Αποκριάτικο Πάρτυ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
Άρωμα αποκριάς έχει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 21:00.
 
Ένα πάρτι χαράς που τον ρυθμό δίνουν ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας με το συγκρότημα «Μέλισσες» και μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους.
 
Σ’ αυτή την γιορτή κοντά μας είναι εκλεκτοί καλεσμένοι μεταξύ των οποίων οι Ολυμπιονίκες  Λευτέρης Πετρούνιας, Σπύρος Γιαννιώτης και Κλέλια Πανταζή.
 
Στην παρέα μας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ομάδα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Παύλος Σταματόπουλος, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Σάββας Πούμπουρας και Νάνσυ Παραδεισανού.
 
Ακόμα, η Μαίρη Συνατσάκη «ξεδιπλώνει» το ταλέντο της και στο τραγούδι, ο Λάκης Γαβαλάς με το μοναδικό του στυλ, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Συρίγος, η Άννα Πολύζου, ο Άρης Πλασκασοβίτης, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η διευθύντρια προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού DERTI Εύη Αγγελίνα, ο διαιτολόγος Κωσταντίνος Χαρδαβέλλας και οι παρουσιάστριες Έβελυν Καζατζόγλου και Ευαγγελία Τσιορλίδα.
 

Τέλος, στο μουσικό μέρος της εκπομπής συμμετέχουν επίσης οι: Ζωή Παπαδοπούλου, Πέννυ Μπαλτατζή, Γιάννα Φαφαλιού, Μαίρη Δούτση και Δήμητρα Κελεκίδη.