ΞΕΧΑΣΕ ΜΕ  
 
Ερωτική δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2004 - 2005
 
Ο Βασίλης ένα όμορφο λαϊκό παιδί με ευθύ χαρακτήρα, εργάζεται για τον Μιχάλη, έναν ισχυρό επιχειρηματία. Η ζωή του κυλά ομαλά, είναι πολύ  ευτυχισμένος με τον γάμο του, ως την στιγμή που το αφεντικό του, του αναθέτει τον ρόλο του σωματοφύλακα της όμορφης Νίνας. Η Νίνα είναι μια γλυκιά μοναχική σέξι καλόκαρδη κοπέλα, η οποία δεν κατάφερε να στεριώσει σε καμία δουλειά και επιβιώνει από πληρωμένες εφήμερες ερωτικές σχέσεις. Ζει μόνη της σ ένα ξενοδοχείο, λέει διαρκώς ψέματα και ο μόνος  φίλος της είναι ο Διομήδης ένας πανέξυπνος κοσμοπολίτης πενηντάρης. Η Νίνα διατηρεί σταθερή-επί πληρωμή- σχέση με τον Μιχάλη ο οποίος – ως αδίστακτος επιχειρηματίας που πιστεύει πως με το χρήμα μπορεί να εξαγοράσει τα πάντα- εκτιμά τον επαγγελματισμό και την εχεμύθειά της , αποφασίζει να την κάνει  μόνιμη συνοδό του και αναθέτει στον Βασίλη την «φύλαξη» της . Εκείνος στη αρχή την περιφρονεί βαθιά, ενώ εκείνη τον βλέπει ως εμπόδιο στα κρυφά σχέδιά της. . . Γρήγορα όμως τα συναισθήματά τους θα διαφοροποιηθούν, γιατί η φαινομενικά αθώα Νίνα έχει  άλλα σχέδια. . . Ο Βασίλης θα δει την ζωή του να αλλάζει. . .
Μια σειρά από ίντριγκες , δολοπλοκίες αλλά και δολοφονίες θα οδηγήσουν την ιστορία, μέσα από έντονο ερωτικό πάθος , στην απόλυτη ανατροπή!
Γιατί πίσω από τα  συστηματικά ψέματα της Νίνας κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό που θα διαφοροποιήσει την ζωή του Βασίλη και θα καθορίσει την συναρπαστική πορεία της διαδρομής των ηρώων.
 
Σενάριο: Μανίνα Ζουμπουλάκη - Βαγγέλης Νάσσης
Παραγωγή: Pld Productions
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος
Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Δήμητρα Ματσούκα, Άλκης Κούρκουλος, Μιχάλης Μανιάτης, Μαρία Πρωτόπαππα,  Χάρης  Ασημακόπουλος, Νίκος Γεωργάκης, Λυδία Λένωση, Γιώργος Πετρόχειλος, Μαριαλένα Κάρμπουρη, Βαγγέλης Νάσσης, Καίτη Γρηγοράτου, Χριστίνα Σαμπανίκου, Λαμπρινή Καναγιού κ.α.
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ