποκτά και η τελειομανία, η σχολαστικότητα και ο έλεγχος που θέλει να έχει στα πάντα η Μπρουκ. Αυτά ακριβώς είναι που θα βγουν στην επιφάνεια μετά τον τελευταίο καβγά τους, φυσικά μαζί με άλλα τόσα που έκρυβαν εδώ και καιρό κάτω από το χαλί. Η Μπρουκ, λοιπόν, δεν αργεί να πάρει την απόφαση να… τα χαλάσουν! Ποιος είναι όμως αυτός που δικαιούται να κρατήσει το σπίτι που έφτιαξαν και οι δύο με τόση αγάπη και μεράκι, και ποιος θα πρέπει να το εγκαταλείψει; Η απάντηση θα δοθεί μετά την επική μάχη που ξεκινά ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Στο εξής, τα υποχθόνια τεχνάσματα, οι ύπουλες τρικλοποδιές και τα πισώπλατα μαχαιρώματα θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Τελικός στόχος, η εξάντληση της υπομονής του αντιπάλου μέχρι τελικής πτώσης. Και όποιος αντέξει…
 
Μια αντισυμβατική κομεντί, που δεν φοβάται να αποτυπώσει την πραγματική κατάσταση δύο ανθρώπων που πραγματικά δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο, ενώ είναι αναγκασμένοι να ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Μεγάλο εισπρακτικό χιτ και μια ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό τους για δύο από τους πιο επιτυχημένους σταρ του είδους.   
 
Σκηνοθεσία: Πέιτον Ριντ
Σενάριο: Τζέρεμι Γκάριλικ, Τζέι Λάβεντερ, Βινς Βον
Ηθοποιοί: Τζένιφερ Άνιστον,  Βινς Βον, Τζόι Λόριν Άνταμς, Τζούντι Ντέιβις, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Τζον Φαβρό
 

Η βαθμολογία της ταινίας προκύπτει από ελεύθερη ψηφοφορία των χρηστών του IMDb.
Aπό το Wikipedia: H Internet Movie Database (IMDb) (στα ελληνικά: Διαδικτυακή Βάση Δεδομένων Ταινιών) είναι μία διαδικτυακή βάση δεδομένων με πληροφορίες για ηθοποιούς, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παρουσιαστές της τηλεόρασης,video games και συντελεστές παραγωγής ταινιών ή προγραμμάτων. Είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο Internet.
 

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΕ;

ΕΛΕΝΗ
Τζουράσικ παρκ» & «Βασικός ύποπτος»
ΕΛΕΝΗ
«Οι εκδικητές», «Η ζουγκλοπαρέα» & «Απάτη σε μαύρο φόντο»
ΕΛΕΝΗ
«Rampage: Το απόλυτο χάος» & «Η προσβολή»
ΕΛΕΝΗ
«Ο ήλιος του μεσονυχτίου»

Pages

TOSPIRTO.NET
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Ο Ant-Man και η Σφήκα
TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

TOSPIRTO.NET
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Ο Ant-Man και η Σφήκα
TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ