ΗΡΑΚΛΗΣ
 
 
 
Δες το και στο www.alphatv.gr/live
 
Κυριακή 11/03 - 21:00
6.0  ?
Ιστορική περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2014
 
Ο θρυλικός Ηρακλής έχει έρθει σε ρήξη με τους θεούς αλλά και με τον ίδιο τον εαυτό του, αφού οι τύψεις για τον αφανισμό της οικογένειάς του τον κυνηγούν ανελέητα. Προσπαθώντας να νικήσει τους προσωπικούς του δαίμονες, προσφέρει τις υπηρεσίες του ως μισθοφόρος μαζί με τους άξιους συντρόφους του, τους Αμφιάραο, Αυτόλυκο, Ιόλαο, Τυδέα και Αταλάντη, σε όποιον του δώσει περισσότερο χρυσάφι. Όταν ο βασιλιάς της Θράκης, Κόρτυς και η κόρη του, προσκαλούν τον Ηρακλή και την ομάδα του να εκπαιδεύσουν το στρατό τους για να αντιμετωπίσουν τον Ρήσο, που επιβουλεύεται το θρόνο, ο Ηρακλής δεν έχει κανένα λόγο να αρνηθεί. Δε γνωρίζει όμως ότι ο πραγματικός εχθρός που θα αντιμετωπίσει μπορεί να είναι άλλος από αυτόν που του έχουν πει… 
 
Ένας πιο ανθρώπινος, με συναισθηματικές αδυναμίες, αλλά απαράμιλλη σωματική δύναμη Ηρακλής, όπως αυτός αποτυπώνεται στο graphic novel του Στιβ Μουρ. Σκηνές μαχών που κόβουν την ανάσα, εξαιρετική απεικόνιση του στρατού της αρχαίας Θράκης, και μια κατακλυσμική πορεία στο box-office, που έδωσε έναν διαφορετικό αέρα στην κινηματογραφική θεματολογία του Ηρακλή.
 
 
Σκηνοθεσία: Μπρετ Ράτνερ
Σενάριο: Ράιαν Κόνταλ, Έβαν Σπηλιωτόπουλος

Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Τζον Χαρτ, Ίαν ΜακΣέιν, Ρούφους Σιούελ, Τζόζεφ Φάινς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ιρίνα Σάικ 


Η βαθμολογία της ταινίας προκύπτει από ελεύθερη ψηφοφορία των χρηστών του IMDb.
Aπό το Wikipedia: H Internet Movie Database (IMDb) (στα ελληνικά: Διαδικτυακή Βάση Δεδομένων Ταινιών) είναι μία διαδικτυακή βάση δεδομένων με πληροφορίες για ηθοποιούς, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παρουσιαστές της τηλεόρασης,video games και συντελεστές παραγωγής ταινιών ή προγραμμάτων. Είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο Internet.
 

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΕ;

ΕΛΕΝΗ
Τζουράσικ παρκ» & «Βασικός ύποπτος»
ΕΛΕΝΗ
«Οι εκδικητές», «Η ζουγκλοπαρέα» & «Απάτη σε μαύρο φόντο»
ΕΛΕΝΗ
«Rampage: Το απόλυτο χάος» & «Η προσβολή»
ΕΛΕΝΗ
«Ο ήλιος του μεσονυχτίου»

Pages

TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ