Ο μεγάλος διαγωνισμός του Teen City Vibe ξεκίνησε. Μπες στην σελίδα της Fanta στο Facebook και δες τα videos που δημιούργησαν οι δέκα παρέες από όλη την Ελλάδα για την πόλη τους. Κάθε like, share ή comment μετράει! Η πόλη με το πιο Teen City Vibe θα κερδίσει, το πρώτο Pumptrack στην Ελλάδα.
To Pumptrack είναι ένα ασφαλές πάρκο όπου παιδιά και ενήλικες μπορούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση με διασκεδαστικό τρόπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε είδους αθλητικού εξοπλισμού (ποδήλατο, πατίνι, skateboard και inline).
Ποια θα είναι η πόλη θα αποκτήσει αυτό το μεγάλο δώρο;
 
 

 
 
 
Δέκα πόλεις. Τρεις νέοι. Μία ομάδα. Ένας στόχος.
Η ενέργεια, στο ζενίθ. Τα vibes, δυνατά. Ο παλμός, νεανικός.
 
Η καρδιά του «Teen City Vibe» ξεκινά να χτυπά. Η πιο νεανική, ταξιδιωτική εκπομπή έρχεται στον Alpha. Ο Γιάννης Κορφιάτης καλεί νέους ηλικίας 15-18 ετών να γίνουν ομάδα, να ακούσουν τα vibes της πόλης τους και να τα μεταφέρουν σε ένα ευφάνταστο βίντεο.
 
Τρεις έφηβοι κάθε φορά, άγνωστοι μεταξύ τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας ξεναγούν στην πόλη τους, μέσα από τη δική τους ματιά. Με τη βοήθεια του παρουσιαστή, σχεδιάζουν, οργανώνουν, σκηνοθετούν και κινηματογραφούν με τις κάμερές τους υλικό, ώστε να φτιάξουν μόνοι τους ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών. Στόχος, να παρουσιάσουν την ενέργεια, τη ζωντάνια, την ομορφιά, το χρώμα της πόλης όπου ζουν.
 
Μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου, το 2λεπτο βίντεο θα ανεβαίνει σε ιντερνετική πλατφόρμα, έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να ψηφίσει και να αναδείξει τον νικητή.

Η ομάδα της οποίας το βίντεο θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes, shares, comments θα κερδίσει το «Έπαθλο της πόλης»!