ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
 
 
Σάββατο 06/01 - 24:00
7.0 ?
Ρομαντική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2007
 
Ο Μπεν, ένας τύπος λίγο γκαφατζής, λίγο σε παρατεταμένη εφηβεία, λίγο… άνεργος, είναι το ακριβώς αντίθετο της Άλισον, μιας πανέμορφης και ανερχόμενης δημοσιογράφου. Συνεπώς, η τυχαία συνάντησή τους σε ένα μπαρ, το φλερτ, το μεθύσι και η καυτή νύχτα που θα ακολουθήσει, είναι όλα όσα θα μπορούσαν να μοιραστούν οι δυο τους σε αυτό τον κόσμο και τίποτα περισσότερο. Όταν, λοιπόν, ο Μπεν δεχτεί μερικές εβδομάδες μετά ένα τηλέφωνο από την Άλισον, δεν είναι ακριβώς για να επαναλάβουν την ερωτική τους περιπέτεια. Ο λόγος που τον καλεί, είναι για να του πει ότι είναι έγκυος στο μωρό του. Τώρα ο Μπεν, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή του, καλείται να σκεφτεί κάποια πράγματα σοβαρά. Θα περάσει άραγε στην απέναντι πλευρά της ενήλικης και υπεύθυνης ζωής ή θα παραμείνει κολλημένος στη χαώδη ανεμελιά του εργένη, παρέα με τα φιλαράκια του; Όσο σοβαρά κι αν είναι όμως τα πράγματα, άλλο τόσο ξεκαρδιστικά μπορεί να αποδειχτούν για δύο ανθρώπους τόσο αντίθετους στις προοπτικές τους.
 
Μετά τη σαρωτική επιτυχία της ταινίας «Παρθένος ετών 40», ο Τζαντ Άπατοου επιστρέφει με άλλη μια γλυκόπικρη, όσο και ξεκαρδιστική κωμωδία, που σημείωσε τεράστια κινηματογραφική και εμπορική επιτυχία.
 
 
Σκηνοθεσία: Τζαντ Άπατοου
Σενάριο: Τζαντ Άπατοου
Ηθοποιοί: Σεθ Ρότζεν, Κάθριν Χέιλ, Πολ Ραντ, Λέσλι Μαν
Διάρκεια: 119
 
 
  

Η βαθμολογία της ταινίας προκύπτει από ελεύθερη ψηφοφορία των χρηστών του IMDb.
Aπό το Wikipedia: H Internet Movie Database (IMDb) (στα ελληνικά: Διαδικτυακή Βάση Δεδομένων Ταινιών) είναι μία διαδικτυακή βάση δεδομένων με πληροφορίες για ηθοποιούς, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παρουσιαστές της τηλεόρασης,video games και συντελεστές παραγωγής ταινιών ή προγραμμάτων. Είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο Internet.
 

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΕ;

ΕΛΕΝΗ
Τζουράσικ παρκ» & «Βασικός ύποπτος»
ΕΛΕΝΗ
«Οι εκδικητές», «Η ζουγκλοπαρέα» & «Απάτη σε μαύρο φόντο»
ΕΛΕΝΗ
«Rampage: Το απόλυτο χάος» & «Η προσβολή»
ΕΛΕΝΗ
«Ο ήλιος του μεσονυχτίου»

Pages

TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ