ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ 2: ΜΕΡΑ ΚΡΙΣΗΣ
 
Κυριακή 10/12 - 00:15
8.5  ?
Ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 1991
 
 
Πάνω από δέκα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που η Σάρα Κόνορ αντιμετώπισε τον Εξολοθρευτή, που ήρθε από το μέλλον για να την σκοτώσει πριν γεννήσει το γιο της, Τζον Κόνορ. Τώρα, ένα νέο είδος cyborg, κατασκευασμένο από υγρό μέταλλο, πιο εξελιγμένο και πιο απειλητικό, έρχεται στη Γη για να ολοκληρώσει την καταστροφή εναντίον της Σάρας και του γιου της, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Αυτή τη φορά όμως, η Αντίσταση θα στείλει κι αυτή έναν αντίστοιχο προστάτη για να τους υπερασπίσει. Ο νέος Εξολοθρευτής δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο και η μάχη που θα δοθεί θα είναι ακόμα πιο επική και ανελέητη, από όσο θα μπορούσε να συλλάβει το μυαλό ενός… ανθρώπου!
 
Η ταινία που οδήγησε τα οπτικά εφέ σε άλλο επίπεδο, αποτέλεσε πρωτοπορία για την τεχνολογία του CGI, ενώ ήταν η πρώτη που αποτύπωσε την ανθρώπινη κίνηση με τρόπο ψηφιακό. Τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, κέρδισε 4 Όσκαρ® στις τεχνικές κατηγορίες, και έκτοτε φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των καλύτερων ταινιών δράσης και επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών! 
 
 
 
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον
Σενάριο: Τζέιμς Κάμερον, Γουίλιαμ Γουίσερ 
Ηθοποιοί: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Λίντα Χάμιλτον, Ρόμπερτ Πάτρικ, Έντουαρντ Φέρλονγκ
 
 
 

Η βαθμολογία της ταινίας προκύπτει από ελεύθερη ψηφοφορία των χρηστών του IMDb.
Aπό το Wikipedia: H Internet Movie Database (IMDb) (στα ελληνικά: Διαδικτυακή Βάση Δεδομένων Ταινιών) είναι μία διαδικτυακή βάση δεδομένων με πληροφορίες για ηθοποιούς, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παρουσιαστές της τηλεόρασης,video games και συντελεστές παραγωγής ταινιών ή προγραμμάτων. Είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο Internet.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΕ;

ΕΛΕΝΗ
Τζουράσικ παρκ» & «Βασικός ύποπτος»
ΕΛΕΝΗ
«Οι εκδικητές», «Η ζουγκλοπαρέα» & «Απάτη σε μαύρο φόντο»
ΕΛΕΝΗ
«Rampage: Το απόλυτο χάος» & «Η προσβολή»
ΕΛΕΝΗ
«Ο ήλιος του μεσονυχτίου»

Pages

TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ