ΚΟΝΑΝ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ
 
Τετάρτη 03/01 - 01:15
5.8  ?
Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 1984
 
 
Ο θρυλικός πολεμιστής Κόναν συνεχίζει την ηρωική περιπλάνηση του μαζί με τον σύντροφό του Μάλακ, αυτή τη φορά στην αφιλόξενη γη της βασίλισσας Τάραμις. Μετά την πρώτη επεισοδιακή συνάντηση που θα έχουν, ο Κόναν αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί της, όταν αυτή του υπόσχεται ότι θα φέρει πίσω στη ζωή τη νεκρή αγαπημένη του, τη Βαλέρια, αφού πρώτα φέρει εις πέρας μια επικίνδυνη και δύσκολη αποστολή. Αυτό που θα του ζητήσει η Τάραμις είναι να συνοδεύσει την πριγκίπισσα Τζένα σε ένα ταξίδι αναζήτησης του μαγικού κέρατος του θεού των ονείρων, Νταγκόθ. Μαζί τους, θα είναι και ο ευνούχος Μπομπαάτα, ως οδηγός και φύλακας της πριγκίπισσας. Αυτό που δεν ξέρει, όμως, ο Κόναν είναι ότι ο Μπομπαάτα έχει εντολή από τη βασίλισσα Τάραμις να τον σκοτώσει μετά το πέρας της αποστολής...
 
Συνέχεια της κινηματογραφικής επιτυχίας «Κόναν ο Βάρβαρος», που έκανε διάσημο το όνομα του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη έναν σκοτεινό προϊστορικό κόσμο, έτσι όπως τον συνέλαβε η φαντασία του συγγραφέα Ρόμπερτ Χάουαρντ.
 
 
Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Φλάισερ
Σενάριο: Ρόμπερτ Χάουαρντ, Ρόι Τόμας
Ηθοποιοί: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Γκρέις Τζόουνς, Ολίβια Ντ’Άμπο, Σάρα Ντάγκλας, Τρέισι Γουόλτερ

Η βαθμολογία της ταινίας προκύπτει από ελεύθερη ψηφοφορία των χρηστών του IMDb.
Aπό το Wikipedia: H Internet Movie Database (IMDb) (στα ελληνικά: Διαδικτυακή Βάση Δεδομένων Ταινιών) είναι μία διαδικτυακή βάση δεδομένων με πληροφορίες για ηθοποιούς, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παρουσιαστές της τηλεόρασης,video games και συντελεστές παραγωγής ταινιών ή προγραμμάτων. Είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο Internet.
 

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΕ;

ΕΛΕΝΗ
Τζουράσικ παρκ» & «Βασικός ύποπτος»
ΕΛΕΝΗ
«Οι εκδικητές», «Η ζουγκλοπαρέα» & «Απάτη σε μαύρο φόντο»
ΕΛΕΝΗ
«Rampage: Το απόλυτο χάος» & «Η προσβολή»
ΕΛΕΝΗ
«Ο ήλιος του μεσονυχτίου»

Pages

TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

TOSPIRTO.NET
Nigel Kennedy - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Pages

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ