ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ
 
Κοινωνική δραματική σειρά του Γιώργου Κορδέλλα
 
Ο Κώστας (Άρης Λεμπεσόπουλος), καθηγητής φιλόλογος, και η Ελένη (Παναγιώτα Βλαντή), είναι παντρεμένοι, ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι.
Μοναδική σκιά στην ευτυχία τους, ότι δεν έχουν αποκτήσει ακόμη παιδί.
Ο Κώστας, κάνοντας εξετάσεις κρυφά από την γυναίκα του, μαθαίνει πως είναι στείρος. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να τεκνοποιήσει.
Τρομοκρατημένος από την ανακάλυψη του προβλήματος του, το οποίο εκείνος εκλαμβάνει ως αναπηρία, αποφασίζει να κρύψει την αλήθεια, ακόμα κι από τη γυναίκα του και να το κρατήσει εφτασφράγιστο μυστικό για το υπόλοιπο της ζωής του.
Το μυστικό διαταράσσει την ισορροπία στη σχέση του ζευγαριού.
Ο παράλληλος διορισμός του Κώστα, σε ένα νησί του Ιονίου, την Ιθάκη, αναστατώνει τη ζωή τους.
Η αλλαγή περιβάλλοντος, από την Αθήνα στο νησί, αντί να αποκαταστήσει τη σχέση του ζευγαριού, όπως ήλπιζαν, την διαταράσσει ακόμα περισσότερο. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή τους, καινούρια μυστικά και αλλεπάλληλα λάθη και από τους δυο τους, υποσκάπτουν την εύθραυστη ισορροπία τους.
Τρεις μήνες μετά, η αναπάντεχη εγκυμοσύνη της Ελένης, έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω.
Τα γυρίσματα της σειράς γίνονται στην Αθήνα και την Ιθάκη.
 
 
 
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας
Σενάριο: Στέλλα Βασιλαντωνάκ,
Παίζουν: Άρης Λεμπεσόπουλος, Παναγιώτα Βλαντή, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Μαρίκα Τζιραλίδου, Χάρης Εμμανουήλ, Μαίρη Χήναρη, Παύλος Ορκόπουλος, Όλγα Δαμάνη, Χρίστος Ζορμπάς, Βασίλης Τσάγκλος, Ιωσήφ Πολυζωϊδης, Θανάσης Ζέρβας, Νίκος Καλογερόπουλος
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ