Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ
 
Δες το και στο www.alphatv.gr/live
 
Παρασκευή 13/04 - 02:00
8.0  ?
Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 1988
 
Ο Τσάρλυ, ένας φιλόδοξος και περιπετειώδης νέος, που εργάζεται στον ανταγωνιστικό κόσμο του χρηματιστηρίου, μαθαίνει ότι ο πατέρας του, με τον οποίο δεν είχε καλές σχέσεις, έχει πεθάνει. Η κληρονομιά που του αφήνει είναι κυρίως ένα κάμπριο αυτοκίνητο, αλλά τον αποκλείει από τα 3 εκατομμύρια δολάρια που φαίνεται να προορίζονται για έναν άγνωστο δικαιούχο. Σύντομα, ο Τσάρλυ αρχίζει να ψάχνει την ταυτότητα του δικαιούχου που του «έφαγε» όλα τα λεφτά, αλλά έκπληκτος διαπιστώνει ότι πρόκειται για έναν αδελφό, τον Ρέιμοντ, του οποίου την ύπαρξη δεν γνώριζε ως τώρα. Η έκπληξή του είναι ακόμα μεγαλύτερη, όταν μαθαίνει ότι αυτός ο άγνωστος αδελφός νοσηλεύεται σε ίδρυμα για αυτιστικούς…
 
Τέσσερα Όσκαρ® (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Α΄ Ανδρικού Ρόλου), ανάμεσα σε άλλα βραβεία και υποψηφιότητες, για μια καθηλωτική ταινία που είναι πολύ περισσότερα πράγματα από μια απλή κινηματογραφική εμπειρία.
 
 
 
Σκηνοθεσία: Μπάρυ Λέβινσον                  
Σενάριο: Μπάρυ Μόροου, Ρόναλντ Μπας
Ηθοποιοί: Ντάστιν Χόφμαν, Τομ Κρούζ, Βαλέρια Γκολίνο, Τζέραλντ Μόλεν
Διάρκεια: 125 λεπτά
 

Η βαθμολογία της ταινίας προκύπτει από ελεύθερη ψηφοφορία των χρηστών του IMDb.
Aπό το Wikipedia: H Internet Movie Database (IMDb) (στα ελληνικά: Διαδικτυακή Βάση Δεδομένων Ταινιών) είναι μία διαδικτυακή βάση δεδομένων με πληροφορίες για ηθοποιούς, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παρουσιαστές της τηλεόρασης,video games και συντελεστές παραγωγής ταινιών ή προγραμμάτων. Είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο Internet.
 

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΕ;

ΕΛΕΝΗ
Τζουράσικ παρκ» & «Βασικός ύποπτος»
ΕΛΕΝΗ
«Οι εκδικητές», «Η ζουγκλοπαρέα» & «Απάτη σε μαύρο φόντο»
ΕΛΕΝΗ
«Rampage: Το απόλυτο χάος» & «Η προσβολή»
ΕΛΕΝΗ
«Ο ήλιος του μεσονυχτίου»

Pages

TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ